Recenze na vynikající novinku 100% šťávy Hello Imuno Aktiv a rakytníkem a Imuno Aktiv s červenou řepou. Chuťově jsou vynikající a povzbuzují imunitu.

11.08.2022 14:12

 

Je léto. Horko. Kdy jindy bychom měli začít důsledně dbát na dodržování pitného režimu, než v létě.

Já mám s pitným režimem celkem problém, zapomínám pít. Proto se snažím si něčím zpříjemnit pití natolik, aby mě lákalo.

Momentálně jsem naprosto propadla pití HELLO Imuno Aktiv 100% šťáv. Měla jsem to štěstí, že jsem byla jedna z prvních, kdo tyto novinkové šťávy mohl ochutnat. Jsou super. Opravdu výborná ovocná chuť. Není to džus – je to vícepruhová šťáva.

Miluju, když ovocné šťávy chutnají opravdu po ovoci -  žádná umělina, ani sladidla, které by přebily chuť ovoce.

To jsem objevila u Hello 100% šťáv Imuno Aktiv.

 Kromě skvělé chuti mají ještě jednu přidanou hodnotu – pomáhají vám zvýšit imunitu, doplňují do těla vitamíny C, D a zinek. Tedy ty nejdůležitější vitamíny, které tělo potřebuje pro zvýšení obranyschopnosti a imunity. Hurá – já totiž strašně nerada polykám tabletky s vitamíny, protože mě po nich bolí žaludek. V tekuté formě šťávy vitamíny doplním pohodlně a ještě si pochutnám. A pěkně v pohodlí – nemusím krájet a odšťavňovač kupu ovoce.

Ochutnala jsem dva výrobky: Imuno aktiv a to Imuno Aktiv s Vitamíny C, D, zinkem a rakytníkem s příchutí jablka, pomeranče, manga a banánu, a druhý výrobek je Imuno Aktiv s vitamíny C,D, a zinkem s příchutí jablka, pomeranče, červené řepy a banánu.

Oba tyhle Hello produkty jsou novinkou v sortimentu Linea Nivnice. Představují nejvyšší kvalitu po stránce obalové, ale hlavně vynikajícím kvalitním obsahem. Už od roku 1997 pro nás v Nivnici srdcem vybírají tu nejlepší kvalitu – nejlepší ovoce celého světa. Mají vynikající výrobky za velmi přijatelnou cenu.

Oba Imuno Aktiv výrobky – šťávy jsou opravdovou novinkou, v obchodech se budou objevovat v nejbližší době – tedy během léta. Dávám, vám vědět s předstihem, abyste si je mohli koupit, jakmile je v obchodě objevíte, protože opravdu stojí za to.

Já jsem měla na vyzkoušení od každého druhu dvě balení, a měla jsem co dělat, abych je uchránila před rodinou, každý dostal vzorek a moc jim chutnal.

Co oceňuji je i balení. Teď v létě je litrové balení šťávy ve čtvercovém podlouhlém obalu praktické do tašky na pláž.

 Co velmi chválím, je víčko – začnete šroubovat a víčko se odklopí. Po nalití zavřete a zašroubujete zpátky. Je to praktické – hlavně dětem často víčka po vyšroubování padají na zem – to se vám u těchto balení nestane.

Teď se budu věnovat jednotlivým příchutím.

Imuno Aktiv s Vitamíny C, D, zinkem a rakytníkem s příchutí jablka, pomeranče, manga a banánu je chuťově velmi vyvážený.

Cítím v něm převážně pomeranč a mango. Kromě vitamínů obsahuje hlavně rakytník – ten jak je známo má spoustu příznivých účinků na lidské tělo a imunitu.

Rakytník je taková vitamínová bomba. Podporuje správné fungování imunitního systému, kromě C vitamínu obsahuje i vitamín A (ten je důležitý hlavně pro oči, což je v době, kdy všichni koukáme do displejů a monitorů celkem důležité). Rakytník je výborný jako obrana proti virózám – pokud ho budete dávat dětem, budou mnohem méně nemocné. Rakytník prospívá i dobrému trávení, prospívá správné funkci krevního oběhu, pružnosti a průchodnosti cév (fajn pro lidi, kteří mají problémy s cévami a křečovými žilami), působí příznivě na srdce a celý kardiovaskulární systém, prospívá zdraví pokožky a působí na správnou funkci prostaty.

Doporučuji pít šťávu dobře vychlazenou, já si ji ředím sodovkou, nebo ledem. Tenhle džus moc chutnal hlavně dcerám a vnukům. Chuť manga a pomeranče je velmi svěží, příjemná, jablko a banán cítíte také, ale jen jakoby jemně, víc vnímám právě mango a pomeranč.

A teď se budu věnovat druhému výrobku a to je je Imuno Aktiv s vitamíny C, D, a zinkem s příchutí jablka, pomeranče, červené řepy a banánu.

Té chuti jsem naprosto propadla. Je skvělá. Protože šťáva je s červenou řepou, samozřejmě i barva je červená. Výrobek obsahuje vitamíny C, D, a zinek pro posílení imunity, a jako přidaná hodnota je šťáva z červené řepy.

Červená řepa je velmi zdravá. Lidé se dělí na dva tábory – buď červenou řepu nenávidí, nebo ji milují.  Pro ty, co ji nenávidí, musím říct, že si klidně tenhle džus můžou dát – chuť není červenou řepou ovlivněna, nápoj chutná nejvýrazněji banánem a jablkem. Ještě je tam lehce cítit pomeranč, řepu ale nebudete vnímat, takže můžete jen využít její super léčivé účinky.

Červená řepa (její šťáva) působí na lidský organizmus velmi příznivě – obsahuje spoustu vitamínů a minerálů (například vitamíny B, C, D, zinek, mangan, měď, draslík, vápník, železo, hořčík a další).

Betalainy, které jsou zodpovědné za tmavou červenou barvu řepy, mají antioxidační, protizánětlivé a anxiotické vlastnosti. Šťáva červené řepy prokazatelně snižuje krevní tlak, působí proti rakovině (pozor, chrání a pomáhá – není to lék, jen jedna z vlastností), proti zánětům, chrání játra a určitě má ještě spoustu dalších příznivých benefitů – pokud bych měla jmenovat všechny, byl by z toho další dlouhý článek – opravdu je velmi zdraví prospěšné mít v jídelníčku červenou řepu.

Já mám červenou řepu ráda, takže mi její chuť nevadí – naopak. Znovu ale opakuji, že ve výrobku ji kromě barvy téměř nepoznáte. Nejvíc cítím chuť banánu, celková chuť je svěží a příjemná.

Imuno Aktiv s vitamíny C, D, a zinkem s příchutí jablka, pomeranče, červené řepy a banánu mi chutí naprosto vyhovuje. Není přeslazená a je moc dobrá. Já si ji nejraději dávám se spoustou ledu – led ji nejen ochladí, ale i trochu naředí a lépe mi tak zažene žízeň. Díky této šťávě nemám problém s dodržením pitného režimu. Je vynikající a chuťově vyvážená.

Pokud máte rádi nealko drinky, tak stačí si doplnit tyto šťávy ledem a sodovkou a nemusíte přimíchávat žádný další produkt. Na ozvláštnění si můžete přidat třeba kousky pomeranče.

No, a pokud si na dovolené chcete dopřát i nějaký ten fajn drink s alkoholem, doporučuji do Imuno Aktiv šťáv přidat trochu Campari a sodovky (nebo Prosecca), je to vynikající.

Jsem moc ráda, že jsem dostala možnost vyzkoušet jako jedna z prvních tyhle prima nápoje na zvýšení imunity. Takže pokud jsem vás nalákala, rozhlížejte se v obchodech, už brzy budou tyto ovocné šťávy plné zdraví k dostání.

Pokud se vám nechce čekat, určitě si vyberete nějaký jiný Hello výrobek – pro inspiraci se podívejte na stránky Lineanivnice.cz.

Všechny jejich výrobky jsou pro nás vybírány srdcem, a na báječné chuti je to opravdu znát.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: