Sháníte pro své děti nebo vnoučata kvalitní stoleček a židličky? Pak volte takový, který je praktický, a dětem se líbí.

10.10.2018 13:09

Stránku  www.cistedrevo.cz  jsem našla úplnou náhodou. Hledala jsem tipy na dárky na vánoce, protože nemám ráda nakupování na poslední chvíli. Taky nemám moc ráda neosobní umělé výrobky, snažila jsem se tedy najít něco originálního, hezkého a za dobrou cenu. Těžký úkol, že? A protože mám moc ráda přírodní materiály, hledala jsem dárky ze dřeva. A našla jsem stránku plnou dřevěných a proutěných originálních výrobků- cistedrevo.cz.

Našla jsem tu tolik zajímavých výrobků, že mi bylo jasné, že tenhle eshop pro vás ráda vyzkouším. Tak trochu jsem měla problém s výběrem výrobku k recenzi, protože bych jich vybrala spoustu – výrobky na stránce jsou originální, krásné a zajímavé – je to těžké rozhodování, když u každé věci máte pocit, že je tak krásná, že ji prostě v tu chvíli chcete mít. Nakonec jsem vybrala dětský dřevěný stoleček se židličkami.

Pro malé děti, které odrostou dětským židličkám na krmení je důležité,aby se jim u stolu sedělo dobře a mohly se pohodlně najíst. Pamatuji si, jak jsem svým dětem podkládala na sezení polštářky, nebo u stolu na židli klečely, aby se mohly najíst. Je super, že se našli šikovní lidé, kteří myslí na pohodlí našich nejmenších. Stoleček nemusí děti využívat jen na jídlo, je velmi praktický i na hraní – malování, modelování, nebo skládání puzzle, stavění z lega a další hraní.

Stoleček i židličky jsou z borovicového masivu, každý z výrobků je ruční práce. Každý je tedy originál. Stoleček i židličky jsou natřeny ekologicky nezávadným lakem, který prodlouží jejich životnost. Na stolečku i židlích jsou ručně malované pohádkové postavičky. My máme krtečka a vnuk je jím úplně okouzlen. První den chodil, láskyplně si obrázky prohlížel, sedal na židličku a hladil krtka na stole.  Výrobce se tady trefil do toho, co se líbí nejen nám dospělým, ale hlavně  dětem. Židličky i stoleček jsou lehoučké, děti si je tedy lehce samy přisunou nebo přenesou, kam potřebují.

Materiál: masiv borovicového dřeva

Povrchová úprava: ekologický a zdravotně nezávadný lak pro dlouhou životnost

Rozměr stolu: 55 x 36 cm

Výška stolu: 47 cm

Výška židličky: 44 cm

Výška sedátka židliček: 22 cm

Rozměr sedátka: 27 x 27 cm


Rozměry:
Šířka: 36 cm
Délka: 55 cm
Výška: 47 cm

Hmotnost:
5.01 kg

Dětským dřevěným stolečkem se židličkami jsem velmi mile překvapena. Znáte tu pohádku, kde malá holčička zabloudí v lese, a dojde k chaloupce tří medvědů, a protože má hlad, jde ke stolu s horkou kaší. Posadí se na největší židli, na té se jí nesedí dobře, posadí se na prostřední židli, ale ani na té se jí nesedí dobře, posadí se tedy na židli malého medvíděte a je spokojená, protože to je ta správná židle pro ni, na té si může dobře sednout a v klidu se najíst. Přesně takový pocit máte, když vybalíte stoleček se židličkou – konečně stoleček a židle odpovídající potřebám malých dětí.

Pokud tedy hledáte vhodný dárek pro děti na vánoce, nebo řešíte problém sezení dětí u stolu, tenhle stolek je opravdu perfektní, pro děti vyhovující a z přírodního materiálu. A protože stolečky i židličky jsou ruční výroba, máte jistotu, že každý výrobek je originál. A když vejdete do pokoje, kde stojí stoleček s židličkami – ucítíte krásnou vůni borového dřeva – a to je opravdu příjemné.

V eshopu cistedrevo.cz neprodávají samozřejmě jen výrobky pro děti. Najdete zde široký sortiment výrobků ze dřeva, ale i z proutí. Vyberete zde bez nadsázky krásný dárek pro kohokoliv.

Kuchyňské potřeby, bedýnky, kávomlýnky, nábytek, svícny, šperkovnice a spoustu dalších výrobků. Pokud chcete dárek opravdu osobní, můžete si na dřevo nechat vygravírovat nápis podle vašeho přání. V podstatě na tomhle eshopu nic není problém – majitelé jsou opravdu velmi vstřícní a laskaví. Komunikace je rychlá a dobrá. Zboží je odesláno opravdu rychle – jeden den jsem dopoledne objednala a odpoledne už jsem měla avízo o předání výrobku do přepravy.

Na eshop cistedrevo.cz se budu ráda vracet, vyberu zde totiž dárek kvalitní, z přírodního materiálu, každý z výrobků je ručně vyráběný originál a já vám ráda ještě nějaké výrobky ze dřeva nebo proutí představím. Mít doma kousek přírody z krásného voňavého dřeva je prima.

A protože se blíží vánoce, mám pro vás ještě jeden tip – na eshopu cistedrevo.cz mají opravdu krásné dřevěné vyřezávané betlémy.

Pokud si chcete koupit stoleček a židličky, klikněte zde: dětský dřevěný stoleček a židličky

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: cistedrevo.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: