Set kabelky, psaníčka a peněženky - vhodný dárek pro každou ženu

05.02.2018 14:02

Na internetovou galerii Lunzo.cz jsem narazila vlastně úplnou náhodou. Hledala jsem dárky pro rodinu na vánoce a narozeniny, takže jsem procházela různé stránky. Na Lunzo.cz mne upoutalo nejdřív to, že mají poštovné zdarma. A tak jsem šla vybírat dárky pro své milé doma. A jak to tak někdy bývá, při tom vybírání mi padla do oka kabelka – tedy abych byla přesnější dámský set kabelky, psaníčka, peněženky a pouzdry na doklady. Tahle sada mi padla do oka na první pohled už tím, že je sladěná. Tedy kabelku, psaníčko i peněženku mít ve stejném designu se mi ještě nepovedlo, takže jsem se celkem rychle nadchla a rozhodla se tuhle internetovou galerii vyzkoušet. Kabelek nemá žádná žena nikdy dost, takže moje volba byla jasná.

Byla jsem velmi příjemně překvapená, když ihned po objednání mi přišla informativní sms o nákupu, zároveň i email. To mám ráda – je to taková jistota, že jsem objednávku provedla správně.

U každého výrobku na Lunzo.cz je napsané, jak dlouhá je doba dodání – u téhle sady je to 5 – 25 pracovních dní (tato informace je uvedena u každého výrobku).

A pak už jsem jen čekala na svoje zboží. Kabelka přišla přesně v udané době, takže tady problém žádný nebyl.

Zboží odpovídá obrázku – kabelka, psaníčko, peněženka i obal na doklady jsou z umělé kůže, v černé barvě (objednat ji jde ale ještě v 5 dalších barevných variantách), ozdobné kování je kov zlaté barvy, z toho je i řetízek na psaníčko a k setu patří i medvídek, kterého lze připevnit na kabelku – to jsem nevyužila, protože mi ho ihned zabavil vnouček. 

Kabelka se zavírá zipem, uvnitř má ještě dvě zipem uzavíratelné malé kapsy.

Psaníčko je na zip, k psaníčku je řetěz z kovu zlaté barvy, lze ho nahradit i popruhem od kabelky, uvnitř psaníčka je kapsička na zip.

Peněženka je také na zip, proti otevření je pojištěna přezkou – zapnutím, barva přezky je kov zlaté barvy.

Pouzdro na doklady je malé, bude se hodit na věrnostní karty všech obchodů, které mám, a na které v peněžence není nikdy dost místa.

Rozměry jsou :  -kabelka: 32 x 12 x 21 cm, psaníčko: 23 x 7 x 18 cm, peněženka: 18 x 1 x 12 cm, poudro: 12 x 8 cm

Na Lunzo.cz je garantované vrácení peněz bez udání důvodu – to jsem tedy nevyzkoušela, protože jsem se zbožím spokojená.

Poštovné na tisíce produktů je zdarma.

Pořádají různé soutěže – můžete za nákup vyhrát některou z cen, nebo slevu na nákup.

Jsem moc ráda, že jsem našla internetovou galerii, kde nakoupím vlastně vše, co potřebuji pro ženy, muže i děti.

Zboží odpovídá popisu i fotce u produktu. Dodací lhůta je uvedena u každého výrobku. Komunikace s eshopem – galerií je na jedničku, odpověděli mi na vše, na co jsem se ptala.

Pokud tedy chcete nakoupit dárky pro své blízké, nebo sobě pro radost, na Lunzo.cz seženete dárek pro každého – výběr je opravdu veliký.

Pokud si chcete koupit set kabelky a psaníčka, klikněte zde: Set kabelka, psaníčko a peněženka

Pokud si  chcete prohlédnou všechno zboží, klikněte zde: Lunzo.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: