S Profi mopem, Profi kbelíkem a Regulus mechanickým zametačem Leifheit je jarní úklid hračka

01.04.2021 14:19

 

Vždycky o sobě říkám, že jsem jarní člověk. Miluji, když přes den svítí slunce, které krásně hřeje, když se všechno začne zelenat a kvést. Pampelišky, sedmikrásky, a hlavně stromy - třeba třešně. Je to nádhera. Co ale na jaře moc ráda nemám, je jarní úklid. Vždycky se snažím uklidit před velikonoci a na jaře tak nějak víc – jak říkala babička „z gruntu“. Občas mne popadne i chuť vymalovat – když čisto, tak čisto. A tak všechno umývám, cídím, smýčím, leštím, přebírám skříně a třídím oblečení a boty – upřímně - vůbec mě to nebaví. Baví mě až ten výsledný efekt. Když se rozhlédnu po čistém a voňavém bytě, je to super.

Jsem moc ráda, že na trhu už jsou dnes dostupné různé vychytávky usnadňující úklid. Vítám všechno, co mi pomáhá a usnadňuje práci. Obzvlášť oblíbené mám výrobky Leifheit. Jsou praktické, vyráběné tak, aby „sedly do ruky“, a taky se mi barevně moc líbí. Zelená a bílá vypadají dobře.

Letošní jarní úklid mi usnadňuje tentokrát Leifheit podlahový mop Profi s vědrem Profi s integrovanými kolečky a Regulus zametač koberců.

Leifheit podlahový mop Profi s vědrem Profi s kolečky

Mopy na úklid už vyzkoušela většina z nás. Tenhle je vymazlený – opravdu profi. Mop má větší plochu na vytírání, uklizeno je tedy rychleji, za kratší dobu, a s menším úsilím.

Kbelík je na kolečkách – v pohodě si zajedete kam je třeba, žádné zvedání a tahání těžkých, plných kbelíků.

Systém ždímání je rychlý a praktický – jen do něj strčíte návlek, zmáčknete celou stranu kbelíku a je vyždímáno. Není třeba se nijak složitě do něčeho trefovat – rychle a v pohodě - raz dva a je vyždímáno.

Vytírání s tímhle mopem mne baví. Je to snadné a rychlé, tak, jak to mám ráda. Pokud je návlek mopu špinavý, prostě ho hodím vyprat do pračky a je zase krásně čistý, připravený na úklid.

Barva:zelená

Rozměr:50,5 x 28 x 38,5 cm

Materiál:plast/kov

 

Pokud si chcete mop s kbelíkem na kolečkách Profi prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Leifheit podlahový mop Profi s vědrem Profi

 

Druhý úklidový pomocník je Leifheit je Regulus zametač koberců.

Nějak nechápu, jak jsem doteď bez něj mohla být. Jakmile je na koberci smetí, prostě vezmu Regulus a smetí je v mžiku pryč.

Pak jen drobky vysypu a je to.

Je to praktické, hlavně když jsou doma děti, nebo vnoučata.

Drobečky z koberce mizí ve chvilce. Dřív jsem čekala, až děti odjely, nebo šly spát, abych uklidila. Přeci jen vyndat vysavač, zapnout ho a vysávat je práce na delší dobu. Nechce se mi s každým drobkem znovu vyndávat vysavač a vysávat.

Mechanický zametač je po ruce pořád, stačí pár pohybů a je sesbíráno. Už žádné drobečky zašlapané do koberce. Všechno jde rychle a bez námahy. Regulus je stále připravený.

Jak už jsem psala, vůbec nechápu, jak jsem bez něj mohla existovat. Zvykla jsem si na něj hodně rychle, a stal se jedním z nejpoužívanějších úklidových pomocníků u mě doma. Drobílkové už mi vůbec nevadí. Stačí dvakrát přejet dopředu a dozadu, a je po drobečcích. Rychle si na něj zvykl i manžel a velký vysavač už vyndáváme jen 1 nebo 2x za týden. Víc není potřeba.

Mechanický zametač koberců REGULUS 11700 značky Leifheit.

 

  • rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty z koberců
  • použití bez elektrické energie
  • zametač disponuje třemi otočnými kartáči
  • velký otočný knoflík k regulování výšky
  • sklopná rukojeť pro úklid pod nábytkem
  • záruka 2 roky
  • šířka kartáčů: 22 cm

 

Pokud si chcete mechanický zametač prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Regulus zametač koberců

 

Celý Leifheit sortiment výrobků si prohlédněte po kliknutí zde: eshop Leifheit

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: