Slušivé bundy Rovi Móda, české výrobky pro české ženy až do velikosti 6XL. Sleva na nákup i již zlevněného zboží dalších 10% v článku.

09.02.2021 11:06

 

 

Venku je pravá, Ladovská zima. Sníh, mráz a děti s červenými tvářemi radostí piští při sáňkování a bobování. My dospělí už tak často nejásáme – zima ve městě tak ideální pro nás není. Choulíme se zimou a těšíme se na jaro. Když už jsme v tom těšení se, tak je fajn si občas udělat radost. Třeba koupí kvalitní a krásné přechodové bundy.

Přechodové bundy jsou super v tom, že je možné je nosit v mírnější zimě, i v přicházejícím jaru (a následně samozřejmě i na podzim). Já se jara nemůžu dočkat. Miluju to krásné jarní zelenání se, a to jak všechno kvete. I když i na jaře nás často dokáže překvapit zima a někdy i sníh. Pak je fajn být připraven.

Já už jsem připravená - mám dvě krásné přechodové bundy – jednu takovou teplejší, delší – jak jinak – v mé oblíbené modré barvě a také krásný žakárový černobílý kabátek s límcem.

Většinou jsme zvyklí nakupovat bundy v kamenných obchodech. Letos jsou ale všechny obchody zavřené, tak jsme nuceni nakupovat přes internet.  Já jsem si vybrala eshop Rovi Módy.  

Rovi je velmi oblíbená Česká značka oblečení, na našem trhu působí už přes 20 let. Je tedy léty prověřená a vyzkoušená.

 Co je pro mne důležité  - šije modely oblečení i v nadměrných velikostech. Tedy i pro české ženy „krev a mlíko“ – až do velikosti 6XL.  Z toho mám velkou radost. Pokud jsou totiž bundy dováženy ze zahraniční výroby, jsou možná hezké, ale našim českým ženám často nesedí. Já třeba mám bujnější hrudník, a sehnat hezkou a kvalitní bundu (nebo i jiné oblečení) ve velikosti, kterou obléknu přes prsa, je někdy prostě šílená fuška.  V Rovi Módě najdete oblečení pro české ženy – oblečení, které sluší, a hlavně sedí.

Dávno už jsem přišla na to, že za kvalitu je dobré si připlatit. Pokud půjdu nakupovat levné bundy do tržnice, koupím si zboží, které napodobuje cizí značky, je levné, ale taky nic nevydrží. Takže v konečném výsledku utratím za oblečení víc, protože musím kupovat častěji nové. Pokud si koupíte kvalitní zboží, vydrží vám dlouho. V podstatě vydrží tak dlouho, že ho odložíte, protože je obnošené a už se vám nelíbí, a nikoliv protože je špatné a rozbité.

A když objevíte sezónní slevy – nákup se vám hodně vyplatí. Právě takové sezónní slevy mají teď v Rovi Módě, proto mám místo jedné bundy bundy hned dvě.

Vybrala jsem si přechodovou bundu s kapucí a žakárový kabátek s límcem.

Když mi přišel balíček, zarazila mne malá krabice a nízká váha balíčku. Úplně ve mně píchlo, že mi poslali jen jednu bundu místo dvou. Ale ne, omyl. V balíčku byly obě bundy – jen jsou z materiálu, který je velmi skladný a lehoučký jako peříčko.

Přechodová bunda s kapucí – vybrala jsem si bundu v modré jeans barvě.

Bunda má princesový střih, který postavě lichotí, a vypadá dobře.

Vyhovuje mi délka pod zadek – takže nehrozí, že by se bunda vyhrnula, když si někde sednu (prostě mi nepotáhne na záda a to je moc fajn). Už jsem ji vyzkoušela i při sáňkování s vnukem a je to prima – sedím na sáňkách, a nemusím si hlídat, aby mi nefoukalo na záda.

Tahle bunda má ještě jednu skvělou vychytávku – na bocích má zipy – velmi praktická věc pro dlouhou bundu. Setkala jsem se s tímto nápadem poprvé, a jsem z něj blažená – když si zip totiž rozepnu, nikde mne bunda netáhne. Když sedím – v autě, na židli, při sáňkování – vždycky se cítím pohodlně, nikde mne nic netáhne a bunda se nevytahuje.

Když už jsme u toho pnutí a tahání – jsem moc spokojená i se střihem – přes prsa je pohodlný, protože střih počítá ve větší velikosti s větším poprsím, je ušitá tak, že pod rameny ani v ramenou bunda nikde netlačí. Ani když si vezmu svetr, mne netlačí pod pažemi.

Je to bunda, ve které se cítím velmi komfortně. Je lehoučká, na těle ji skoro necítíte, je teplá (na klasickou mírnou zimu, do velkých mrazů úplně asi není, nebo jen s hodně teplým svetrem). Má krásnou barvu, a střih, který lichotí postavě. Praktická kapuce ochrání vaši hlavu před zimou, sněžením a deštěm. Kapsy má bunda na zip, praktické jsou i zipy na bocích bundy.

 Po vyprání se velikost bundy nezměnila – zůstala odpovídající mírám, které jsem si koupila, nikde se nesrazila.

 Materiál je polyester – takže velmi snadná péče a praní, a také bunda rychle uschne.

Všechny švy jsou precizně ušité – nikde žádná vytažená neposlušná nitka. Jsem velmi spokojená. Využití téhle bundy je opravdu velké – zařadila bych ji do kategorie sportovně elegantní. Můžete ji mít na sáňkování, klidně i na běžky, ale skvěle bude vypadat i do města, když budete chtít být „za dámu“.

Využití má bunda kromě léta vlastně na všechna ostatní období – mírná zima, chladné jarní počasí i podzimní plískanice.

Pokud si bundu chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: přechodová bunda s kapucí modrá jeans

 

Druhá bundička, kterou jsem si pořídila je přechodový žakárový kabátek.

Tenhle kabátek je hodně slušivý. Barva je černo - bílá. Je z materiálu 17% polyamid, 40% bavlna, 3% elastan a 40% viskóza.

Díky materiálu je kabátek lehoučký a dobře se udržuje. Po vyprání se nesráží a rychle schne.

Tenhle kabátek má rovný střih, takže schová všechny nedokonalosti postavy, a je tím vhodný pro všechny typy postav – od hubených až po větší velikosti.

Já mám typ postavy jablko, a musím říct, že tenhle typ střihu postavě celkem lichotí, protože větší bříško není vidět.

Kabátek má kvalitní kostěný zip v černé barvě.

Velký límec je možno zapnout jako ochranu před větrem a chladem, nebo nechat rozepnutý – pak vypadá dobře jako ozdobný prvek.

Tenhle kabátek je vhodný na teplejší počasí, nebo místo svetru pod bundu.

 Ideální je teď v chladném počasí na takové to přecházení z auta do místnosti. Potřebujete, aby vám nebyla zima, a zároveň ve vytopeném autě není v zimní bundě možné sedět.

Na tyhle situace je právě tenhle kabátek ideální – v autě je vám příjemně, a když přecházíte z auta do práce, obchodu nebo domů – na tu chvíli vás dostatečně zahřeje.

Kabátek je velmi slušivý, vypadá elegantně, a slušet vám bude ke společenským kalhotám stejně, jako k džínům.

Takový ten univerzální kousek oblečení, který si oblíbíte, protože v něm vypadáte vždycky dobře. Pokud chcete vypadat hezky a elegantně, mikinu je třeba odložit a vzít si něco, co váš outfit pozvedne. V tomhle kabátku se cítím fajn - příjemně a přitom elegantně.

Pokud si chcete kabátek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: žakárový kabátek s límcem.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: www.rovimoda.cz

 

V eshopu Rovi Móda jsem si koupila krásné bundy české výroby. Jsou slušivé a hodně pohodlné – prostě ušité zlatými českými ručičkami. Protože právě probíhají sezónní slevy, nakoupíte velmi kvalitní zboží za hodně příznivé ceny.

Aby se vám nakupovalo ještě lépe, mám pro vás ještě slevu na nákup i již zlevněného zboží dalších 10%  – pro slevu stačí zadat kod JanaM10

Slevový kód JanaM10 je platný až do 31.12.2021 , můžete si tedy udělat radost nákupem kvalitního oblečení kdykoliv v průběhu roku.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: