Skvělé zimní bundy a svetry, které ochrání i před největším mrazem jsem našla na Atlasformen.cz.

20.11.2021 15:41

Zima se nezadržitelně blíží. Venku se ochlazuje, ráno začínáme škrábat námrazu ze skel aut – to je nejvyšší čas pořídit si na zimu teplé oblečení.

Já si nejraději pořizuji zimní období na stránkách Atlasformen.cz.

Bundy i kabáty mi vyhovují střihem i kvalitou. Oblečení na Atlasformen.cz je kvalitní a hlavně i slušivé. Kvalitu mám vyzkoušenou.

 Kupuji zde hlavně pánskou módu- tady je super ohromný výběr velikostí. Mají velikosti i na pořádné chlapáky (až 6 XL), takže i urostlým mužům to v bundách od atlasformen.cz sluší.

 Letos jsme na podzim pořídili tatínkovi teplý svetr na zip, a lehkou semišovou bundu a nemůže si je vynachválit. Mají tu prostě zboží pro muže všech věkových kategorií a všech velikostí.

 Jen jedno malé upozornění – vždycky kupujte raději velikost o číslo menší, než jste zvyklí – oblečení má trochu jiné parametry. Pokud tedy jste zvyklí kupovat manželovi velikost XL – sáhněte po L, a bude mu dobře. A ještě bude mít super pocit, že se vejde do menší velikosti.

Kromě pánské módy na atlasformen prodávají už i dámskou módu. Mně se moc líbí kabáty, proto jsem si udělala radost a pořídila si pletený kabát s patchworkovým vzorováním.

Kdo mne už zná, ví, že miluji modrou barvu. Proto mi tenhle kabátek udělal velkou radost. Vzor ve dvou odstínech modré je doplněný žlutou barvou a vypadá moc hezky. Každopádně je ten vzor velmi originální. Na stránkách píší, že se jedná o kabát, je to ale spíš takový svetrový materiál. Takový teplý svetr ve střihu kabátu. Prima na kabátu jsou kapsy – občas si schovat ruce do kapes, když je nám zima, je fajn.

Kabátek je lehoučký, takže se velmi dobře nosí. Velký límec se žebrovým vzorováním kabátu dodává šmrnc.

Materiál pleteniny je 100% akryl. Ten je hodně hřejivý. To mám ráda. Kabát je lehký jako svetr a hřeje jako kabát. Udržovat je ho jednoduché – můžeme ho prát na 30 stupňů v pračce. Doporučuji prát v pracím prostředku na vlnu.

I střihové řešení je velmi slušivé – skryje všechny nedostatky, takže i větší bříško, nebo zadeček nejsou vidět. Jsem z toho kabátku nadšená, nosím ho moc ráda. Je velmi pohodlný.

Pokud si chcete kabátek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: pletený kabát s patchworkovým vzorováním

 

Další bunda, kterou jsem pořídila je pro manžela outdorová parka.

Vybírala jsem pro něj takovou univerzální bundu. Bundu, kterou může nosit stejně na lyžování, jako do lesa, na túru, nebo do města. Je mi totiž jasné, že se nerad převléká – prostě sáhne na věšák pro bundu a jde. Takže takováto univerzální bunda je přesně to, co pro něj potřebuji.

Bunda je podšitá hřejivým fleecem a vatovanou podšívkou, ten je i v límci – manžel si pochvaluje, že je mu teplo na krk i bez šály.

V límci je skrytá i kapuca - takže když bude chumelit, nebo mrholit, není to problém.

Parka je outdorová, je tedy uzpůsobená tomu, aby zvládla i horší počasí. Materiál Microtech je vodoodpudivé. Bunda nepromokne ani na horách.

Bunda má velmi příjemný střih – nikde nic netáhne, netlačí, nemačká. U bundy pro manžela je důležité, aby měla dost kapes. Má kapsy rád, nosí v nich vše, co potřebuje. Tato bunda má 3 lícové kapsy na zip (super, nic nevypadne), a 2 vnitřní kapsy.

Manžety rukávů jsou opatřené stahovacími pásky – velmi praktické. Celá bunda se zapíná na zip, který je krytý légou se suchými zipy. To ocení hlavně lyžaři a lidé, co chodí ve sněhu – když je zip namrzlý a pokrytý sněhem, prostě ho nerozepnete. Tady díky praktickému krytí zipu k této nehodě nedojde. Spodní okraj bundy lze stáhnout šňůrkami s olivkami.

Barevné provedení je cihlová barva se šedými detaily. Barevná kombinace vypadá moc hezky.

Bundu můžete prát doma na 30 stupňů – není třeba ji nosit do čistírny.

Po vyprání bunda drží tvar, barva zůstává stejná.

Pokud si chcete bundu prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: outdorová parka Atlas.

 

Poslední bunda, kterou vám chci dnes ukázat, je lyžařská bunda pro syna.

Loni jsem synovi pořídila na atlasformen.cz parku do města, a byl s ní tak spokojený, že letos chce bundu opět z Atlasu. O té loňské z legrace říká, že má tak super velké kapsy, že v nich odnese klidně celý nákup, a nemusí mít tašku.

Letos si pořídil nové lyže, chce trávit hodně času na horách, proto si vybral tentokrát lyžařskou bundu s kapucí Mountain Tech.

Bunda má velmi mladistvý střih i vzor. Bude slušet mladým mužům i starším sportovcům. Je tak univerzálně střižená, a barevně provedená, že ji může nosit opravdu každý muž, a bude mu slušet. Střih je velmi pohodlný.

Bunda je určena pro sportovní vyžití (ale samozřejmě ji může každý nosit, kam uzná za vhodné). Střih bundy i materiál je pro pohyb perfektně řešený.

Bunda nikde netáhne, netlačí, nijak neomezuje v pohybu. To je hlavně na lyžích a snowboardu důležité.

Materiál polyesterového typu má vodoodpudivou úpravu, zvládne tedy horské počasí.

 Bunda zvládne i mrazivé počasí – je na to vybavená. Zip je krytý drukovou  légou, stojatý límec a kapuce podšitá mikrofleecem, manžety na rukávek lze stáhnout suchým zipem, spodní okraj bundy lze stáhnout gumovou tkanicí s olivkami.

V téhle bundě vám zima nebude, mráz vám nebude vůbec vadit – v horní části bundy je fleecová podšívka, ve spodní je vatovaná podšívka.

I tato bunda je vybavena praktickými kapsami. Kapes má celkem 6 – 4 lícové na zip, a 2 vnitřní kapsy na suchý zip.

Bunda je velmi slušivá, velmi pohodlná a skvěle vypadá. Pro lyžování, a sport je super. Po ušpinění vypereme na 30 stupňů a je zase prima.

Doporučuji u těchto bund používat prací gel, a nedávat při praní aviváž, aby bunda neztratila vodoodpudivý charakter.

Pokud si chcete bundu prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: lyžařská bunda s kapucí Mountain Tech

 

Jak tuhle recenzi shrnout na závěr?

Jsem moc ráda, že jsem Atlasformen.cz objevila. Jejich bundy dobře vypadají, a co je hlavní – není v nich zima.

Kromě pánských bund už je na stránkách i velký výběr dámských bund do zimy.

Jsem velmi spokojená s kvalitou bund i kabátů. Sortiment eshopu mi vyhovuje. Pokud chci nakoupit oblečení pro manžela, syna, tatínka, nebo tchána – vvybírám na Atlasu. Počítají tady i s tím, že někteří muži mají větší velikost.

 Pokud si nevíte rady s tím, co koupit pod stromeček třeba tatínkovi, vyberte teplý svetr na zip. Je opravdu teplý – svetrovina je podšitá fleecem.

Já jsem tentokrát vybírala zimní bundy a jsem s výběrem spokojená. Pěkně v klidu, v teple doma jsem si vybrala na eshop atlasformen.cz bundy pro celou rodinu.

Doručeny mi byly velmi rychle, za objednávku je možnost platit kartou (dříve bylo jen na dobírku).

Pokud vám zboží nesedí, je možno ho vyměnit, nebo vrátit do 60 dnů. To se mi zatím nestalo. Jen je opravdu třeba předem počítat s tím, že velikosti mají jiné číslování a kupovat o číslo menší, než jste zvyklí.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, všechny kolekce a výprodej za výhodné ceny, klikněte zde: atlasformen.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: