Sada náramků z růženínu - něžná krása ukrývající v sobě lásku, štěstí a možná i trošku magie

07.02.2019 14:11

Do eshopů, které mne zaujmou, se ráda vracím. Nejinak je tomu i tentokrát. Eshop Ele Pele mám prostě ráda. Nakoupím tu kvalitní a krásné zboží, které je originální a jedinečné, a příjemná je i komunikace, když potřebuji poradit. A tak jsem si tentokrát vybrala k recenzi nádhernou sadu náramků z minerálů.

Set náramků se jmenuje Chloe a je tvořen dvěma úžasnými náramky v růženínu (8 mm), křišťálu (8 mm) a hematitu ( 4mm). Na obou náramcích je komponent Swarovski – na jednom náramku je křížek, na druhém je srdíčko. Délka náramků je 17,5 cm a jsou na gumičce. To je velmi praktické, protože já náramky se zapínáním občas ztrácím, nebo mi v danou chvíli nejdou zapnout-hlavně tehdy, když spěchám. Velikost náramků si můžete samozřejmě koupit i jinou, jen je třeba uvést požadovanou velikost do poznámky v objednávce. Oba náramky se báječně doplňují.

Náramky z polodrahokamů nás nejen zdobí. Polodrahokamům jsou často připisovány i léčebné a magické vlastnosti.

Růženín – má pozitivní účinek při léčení chorob ledvin, srdce, jater, plic. Je symbolem lásky, krásy, trpělivosti a životní energie. Růženín je univerzální kámen, odbourává strach, zlost, nelibost a pocit viny. A kromě Toho je i krásný – růžový.

Křišťál – je považován za nejúčinnější léčivý krystal, který velmi silně zesiluje energii, a pomáhá nám najít harmonii – povzbuzuje psychiku, samostatnost a sebezdokonalení. Je to polodrahokam považovaný za magický a ochraňující.

Hematit – o tomhle polodrahokamu se říká, že vytahuje nemoc z těla. Byl proto často používaný jako kámen k uzdravování. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s nezdravými návyky (jako kouření a přejídání se a podobně).

I kdyby u každého polodrahokamu byla jen jedna z těchto věcí pravdivá, bylo by to fajn – tak proč to nevyzkoušet. Obzvláště, když je ta magická moc zakletá do tak něžné krásy, jako jsou náramky z polodrahokamů.

A tak se dámy zdobme, ať nám to sluší. Už jen pocit, že máme na ruce náramky, které se krásně doplňují, a které se nám opravdu líbí, nám dodává pocit lepšího sebevědomí, a dobré nálady.

Set koupíte po kliknutí zde: set náramků Chloe

 

 

Všechny šperky na Ele Pele jsou vyráběny s láskou, a je to na nich vidět. Jsou vkusné, elegantní a krásné. A hodí se pro každou ženu bez rozdílu věku. Vybereme si prostě každá.

A pokud si chcete vyrobit nějaký krásný šperk sama, a nevíte jak do toho, zkuste si zajít na některý z workshopů, které Ele Pele pořádají. Naučíte se, jak si vyrobit šperk podle vlastních představ, nebo si můžete koupit autorský šperk od paní Jany Machačné, která pro nás Ele Pele nádheru vytváří.

Všechny potřebné informace o workshopech, i celý sortiment eshopu s krásou si můžete prohlédnout po kliknutí zde: www.elepele.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: