Skvělé letní osvěžení v koktejlech a domácích limonádách - to je sirup Kitl Syrob černý rybíz s dužinou

30.07.2018 13:06

Když jsem byla malá, pamatuji si, jak babička vyráběla domácí šťávy a sirupy. Celá kuchyň voněla a my děti jsme moc rády chodily ochutnávat a olizovat. Méně radostně jsme ale ovoce na šťávu trhali,a uklidit kuchyň pak také nebylo lehké. Přesto chuť domácích šťáv a sirupů za tu námahu stála- byly mnohem lepší než ty koupené.

Dlouho jsem si myslela, že tak vynikající domácí sirup už neochutnám, a vzpomínala jsem s láskou na ty babiččiny sirupy. Ale mýlila jsem se. Na trhu jsem objevila sirup, který si s ničím nezadá s tím babiččiným. Je to výrobek firmy Kitl s názvem Syrob černý rybíz s dužninou. Už když otevřete lahev a přivoníte si, ucítíte příjemnou ovocnou vůni.

A ochutnáte-li, pochopíte, že vynikající sirup dnes už nemusíte vyrábět složitě doma. Můžete si ho koupit. Syrob černý rybíz s dužninou obsahuje vysoký podíl ovocné složky, na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužiny. Díky dužině obsažené v sirupu máte pocit, že pijete opravdu čerstvě připravenou šťávu z čerstvého ovoce. Nejen krásně voní, ale i skvěle chutná. Sirup není přeslazený, má velmi jemnou a příjemnou sladkokyselou chuť, tak jak to u černého rybízu má být. A tak ho můžete použít na spoustu způsobů. Kromě klasického použití jako sirupu ho můžete použít i na přípravu různých koktejlů – alkoholických i bez alkoholu, na polévání dezertů (na zmrzlině se šlehačkou je díky sladkokyselé chuti prostě vynikající), nebo i na přípravu horkých nápojů.

Složení: cukr, šťáva z černého rybízu (97 %) z koncentrátu, dužnina z černého rybízu (7 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.

 

Borůvkovo - rybízový koktejl

Do sklenice dále lžíci sirupu Syrob černý rybíz s dužinou, zalijete nealko sektem  (pro dospělé klasický sekt ),  přidáme led a nakonec lžíci borůvek ( – pro intenzivnější chuť je fajn některé borůvky lehce rozmáčknout na lžičce)

Smoothie černý rybíz a banán

2 banány, 250 ml pomerančové šťávy, 1,5 lžíce Syrob Černý rybíz s dužinou – rozmixujeme a podáváme vychlazené, můžete dozdobit lístkem máty

Mléčný koktejl pro děti

1 litr mléka, 3 lžíce Syrob černý rybíz s dužinou, lžíce medu – rozmixujeme a podáváme vychlazené, vynikající je s přidanou ledovou tříští

 

Vynikající je Syrob černý rybíz s dužinou i v ledové tříšti – není příliš sladký a v kombinaci s ledem je skvělým letním osvěžením, které chutná dětem i dospělým. Dobrým tipem je i připravit si ze Syrobu černý rybíz s dužinou s vodou ve tvořítkách na led ochucené ledové kostky a ty pak jen přidávat do minerálky.

Pokud tedy hledáte sirup, který chutná jako domácí sirup od babičky, určitě ochutnejte sirupy Kitl, my jsme u nás doma nadšení ze sirupu Syrob z černého rybízu s dužninou – má jemnou, sladkokyselou chuť, hezky voní a vy budete mít pocit, jako když ochutnáváte čerstvé ovoce.

Pokud chcete koupit Syrob černý rybíz s dužinou, klikněte zde: sirup Syrob černý rybíz s dužinou .

Celý sortiment výrobků si prohlédněte zde: www.kitl.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: