Recenze na velkou formuli se zvukem Rappa z eshopu Naau.cz

19.11.2020 14:23

 

Velká formule se zvukem a světlem

 

Formule. Sen každého malého kluka je být jezdcem Formule 1. Prostě být „závoďák“. U mých vnuků to není jinak. Mají moc rádi autíčka – malá, i velká, různých barev, ale takový ten správný radostný lesk v očích mají vždycky, když vidí formuli. Formule je pro malé kluky hlavně symbolem rychlosti a závodění. Mít takovou formuli, se kterou by mohli závodit – to jim udělá radost určitě.

Proto jsem jim vybrala v eshopu Naau.cz krásnou formuli se zvukem a světlem. Je to pořádná formule – měří 50 cm.

Formule vydává zvuky a bliká dvěma modrými světýlky, to vypadá hlavně v šeru velmi efektně, protože formule je černá s červenými a bílými detaily, takže modrá led světýlka jsou krásně vidět. Zvuky formule vydává pouze po stisknutí hlavy pilota (byla jsem vnukem poučena, že to prostě není jezdec, ale pilot). Nemusíte se tedy bát přílišných zvuků – formule jezdí na setrvačník, a při vlastní jízdě zvuky nevydává. Zvuk jako při startování a jízdě formule je slyšet pouze při stisknutí hlavičky pilota.

Zvuky a světla ve formuli fungují na 3 baterie, které jsou součástí balení – nemusíte tedy nikde žádné baterie shánět, formule vám přijde už připravená k provozu.

Formule na délku měří 50 cm, šířka je cca 20 cm, výška 13 cm. Je tedy dost velká, proto budou všichni kluci nadšení. Díky velikosti – má i dost velká kola – může tedy jezdit na všech površích doma (lino, plovoucí podlaha, dlažba, koberec – všechno zvládá), ale klidně ji kluci můžou vzít i ven. Jezdili jsme s ní venku po chodníku, a díky velkým kolům a tomu, že formule jezdí na setrvačník (není tedy na žádné ovládání), nevadí jí ani drobné kamínky a nerovnosti povrchu.

Formule je plastová, proto když ji děti používají ke hře venku, stačí po příchodu doma kolečka omýt vodou, nebo otřít mokrým hadříkem, a hračka je připravena k dalšímu hraní doma.

Formule není těžká – opět je tu výhoda plastů, které jsou lehké, v pohodě si tedy s formulí může hrát i malé dítě – unese ji s přehledem.

Doporučený věk je 3+  asi kvůli pár drobným detailům, které by mohlo mladší dítě odlomit, ale to je asi jediný důvod. Jinak je formule dostatečně „bytelná“, a jen tak se nepoškodí. To jsem vyzkoušela hned při rozbalování, protože mi auto vyklouzlo z ruky a spadlo na lino – nic se neurazilo a nepoškodilo.

Pokud tedy máte doma malého závodníka, nebo milovníka rychlých aut a formulí, tohle autíčko mu udělá velkou radost. Už jen proto, že je formule velká – udělá velkou radost, vydává zvuky a bliká, a hlavně – jezdí na setrvačník, a je vhodná na hraní doma, i venku s kamarády. Ideální dárek pro budoucí piloty Formule 1 a závodníky.

Pokud si chcete formuli prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Velká formule se zvukem a světlem Rappa

 
  • vydává zvuky a svítí po stisknutí hlavy jezdce
  • funguje na baterie (3 ks AG13/LR44, součástí balení)
  • jezdí na setrvačník
  • přibližná velikost: 50 x 13 x 20 cm

 

 

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: