Revalid kosmetika proti padání vlasů - recenze. Viditelný účinek už po 3 měsících.

04.12.2023 13:50

 

Vlasy jsou korunou krásy každé ženy.

Aby vlasy byly krásné, potřebují kvalitní péči. Jako mladá slečna jsem tohle moc vážně nebrala. Vlasy jsem měla dlouhé až do pasu, a myla jsem je obyčejnými šampony, které jsem měla po ruce. Přesto jsem měla vlasy krásně pevné, lesklé a v pohodě. Jen mě trochu trápilo, že jich nemám moc a jsou jemné.

Každé těhotenství, porod i kojení se, mi na kvalitě vlasů podepsaly, spousta mi jich i vypadala. Tehdy mi začalo docházet, že mít krásné vlasy není až tak samozřejmé.

S přibývajícím věkem přišla nemoc, a vlivem léků a hormonálních změn, a samozřejmě i stárnutím mi spousta vlasů vypadala.

Změnila se i jejich kvalita, a vlasy začaly být celkem slabé, a jemné.

Začala jsem si považovat každého vlasu a snažím se o ně dobře pečovat. Přesto jsem měla pocit, že vlasy mám nejen jemné, ale i bez lesku a objemu, o padání ani nemluvím.

V podstatě mi vlasy začaly padat tak hodně, že jsem měla místy na hlavě lysinky, a při pohledu do zrcadla se mi chtělo brečet.

Vlasy nebyly na hlavě, ale všude kolem – na polštáři, v umyvadle (a ucpaném odpadu), na podlaze, prostě všude tam, kde být neměly. Jen na hlavě ne.

 Vyzkoušela jsem spoustu šamponů, kondicionérů, a masek, přesto – výsledek nic moc, jen jsem začala mít ještě citlivou pokožku hlavy.

To už jsem byla celkem zoufalá – plešatí přece chlapi, my ženy máme mít krásný účes, který nám sluší.

Po vyzkoušení všech babských rad jsem se obrátila o radu k lékárníkovi. Doporučil mi řadu Revalid proti padání vlasů, ženy s Revalidem mají dobré zkušenosti. Je to kvalitní produkt, který koupíte jen v lékárně.

 Produkty jsem tedy začala zkoušet -  konkrétně řadu určenou přímo proti padání vlasů.

Tak vám o téhle řadě něco napíšu.

Nejdřív bych vám ráda představila značku Revalid. Tady si nic vymýšlet nebudu, a s dovolením vyjdu z informací ze stránek Revalid.cz

 Revalid® byl vyvinut ve Švýcarsku. Specializuje se na vlasovou kosmetiku a přípravky proti vypadávání vlasů. Cílem jsou zdravé, krásné a silné vlasy. Věříme v komplexní péči, kdy jsou vlasy vyživovány od kořínků po konečky. Víme, že existuje jasné propojení mezi stavem vašich vlasů a vaším sebevědomím. Proto neustále pracujeme na vývoji nových přípravků, které řeší problémy s vlasy od základu, navracejí jim jejich přirozenou krásu a vám sebevědomí.

Cílem je vyvíjet efektivní, vysoce kvalitní produkty s ověřenou účinností, to vše na základě hlubokých odborných zkušeností v oblasti vlasové péče a boje proti vypadávání vlasů. Chceme být oporou pro lidi trpící nejrůznějšími problémy s vlasy.

Jsme přesvědčení, že krásné vlasy jsou především zdravé vlasy, a chápeme, jak výrazný pozitivní efekt na sebevědomí zdravé vlasy mají. Revalid® chce ukázat, že osobní péče a péče o vlasy pomohou, aby vnitřní krása zazářila i zvenčí.“ Revalid® byl vyvinut ve Švýcarsku v roce 1992 s cílem zajišťovat komplexní péči o vlasy s důrazem na boj s vypadáváním vlasů, výzkum, výroba i vývoj probíhají ve Švýcarsku. 

A teď k samotným produktům, které jsem vyzkoušela.

Revalid Stimulating šampon.

Voní velmi příjemně, jemnou nevtíravou vůní. Na umytí vlasů ho není potřeba moc, takže balení vydrží poměrně dlouhou dobu.

Šampon je bez parabenů a silikonů, je tedy vhodný na každodenní mytí vlasů.

Jak už jsem zmínila, mám velmi citlivou pokožku hlavy, většina šamponů mi pokožku podráždí, takže krátce po použití se začnu drbat a drbat a drbat… S Revalid šamponem tenhle problém nemám, a pokud se problém objeví, umyji si vlasy jednou šamponem na seboreu a je to zas v pohodě.

Šampon obsahuje inovativní aktivní složku Redensyl, pelyňkový extrakt ze Švýcarských Alp a panthenol. Vlasy jemně myje, a zároveň stimuluje růst. Pokožku hlavy hydratuje – to mohu potvrdit, protože konečně nemám přesušenou kůži, a nemusím se stále drbat.

Více informací o šamponu a jeho složení najdete zde: šampon Revalid  Stimulating

 

Další přípravek, který doplňuje skvěle šampon je Sérum Regrowth – také tohle sérum, stejně jako šampon, obsahuje Redensyl. Stimuluje vlasy, omezuje jejich vypadávání a zvyšuje hustotu.

 Pelyňkový extrakt ze Švýcarských Alp a panthenol hydratují pokožku hlavy a posilují vlasy.

Sérum má velmi snadné použití – trochu séra prostě vetřete jemně do pokožky hlavy. Je jedno, jestli na suché, nebo mokré vlasy. Jediné, co by se mělo dodržovat je, aby po použití séra nebyly vlasy a hlava vystaveny slunečnímu záření. Protože přípravek používám od léta, kdy je venku sluníčko, naučila jsem se vetřít do vlasů sérum večer před spaním. To je vše.

Informace o séru najdete zde: sérum Regrowth

 

Poslední přípravek, který doplňuje řadu péče o padající vlasy je doplněk stravy s vitamíny a minerály Revalid Hair Complex.

Jsou to tabletky, které užíváte ráno a večer. Tyhle tabletky doplňují potřebné látky pro správný růst vlasů.

Nová receptura Revalid Hair Complex se skládá z vitamínů B1, B5, B6, minerálů jako zinek a měď nebo železo, a bylinných extraktů. Obsahuje i biotin k udržení normálního stavu vlasů. Aktivní složky stimulují tvorbu keratinu, který je základním stavebním kamenem vlasů. Keratin tvoří 90% vlasu, Proto je pro ně velmi důležitý. Podporuje růst a pružnost vlasů.

Pokud si chcete přečíst informace o složení přípravku – najdete ho po klidnutí zde: Revalid Hair Complex

 

Všechny přípravky jsem užívala a užívám poctivě – nyní už třetí měsíc.

Pauzu jsem měla pouze dva týdny teď na podzim, protože jsem měla kovid, a bylo mi zle, takže péče o vlasy šla trochu stranou.

Musím říct, že než mi začaly přípravky účinkovat, trvalo celkem dlouho. První účinky jsem začala pozorovat u šamponu, vlasy začaly být lesklejší, méně se mi mastí, a mají lepší objem. To bylo ale na první měsíc všechno.

Po měsíci jsem si začala všímat, že kromě vlasů, doplněk stravy účinkuje  i na pružnost pokožky, méně se mi lámou nehty, a nemám skoro záděry – paráda!

Po měsíci jsem si říkala, že tedy asi trvá déle, než u mě začne řada proti padání vlasů - sérum , šampon a kapsle působit.

Najednou mi ale došlo, že se tak soustředím na to, jestli mi začaly růst nové vlasy, že jsem si vlastně nevšimla, že najednou po učesání nemám plný hřeben vlasů, a že na podlaze a polštáři je jich také mnohem lépe. Když jsem si to uvědomila, byla jsem šťastná jako blecha. I kdyby nové vlasy nerostly, přestaly mi padat ty, co mám, a to je úspěch.

Po dvou měsících jsem najednou začala mít pocit, že pod konečky prstů cítím jemné píchání – jakoby malý „ježek“. A ano, i kadeřnice mi potvrdila, že na místech, kde mám lysinky vlasů, se objevuje pár nových chomáčků. Takže sérum opravdu funguje.

Jsem teď třetí měsíc ve fázi zkoušení, a zatím jsem spokojená.

Jasně, nemám sice lví hřívu z vlasů, a není to tak, že by mi najednou zázrakem vyrostla spousta nových vlasů. Stejně, jako mi najednou nevypadaly, tak mi zázrakem okamžitě nedorostou. Výsledek už ale pomalu začíná být znát, a není to jen můj dojem – potvrdila mi to kadeřnice. Jupí!

Mít krásné vlasy a účes, to chceme všechny. Občas je ale potřeba tomu trochu pomoci. Já jsem moc ráda, že jsem objevila vlasovou kosmetiku, která mým vlasům prospívá, a všimla jsem si toho nejen já, ale i mé okolí.

Cítím se prostě mnohem lépe, a proto pokud máte problémy s vypadáváním vlasů, nebo jejich lámáním a třepením, nebo máte prostě jen po létě vlasy poničené sluníčkem a koupáním – zkuste vlasovou kosmetiku Revalid, mě opravdu pomáhá.

Pokud si chcete zjistit informace o produktech, které zkouším – proti padání vlasů, klikněte zde: Revalid přípravky proti padání vlasů.

 

Protože Revalid má různé prostředky určené k péči o vlasy a jejich pokožku (pro ženy i muže), můžete si je prohlédnout, a zjistit o nich informace zde: Revalid.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: