Sada šesti cestovních organizérů - praktická na cesty, dovolenou, dětem na tábor i pro pořádek ve skříni

08.04.2019 13:07

Protože doba plánování dovolených je před námi, je nejvyšší čas si představit výrobky, které jsou na cestování super pomocník. Je to sada šesti velmi praktických cestovních cestovních organizérů.

Nevím jak vy, ale já balení nemám příliš v lásce. Vždycky mám strach, že něco zapomenu, a tak dělám hromádky, a seznam věcí, a upřímně – jsem z toho celkem otrávená, protože nejsem zrovna systematický člověk. A jako správný chaotik jsem pak z balení všech věcí, co nesmím zapomenout, unavená. A když už mám věci připravené a sbalené, narovnané v zavazadlech, nastává zase problém, kde je co zabalené. Potřebovala bych  seznam na seznam.. A tak jsem celkem zajásala, když jsem objevila tuhle velmi praktickou sadu cestovních organizmů. Rázem je všechno přehlednější, a mnohem lépe se mi věci do zavazadel ukládají. A hlavně organizmy mají průhlednou síťku, takže vidím, kde je co uloženo a zabaleno.

Sada obsahuje 6 cestovních organizérů. Tři jsou tašky s průhlednou síťkou různých velikostí od největší po nejmenší, a tři jsou neprůhledné kapsy různých velikostí. Organizéry jsou ušity z polyesteru. To znamená, že jejich údržba je velmi snadná – stačí hadřík a voda a případné nečistoty jsou odstraněny.

Jaké jsou tedy rozměry?

Tašky: 40 x 30 x1 2cm, 30 x 28 x 12 cm, 20 x 20 x 12 cm
Sáčky: 35 x 27 cm, 27 x 25 cm, 26 x 17 cm

Pokud tedy cestujete na služební cesty, na výlety, wellness pobyty, nebo jiné podobné akce, nebo už teď se připravujete na dovolenou, určitě si pořiďte tyhle praktické organizéry. Já jsem s nimi maximálně spokojená. Fajn jsou i pro děti na tábor. Spodní prádlo a ponožky mají v organizéru a nemusí hledat v zavazadle. Vše je prakticky srovnáno a uloženo, stačí vytáhnout, vybrat potřebné věci a zase uložit zpátky. Prima je organizér i na uložení zimních ponožek a punčocháčů v létě do skříně. Vše je prakticky uklizené a nemusím hledat v krabicích na dně skříně, kam jsem co uložila – přes průhlednou síťku okamžitě vidím, co v daném organizéru mám.

Neprůhledné tašky jsou také ve třech velikostech, ty poslouží většinou na kosmetiku a hygienické potřeby. Vše je opět prakticky uloženo,a v případě, že se v taštičce cokoliv vylije, lze ji velmi snadno vyčistit. Stačí opláchnout pod vodou (nebo stačí vlhký hadřík při menším ušpinění).

Pokud si tedy chcete koupit tuhle praktickou sadu cestovních organizmů, stačí kliknout zde: sada šesti cestovních organizérů

Přeji vám šťastné cestování bez chaosu s krásně a přehledně srovnanými zavazadly. Cestovní organizéry za velmi příznivou můžete koupit na eshopu rajvyrobku.cz. Na eshopu můžete koupit spoustu zajímavých výrobků pro domácnost, domácí mazlíčky, pro vaše auto, zdraví a krásu, oblečení, sport a fitness, nebo tipy na zajímavé dárky. Stačí si jen vybrat.

poslední obrázek zdroj www.rajvyrobku.cz

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde www.rajvyrobku.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: