Recenze na LED žárovku HYO-2, 5W - imitace plamene z eshopu Zaparkorun.cz.

03.03.2022 12:55

 

 

Dnes bych vám chtěla doporučit super vychytávku – LED žárovku, která imituje plamen.

Zima už je dlouhá, všichni čekáme na jaro, a tak trochu už se hlásí i jarní únava. Taky situace ve světě  není optimální. Válečný konflikt, který je tak blízko naší republiky na klidu taky nepřidá. Prostě stres na nás útočí ze všech stran. Čím dál víc si potřebujeme odpočinout, vypnout stres a chvíli v klidu relaxovat.

Já jsem objevila na eshopu Zaparkorun.cz žárovku, která navodí atmosféru hořícího krbu, svíčky, nebo třeba pochodně. Jako malá jsem se strašně ráda dívala u babičky do kamen na plamínky. Tak trošku mne fascinovaly – je to nádherný pohled, vidět, jak poskakují po polínku. Zapomenete na starosti a problémy, a jen tak si relaxujete.

Tahle žárovka vám umožní mít podobný pocit i v paneláku – a bez nebezpečí požáru. Hlavně starší lidé mají tendenci mít doma svíčky, a často je umístí poblíž záclon, nebo závěsů, a na průšvih je pak tak trochu zaděláno. Žárovka s efektem blikajícího ohně je naprosto bezpečná alternativa svíček.

Stačí vyjmout žárovku z krabičky, našroubovat a rozsvítit. To je všechno.

Žárovka je úsporná – LED žárovka.

Jediné upozornění – patice žárovky je E27 – to je ta menší patice. Proto při koupi vhodné lampičky, nebo lucerny myslete na rozměr patice.

LED světlo je příjemné očím, LED žárovka je úsporná.

Pokud tedy máte pocit, že potřebujete „vypnout“ a relaxovat – LED žárovka imitující světlo ohně je ideální pro takový odpočinek. Blikající světlo dokáže navodit pocit pohody a uvolnění. Rázem se cítíte  příjemněji. Pokud chcete klasické světlo – prostě jen vyměníte žárovku.

S žárovkou s imitací ohně jsem moc spokojená. Kdykoliv mám teď pocit, že si potřebuji odpočinout, stačí si rozsvítit světlo s touhle fajn žárovkou. Pak už jen vypnout telefon, pustit si hudbu, nebo vzít knihu a je mi nádherně. Pokud máte taky pocit, že si chcete odpočinout od všech starostí, tenhle relax vám opravdu doporučuji.

Pokud si chcete žárovku prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: LED žárovka s imitací plamene

Pokud si chcete prohlédnout video, jak žárovka svítí, klikněte zde: video LED žárovka s imitací plamene

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Zaparkorun.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: