Ručně vyráběná pera v krásných dárkových krabičkách - tip na dárek z lásky k svátku sv. Valentýna

26.01.2021 13:28

 

V loňském roce jsem objevila nádherná ručně vyráběná pera od firmy Perko.cz – recenzi si můžete prohlédnout zde: recenze na kuličkové pero z perko.cz.

V podstatě od doby, co tohle nádherné kuličkové pero mám, jsem ho nepustila z ruky. Nádherně mi padne, a skvěle se mi s ním píše. Proto už mám druhé kuličkové pero, abych mohla jedno mít doma, a druhé nosím stále sebou v kabelce. Byla jsem velmi mile potěšena novou dárkovou krabičkou. Moje nové pero přišlo v krásné dřevěné krabičce ze světlého dřeva s vygravírovaným písmenkem P  – balíček voněl dřevem, takže už samotné rozbalování bylo pro mne příjemné. Líbí se mi pero i krabička. Krabička je praktická na uložení pera - nebo něčeho jiného, a pero je pro mne prostě srdcovka. Napsala jsem s ním všechna vánoční přání a pohlednice, a už samotné psaní mne naplňovalo radostí.

V sortimentu eshopu perko.cz mají kromě kuličkových per i plnicí pera, na jejich vyzkoušení se teprve chystám. Psaní plnícím inkoustovým perem je podle mne mnohem krásnější na pohled )myslím tím písmenka jsou hezčí), ale obtížnější na psaní. Chápu, že kaňky už asi neudělá,ale já jsem jako malá hodně perem na inkoust psala, a vím, že dokážu udělat kaňku i s perem, které prý kaňky nedělá. Přesto mne to velmi láká – ta úhlednost písma je úplně jiná, než u kuličkového pera – připadá mi to, jako by lidé, co píší perem na inkoust písmenka spíš malovali.  Tak až ho vyzkouším, dám vám zase vědět.

A protože se blíží svátek sv. Valentýna, myslím, že takové krásné pero v dárkové krabičce by bylo krásným dárkem z lásky pro každého, kdo rád a často píše, nebo pero často potřebuje v práci.

Pokud si chcete prohlédnout sortiment eshopu, klikněte zde: perko.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: