Recenze na zelený čaj z eshopu Day Spa Shop.

10.02.2022 13:20

 

Venku je zima v plné parádě. U nás v Polabí není sníh, je tu jen mokro, vítr a šero. Na horách je sníh, který trochu prozáří krajinu a je světleji. Zimu mám celkem ráda, ale chybí mi slunce a světlo. Takže s blížícím se jarem mi díky tomu chybí i energie. A když chybí energie, začnou se projevovat různé neduhy víc, než jindy. U mne nejčastěji trávicí problémy a pobolívání břicha. Určitě to taky znáte. Najednou máte pocit, že všechno jde obtížněji a zdlouhavěji, s koncem zimy na vás padá únava. Dřív se tomu říkalo jarní únava, od toho termínu se ale trochu ustupuje,protože většina lidí pociťuje únavu nejvíc právě s končící zimou.

I s únavou jde ale zatočit. Kdybych se vás zeptala, jak zahnat únavu, určitě by vás napadla spousta věcí. Pro mne například jsou to procházky, hraní si s vnoučaty, a spousta ovoce a zeleniny. Jenže to nejde jíst vždycky. Ve chvíli, kdy zlobí trávení, jde ovoce a zelenina trochu stranou.

V těchto chvílích nastupuje u mne zelený čaj. Je to perfektní zaháněč únavy. Pití zeleného čaje mne dobíjí, osvěžuje, zjistila jsem, že při pravidelném pití mne přestává bolet břicho, a taky trochu hubnu. Pití zeleného čaje je fajn.

Nejdřív jsem chodila a kupovala první zelený čaj, co mi v obchodě padl do ruky. Časem jsem ale zjistila, že zelené čaje se liší kvalitou a hlavně pak i chutí. Už si vybírám – chci kvalitu a dobrou chuť i účinek.

Kvalitní zelený čaj krásně voní, skvěle chutná a dělá radost už při pití. O tom, že pomáhá i s odstraněním únavy, hubnutím, trávením, a dalšími věcmi ani nemluvím.

Zelený čaj má silné antioxidační účinky, chrání a obnovuje buňky v těle.

Pití zeleného čaje má spoustu pozitivních účinků. Nebudu vám je všechny vypisovat, nejsem až takový odborník, abych se pouštěla do zasvěceného hodnocení. V podstatě vám chci sdělit vlastní zkušenost – velmi se mi ulevilo, hlavně trávicí potíže a bolest břicha jsou mnohem lepší. Cítím se báječně. Bez bolesti a mnohem méně unavená.

I pití zeleného čaje se ale nemá přehánět. Stačí 2 až 3 šálky denně. Víc není doporučováno.

Když si vyberete kvalitní zelený čaj, při jeho pití si velmi pochutnáte a odpočinete. Mám ráda tahle malá čajová posezení.

Protože si ráda užívám pití dobrého čaje, vybírám si i jeho chuť.

Vynikající zelené čaje jsem objevila na stránkách Day Spa Shop. Výběr je tu velký, a zboží má skvělou kvalitu.

Nejčastěji si pochutnávám na třech druzích zelených čajů.

Prozradím vám, které to jsou, ať si také pochutnáte. Nebudu si u těchto čajů vymýšlet žádná specifika – čaje jsou perfektně popsané na stránkách Day Spa Shopu – lépe bych to prostě nenapsala.

Nejvíc mi chutná BIO Hari čaj: Inner Flow, 10 sáčků Shoti Maa – Green Tea a Mint.

Tenhle zelený čaj s mátou je nejoblíbenější čaj, který piji. Má nádherně vyváženou chuť, a díky mátě uleví opravdu celkem rychle při trávicích potížích. A pokud vás trápí třeba plynatost – na to je opravdu fajn. Čaj je naporcován do sáčků z čisté bavlny, díky kterým může maximálně odpočívat, a pak si vychutnáme jeho plnou, skvělou chuť. Tenhle čaj mne oslovil nejvíc ze zelených čajů, které jsem zatím ochutnala. Doma ho budu mít vždy po ruce, protože mi opravdu vyhovuje.

Pokud si čaj chcete koupit, nebo si o něm přečíst víc, klikněte zde: BIO Hari čaj: Inner Flow Green Tea a Mint

 

Druhé místo v oblibě u mne zaujal Lemongrass Tea – zelený čaj s citronovou trávou.

Jedná se o sypaný čaj v praktické kovové krabičce- čaj je v ní skvěle uložen, a po vypití vám zůstane praktická krabička k dalšímu používání.

Čaj s citronovou trávou posiluje, doplní energii, a také pomáhá při trávicích potížích. Tento čaj dokáže zklidnit žaludek a podpořit další trávení. Budete bez bolesti žaludku, střev, bez plynatosti a dalších nepříjemných potíží – alespoň u mne tedy v tomto směru funguje na 100%. Kromě svých blahodárných účinků tento čaj skvěle chutná a krásně voní. Protože na jeden šálek stačí ½ čajové lžičky čaje, vydrží vám poměrně dlouho.

Pokud si čaj chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Lemongrass Tea – zelený čaj s citronovou trávou Craft House

 

Na třetím místě pomyslných stupňů vítězů mezi zelenými čaji je u mne Numi zelený čaj Gunpowder.

Tenhle čaj je unikátní díky jemným celým lístkům. Po utržení jsou lístky tohoto čaje během několika málo hodin napařeny a srolovány do malých jemných perliček. Ty se po namočení rozvinou a uvolní se jasná, plná chuť. Tenhle čaj vás opravdu „nakopne“, když je třeba dodat energii. Je v něm obsažen i kofein, takže by ho neměly pít těhotné ženy. Na tomhle čaji si pochutnáte – má příjemnou jemnou a přitom výraznou plnou chuť a je velmi povzbuzující. Piji ho, když jsem hodně unavená, nebo když potřebuji dobít energii.

Pokud si čaj chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Numi zelený čaj Gunpowder

 

Tohle jsou samozřejmě jen vybrané vzorky čajů, které mi moc chutnají a pomáhají.  Každý máme jiné chutě a potřeby, proto nám chutnají různé čaje.

Na stránkách Day Spa Shop si vyberete čaje všech typů a druhů od bylinkových, přes ovocné, černé a zelené.

Čaje, které krásně voní a skvěle chutnají. Z mé vlastní zkušenosti musím říct, že jsou to čaje skvělé kvality. Já jsem se zatím zaměřila jen na zelené čaje. Tenhle super eshop je ale plný tolika super věcí, že je budu ráda zkoušet a testovat i nadále. Protože se ráda vracím do eshopů, které jsou spolehlivé a nabízejí kvalitní zboží za adekvátní ceny, určitě tahle recenze nebude poslední. O dobrých věcech se má mluvit, a já o nich mluvím ráda.

Pokud se vám nechce čekat na další recenzi, a chcete si eshop prohlédnout hned, klikněte zde: eshop Day Spa Shop

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: