Sukně, ve které se budete vždy cítit skvěle

18.01.2018 15:09

Vždycky jsem byla spíš kalhotový typ. Z džín jsem se téměř nesvlékala, jen když jsem šla do divadla, brala jsem si pro změnu společenské kalhoty.  Jako máma 4 dětí jsem byla pořád v pohybu, a upřímně- malé děti se v džínách honí nejlépe. A když dobíháte autobus do práce na poslední chvíli, tak kalhoty a tenisky tak trochu blahořečíte. Jenže děti začaly odrůstat a já se najednou chtěla začít cítit víc jako žena. Tak trochu princeznovsky. Aby se za mnou ještě někdo otočil, že mi to sluší. A tak jsem začala pokukovat po sukních a šatech. A najednou jsem zjistila, že sukně vůbec není nepohodlná, naopak- když se v ní cítíte dobře, je mnohem pohodlnější, nikde nic neškrtí a vypadáte v ní mnohem elegantněji, než v jakýchkoliv kalhotách.

Chci se zase cítit jako žena, a ne jen jako sportovec, začala jsem tedy postupně nacházet v sukních zalíbení.

Hledala jsem pěknou sukni, až jsem narazila na internetu na eshop www.satysukne.cz. Je to eshop, kde nakoupíte krásné sukně, a pozor! VŠECHNY JSOU ČESKÉ VÝROBY!. Mám ráda české výrobky, takže jsem neváhala a domluvila se s paní majitelkou Radkou, že některou z nabídky sukní vyzkouším a popíšu, abych vám mohla říct, jestli jsou její sukně pro nás ženy ty pravé.

Musím přiznat, že jsem měla hned zpočátku trochu problém s výběrem – tedy v tom nejlepším slova smyslu. Nevěděla jsem totiž, kterou sukni chci mít doma dřív. Nakonec se výběr zúžil na asi pět favoritek, u kterých jsem měla pocit, že je nutně musím mít.  Nakonec jsem si vybrala sukni béžovou s vyšitou loukou (každá sukně je originál,sukně – výšivky- jsou navrhovány vždy samotnou majitelkou a vyrobeny jen v několika kusech).

Další radost jsem měla při vybírání velikosti. Měla jsem pocit, že si musím koupit velikost XL, a ještě jsem se bála, aby mi sukně byla. Z dívčí štíhlosti jsem dávno vyrostla a čtyři děti se mi na postavě poněkud podepsaly. Jak jsem byla šťastná, když se mnou ochotná paní Radka velikost probrala a já zjistila, že mi stačí velikost L - a fakt je mi skvěle, nikde netlačí. Hned jsem si připadala o moc lépe.

No a pak jsem sukni objednala a čekala dodání. Po pár dnech jsem v ruce držela balíček se sukní, a ještě než jsem ho rozbalila, jsem si v duchu říkala, jestli jsem si nevzala moc velké sousto – jestli dokážu o sukni psát víc než dva řádky. Když jsem balíček rozbalila, vzala sukni do ruky a …všechny obavy ze mne spadly.

Ta sukně je dokonalá. Už když se dotknete materiálu, je vám příjemně. Pak si prohlédnete výšivku a chce se vám vzdychnout: ááách, ta je krásná…“. Nakonec přijde poslední a rozhodující moment –a to je vyzkoušení sukně. Sotva jsem na sebe sukni oblékla, věděla jsem: tohle je přesně ten pocit, kvůli kterému si budu i nadále ráda oblékat sukně. Když totiž najdete tu správnou, sedne vám jak ulitá a sluší vám tak, jak žádné kalhoty. A tahle sukně sedí. Sedí skvěle, je lehoučká jako vánek a vypadá tak přirozeně žensky, že je vám do tance.

Sukně, o které mluvím, se jmenuje Béžová sukně půlkolová louka – je to sukně v délce ke kolenům, točící se, vhodná na nošení od jara do podzimu. Na boční straně má krásnou, jemnou výšivku louky. Tvar sukně je velmi lichotivý všem typům postavy. Pas má z kvalitního pružného úpletu, takže se velmi dobře obléká a nikde netlačí.

O tom, že je sukně krásná a vhodná pro všechny svědčí i to, že má jindy kritická dcera ke všemu co si obléknu, na mě začala sukni loudit. Chtěla si ji nechat, nebo alespoň občas půjčit. A já se jí nedivím, ta sukně je prostě dokonalá.

Na eshopu satysukne.cz můžete koupit různé typy sukní -  krátké, dlouhé, společenské nebo denní, kolové nebo balonové, s výšivkou nebo bez – vybere si opravdu každý.

Samozřejmě na eshopu neprodávají jenom sukně- jak název napovídá, k dostání jsou zde i šaty, a krom nich i trička, kardigany, turecké kalhoty nebo legíny – oblékne se zde prostě každý. A pokud chcete chodit oblečené v kvalitním oblečení, které je vkusné a přitom originální, a hlavně kvalitní české výroby, pak určitě neváhejte. Eshop www.satysukne.cz je plný krásných věcí. Já už pomalu přemýšlím, kterou z mých sukňových favoritek si koupím příště – ještě jsem nikdy neměla balonovou sukni, tak asi zkusím některou z nabídky balonových sukní. A trička mají taky úžasná- tak neváhejte a udělejte si radost, vždyť si to dámy zasloužíme.. A na Valentýna se budeme svým mužským polovičkám líbit v sukni, která sluší a padne.

Pokud si nejste jisté výběrem velikosti, paní majitelka vám ochotně pomůže. To je další z velkých bonusů tohoto eshopu – velmi srdečný a příjemný kontakt, dostane se vám rady i pomoci, pokud si nejste úplně jisté. A to jsou věci, které alespoň u mne jsou důležité, a ráda se vracím tam, kde jim na mně záleží. Pokud ale upřednostňujete osobní výběr a vyzkoušení, šatysukně.cz mají i krásný Ateliér v Neratovicích (část Lobkovice) ve středních Čechách. Takže až budete plánovat výlet, určitě se zastavte i v ateliéru.

Říká se, že dobré zboží se chválí samo. Tohle zboží se chválí samo určitě a k tomu ho nahlas chválím i já. Budu tyhle sukně doporučovat i všem svým známým, ať se taky cítí v originálním oblečení jako princezny.

Pokud chcete sukni koupit, klikněte zde: Sukně béžová půlkolová - louka

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: satysukne.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: