Rozkvetlý náramek, který svou něžnou krásou zaujme na první pohled

01.08.2018 13:51

 

Šperky. Námi ženami milované a obdivované. A jak bylo už kdysi řečeno: šperků není nikdy dost.

Já miluji hlavně prstýnky a náramky. A mám ráda takové šperky, jaké nejsou všude. A tak hledám a pátrám, a těším se, čím se budu zdobit. Některé šperky mne vůbec nezaujmou, jiné jsou takové, že hned na první pohled se mi skoro zatají dech a jsem si naprosto jistá, že tohle je ten pravý. Ten můj, ten, který chci mít.

K náramkům jsem měla kladný vztah už jako malá holka. Zdobila jsem se korálkovými náramky na gumičce,a byla jsem šťastná. Později jsem se často nechávala unášet nad obrázky s náramky a šperky z doby bronzové. Jak já bych v ní bývala chtěla žít – ty tepané šperky z bronzu mne okouzlily. A tak se pomalu vyvíjel můj obdiv ke krásným, neobvyklým náramkům

A pak jsem objevila stránky Simira Art To je stránka, kde své výrobky nabízejí šikovní tvůrci a výrobci. Tady se potvrzuje na tisíc procent, že pořekadlo o zlatých českých ručičkách je pravdivé. Tady vám najdete tak úžasné výrobky, že my, méně zruční, nebo nadaní jinými schopnostmi, jsme úplně u vytržení. Bez nadsázky – tady prostě vyberete dárek vždycky - pro sebe pro radost, nebo pro radost někomu jinému, nabídka je ohromná a rozmanitost výrobků veliká.

Mě na první návštěvě stránky simira.cz – jak jinak – zaujaly náramky. Nádherných najdete spoustu – korálkové, dřevěné – prostě korálky všech typů a druhů. A tak jsem prohlížela, kochala se a najednou jako blesk z čistého nebe jsem ho uviděla.

 Náramek, jaký jsem vždycky chtěla, a doposud takový žádný nemám. Náramek z kovu, přesně takový, jaký jsem si vysnila už jako malá holka. Výrobcem toho náramku je autorka Jedle7. Je to nádherný náramek z mosazi, s filigránem, lístky a květinami

Náramek má velmi zajímavé zapínání na kovovou pružinu, na ruce drží proto opravdu skvěle, dobře se nasazuje. 

Zdobený je jemnými tepanými lístečky a ornamenty z mosazi, jemné tři kvítky, které jsou hlavním zdobným prvkem jsou lehce dobarveny modrou barvou, což je velmi vkusně a decentně oživí a celému šperku tím autorka dodá šmrnc a takovou tu duši, kterou má mít správný šperk. 

Náramek mne oslovil a okouzlil natolik, že se mi nechtěl z ruky sundat ani večer. A stále se na něj se zalíbením dívám, a v duši mám radost, že tuhle nádheru vlastním a nosím. Tímto tedy děkuji paní,která šperk vyrobila- mám z náramku opravdu velkou radost a budu ho hrdě a s láskou  nosit.

A také děkuji stránce Simira Art za tu spoustu nádherných rukodělných výrobků, které dělají opravdovou radost. Je úžasný nápad vyhledat lidi, kteří něco umí, a dokáží nám všem dělat svými výrobky radost.

Pokud si chcete náramek koupit, klikněte zde: rozkvetlý náramek

Celý sortiment výrobků Simira design a řemeslo si prohlédněte zde: simira.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: