Společenské šaty na každou událost si vyberete na Glamor.cz. Recenze na šaty Timeles navy.

30.05.2022 13:16

 

Nedávno jsem se vám chlubila, že se mi bude vdávat dcera. Na svatbu se těším moc, jen jsem měla trochu stres z toho, že nemám co na sebe. Problém, který řeší většina žen, když mají jít na nějakou slavnostnější událost. Trochu závidím ženám, kterým se nemění postava, a prostě řeknou, že mají vhodné šaty už deset let.

Já takové štěstí nemám, postava se mi mění stále.

Hlavně s přibývajícím věkem povolují svaly a kůže tam, kde bych to nečekala a proto musím trochu pozměnit i styl šatů, které jsem nosila.

Jenže jak vybrat takové, co se mi budou líbit, přitom si připadat dobře a hlavně – aby šaty splňovaly to, co mají: Aby slušely a přitom hezky vypadaly. Problém!

Zoufale jsem brouzdala po internetu a hledala. Některé šaty se mi líbily moc, ale bylo mi jasné, že se svým typem postavy jablko si je dovolit nemůžu. Ani krátké šaty mít nemohu – od určitého věku to nepůsobí moc hezky. Docela jsem byla nešťastná, protože šaty se mi buď líbily a byly pro mě nevhodné, nebo by byly vhodné,ale zase byly tak drahé, že si je prostě nemůžu dovolit. Už jsem to pomalu vzdávala, když mi úplnou náhodou naskočila do vyhledávače stránka Glamor.

Když jsem stránku Glamor otevřela, skoro mi vhrkly do očí slzy radosti. Konečně! Konečně šaty, které jsou vkusné a hezké, a přitom cenově dostupné.

Na stránkách Glamor si vyberete na každou událost, která vás čeká vhodné šaty. Je to stránka zaměřená na společenské oblečení. Super je, že všechny výrobky jsou velmi přehledně rozdělené do kategorií, výběr je tak mnohem snažší.

Kategorií je celkem 14 a plus jedna s doplňky. Vyberete si tak například šaty na svatbu, pro maturantky, dívčí, pro plnoštíhlé, na ples, kostýmky, šaty krátké i dlouhé a hlavně-šaty pro svatební matky.

Výběr je moc fajn, a hlavně jsem byla moc ráda, že kategorie šaty pro svatební matky rovnou vybírá šaty vhodné na takovou událost. Nemusím se bát, že s výběrem šlápnu vedle.

Hledala a vybírala jsem hodně dlouho, nakonec mi zůstalo asi pět favoritů mezi šaty. Kdo mě zná, ví, že moje láska k modré barvě výběr hodně zúžila.  I když jedny champagne šaty mi do výběru vklouzly.

Vybírala jsem mezi těmito modely: Timeles Navy 

 krajkové pouzdrové Lily Navy 

Lady Emilly Teal

 Samir Navy Style 

a Eva Champagne Style .

Nakonec mi zůstaly ve výběru dvoje – modré Timeles Navy a Eva Champagne. Nakonec u mě vyhrály modré ,ale ráda si časem pořídím i ty v Eva Champagne barvě – jsou nádherné a moc se mi líbí. Dcer na vdávání mám ještě dost, ráda chodím na plesy a do divadel, takže jestli si je pořídím, dám vám určitě zase vědět recenzí.

Teď tedy k šatům, které jsem si vybrala - šaty Timeles Navy.

Jsou to šaty vhodné na každou společenskou událost. Materiál šatů je polyester s elastanem, krajkový kabátek je pak polyesterový. Materiál se nemačká a velmi dobře se udržuje.

Délka šatů je ke kolenům. Ramínka šatů jsou širší, dobře tedy drží, nekloužou a nepadají. Jediné, co jsem musela řešit je vhodná podprsenka. Klasická podprsenka byla pod šaty vidět – nesměla bych si tedy vůbec sundat kabátek. Sehnat na bujnější poprsí samodržící podprsenku je téměř nemožné, vyřeší to tedy průhledná silikonová ramínka šikovně schovaná pod ramínky šatů.

Lehkou obavu jsem měla, jestli kabátek, který se nosí k šatům, jako doplněk nebude působit příliš usedle (krajka působí usedle vždycky), ale je to v pohodě. Bez kabátku jsou šaty hezké, s kabátkem ale mají ten správný šmrnc, a jsou schovány i nedostatky postavy – jako povolené a ochablé svaly na pažích. Výhodou je, že si ho klidně můžete vzít i k jinému oblečení než šatům – třeba společenská sukně, kalhoty a lehký top – a hned máte ve skříni další modely oblečení.

Samotné šaty mě velmi mile překvapily. Ještě nikdy jsem neměla šaty tohoto střihu. Mám postavu typu jablko, a tak jsem se trochu bála, jestli mě typ korzetového vršku nebude tlačit. Nesnesu ani stahovací prádlo – jakmile mě něco mačká a škrtí, jsem nesvá a necítím se dobře. Vsázela jsem na to, že podle popisu a velikostních tabulek by mi šaty měly sedět dobře, a jako pojistka jsou tam ty dvě procenta elastanu.

Když jsem poprvé šaty oblékla, veškeré obavy ze mě spadly. Netlačí. Naprosto nikde netlačí.

 Šaty jsou vzdušné a velmi pohodlné.

Elastan je kouzelník a já najednou nemám postavu jako koule. Ty šaty mi prostě sedly jako druhá kůže.

Sedí jako ulité. Dokonce i můj jindy velmi kritický manžel řekl, že to jsou první šaty, které mi sluší a nejsou potřeba nijak upravit. A když říkám nijak, tak to myslím vážně.

Skvěle sedí délka sukně, obvod hrudníku i břicha, i délka ramínek je akorát.

Tenhle střih a vhodně zvolený materiál skryje všechny nedostatky postavy – větší boky, zadeček, nebo bříško – nějakým kouzlem to v těchto šatech najednou není vidět. Prostě paráda.

Ze šatů Timeles Navy mám velkou radost. Cítím se v nich pohodlně, komfortně a příjemně. To je přesně ten pocit, jaký chceme v šatech mít. Když k tomu ještě přičteme obdivný manželův pohled, mám doma dokonalé šaty.

Pokud vás tedy čeká nějaká slavnostní událost, určitě se podívejte na stránky eshopu Glamor.cz.

Vyberete si šaty přesně podle své potřeby a představy. Na blogu stránky eshopu pak najdete spoustu zajímavostí, a tipů ze světa módy. Tak ať nám to dámy sluší!

Šaty modré najdete po kliknutí zde: šaty Timeles Navy s krajkovým kabátkem

Celý sortiment eshopu najdete zde: Glamor.cz.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: