Recenze na Turmeric ZOOKI pro sportovce a lidi bez energie, a Collagen ZOOKI pro pohyb bez bolesti, krásné vlasy,nehty a pleť.

09.12.2022 16:49

 

 

Už dávno jsem zjistila, že nejlepší investice jsou do zdraví. Jak se říká: Zdraví máme prostě jen jedno. A když začne zlobit, jsme z toho nešťastní. Proto je fajn zdraví podporovat pomocí vitamínů, minerálů, probiotik, a různých zdraví prospěšných doplňků.

Můj největší problém, který teď řeším (tedy řešila jsem), je bolest kloubů. Někdy je opravdu velmi intenzivní, a omezuje mě v běžném životě. Když si chci zacvičit, potřebuji být pohyblivá.

Proto jsem začala užívat kolagen.

Na trhu je spousta přípravků, ale ne všechny účinkují, jak mají. Proto jsem hledala takový přípravek, který mi opravdu pomůže. Z recenzí a ocenění top produktů na mě vykoukl Collagen Zooki z eshopu Bio-kult.cz.

Eshop Bio-kult.cz už mám vyzkoušený.

Jejich probiotika jsou prostě super, a užíváme je celá rodina. Vyzkoušela jsem i tekutý lipozomální vitamín D, a moc mi vyhovoval. Proto jsem s radostí vyzkoušela i kolagen Zooki.

Collagen Zooki je z mořského kolagenu, který je bohatým zdrojem kolagenu typu 1, tedy kolagenu, který má v našem těle největší zastoupení.

Zjednodušeně: Mořský kolagen je hydrolyzován na jednotlivé kolagenové peptidy, jejich vstřebávání je pro naše těla jednodušší. Hydrolizovaný mořský kolagen je balen do lipozomů. Na rozdíl od levnějších kolagenů, které obsahují pouze směs pro tvorbu lipozomů tento přípravek obsahuje opravdu kolagen ve formě lipozomů. Mnohem lépe tedy účinkuje.

Přípravek obsahuje pouze 100% přírodní suroviny, získané z udržitelných zdrojů.

Collagen Zooki je bez cukru, bez lepku, mléka,soji a geneticky modifikovaných surovin. Zdrojem jsou plody moře, není tedy vhodný pro vegetariány.

A teď se dostávám k samotným přípravkům, které jsem poctivě téměř tři měsíce zkoušela.

Já jsem si vybrala  Collagen Zooki Berry a Concord Grape –tedy malina a hrozno.

Malina mi chutná víc, ale je fajn si dát třeba dvě příchuti a ty kombinovat, víc mi pak sáčky chutnají. Další příchutě kolagenu na eshopu jsou ještě citron a mango-broskev. Je tedy jen na vás, které ovoce máte raději.

Neskutečně spokojená jsem s formou přípravku v podobě malých sáčků s tekutým přípravkem. Tahle forma tekutého kolagenu je super. Nejen kvůli snadnému použití, ale na rozdíl od tablet po něm nebolí žaludek.

Stačí jeden sáček denně- takže dávka v pohodě.

Kolagenový přípravek Zooki můžete užívat buď rovnou ze sáčku, nebo si ho přidat do smootie, džusu, jogurtu, kaše- prostě podle chuti.

Mně tedy ty sáčky vyhovují nejvíc, tak jak jsou. Vypít a hotovo. Chuť je celkem ucházející, vůbec mi nevadí. Hlavně ta malinová příchuť je super.

Samotný kolagen začal účinkovat po zhruba dvou týdnech pravidelného každodenního užívání.

Začala jsem pozorovat, že se mi netřepí a neolamují nehty a najednou se mi přestaly dělat záděry (já na to v zimě dost trpím). Taky jsem přestala mít rozpraskané rty, a koutky. Kdo stejně jako já trpí na popraskané rty, určitě pochopí, jakou radost mám, že mám najednou rty krásně hladké, a nebolavé.

Po dalším týdnu jsem pozorovala, že mám lesklejší a méně roztřepené vlasy – a taky mi méně padají. Hurá!.

Řekla bych, že mám vypnutější pleť, a méně viditelné vrásky. To ale asi posoudí víc okolí. Každopádně mám pocit pružnější a hladší pokožky. Vidět je to i na dekoltu a hřbetech rukou. Tam je pleť vypnutější viditelně. Už se nemusím bát nosit výstřih. Můj dekolt a kůže krku je hladší a méně vrásčitý.

 Pohybové zlepšení jsem pozorovala zhruba po měsíci. Najednou mi ráno netuhnou klouby na prstech ruky, a nemusím rozhýbávat záda a kolena. Už nesedím na posteli a nerozcvičuji se, ale normálně vstávám. A bez bolesti.

Po asi měsíci a půl mě konečně přestaly při chůzi a sportu bolet kolena, záda a hlavně ramena. Už můžu i cvičit, nemám s tím problém. Jasně, že po cvičení klouby a svaly cítím, ale to je taková ta běžná únava po cvičení.

Celkově bych zhodnotila, že tenhle kolagen mi opravdu zabral. Hodnotím skvěle formu sáčků k přímému užití. Užívala jsem dva měsíce jeden sáček denně, teď už si dávám ob den (někdy i ob dva, když zapomenu), a stačí to na udržení pohodové kondice a pohybu bez větší bolesti.

  • Moderní doplněk pro krásu
  • Podporuje kolagen v kůži
  • Podporuje funkci svalstva
  • Podporuje zdraví a celkovou pohodu
  • Klouby, chrupavky a šlachy
  • Podporuje silné a zdravé kosti
  • Praktická forma balení - tekutý produkt v jednoporcovém sáčku

 

Pokud si chcete kolagen prohlédnout, zjistit víc informací, nebo si ho koupit, klikněte zde: YOUR ZOOKI

 

Druhý přípravek, který jsme doma testovali, je TURMERIC ZOOKI - micelární kurkumin.

Je to opět tekutý přípravek v sáčku, a je vhodný pro všechny sportovce, a pro ty, kteří mají zátěž v práci, bolí je klouby, nebo jim prostě z únavy chybí energie.

Přípravek testoval syn, protože po sportu cítil únavu. Sportuje velmi aktivně, proto potřeboval „životabudič“.

Opět oceňuji snadné užívání. Stačí jeden sáček denně. Fajn je užívat přípravek právě jak jsem zmiňovala po sportu, nebo když se cítíte unavení a vyčerpaní.

 Každý sáček obsahuje 750 mg kurkuminu.

Pokud máte doma sportovce, tak tenhle přípravek je pro něj opravdu super.

Nejen že se budou cítit lépe, ale budou se cítit i víc odpočinutí, a mnohem lépe se budou po práci, nebo cvičení regenerovat.

Přípravek je dobrý nejen pro sportovce, ale pro všechny, kteří mají zvýšenou fyzickou námahu.

Takže pokud máte namáhavou práci, nebo třeba štípete dříví, skládáte uhlí, sekáte trávu a jste unavení – tenhle přípravek je opravdu účinný.

Jasně, nezabere jeden sáček – není to zázrak typu „ vypiju přípravek a skáču jako srnka“. Chce to opět trochu trpělivosti. Synovi se ulevilo po zhruba třech týdnech. Takže doporučuji alespoň tři týdny užívat pravidelněji a pak stačí občas sáček, na udržení se v pohodě.

Po třech týdnech se synovi zlepšilo téměř vše. Nemá ztuhlé klouby, má lepší kondici, vytrvalost, lépe regeneruje, ale nejdůležitější je, že zase cítí dostatek energie na práci i sport. A s tím přichází i pohoda a lepší nálada.

Přípravek je vhodný i pro vegetariány a neobsahuje lepek.

Pokud tedy máte doma sportovce, určitě mu tenhle elixír života v malém sáčku pořiďte. Počítejte ale s tím, že je třeba ho opravdu užívat alespoň měsíc, aby účinek byl takový, jak má být. U syna užívání opravdu začalo být znát až po 3 týdnech.

  • Denní dávka plného spektra kurkuminu
  • Micelární mikroenkapsulace pro vyšší vstřebatelnost
  • Každý sáček obsahuje 750 mg aktivního kurkuminu
  • Skvělá chuť, lze konzumovat přímo ze sáčku
  • Je vhodný zejména po větší fyzické zátěži, např. po cvičení, běhání apod.
  • Praktická forma balení – tekutá v jednoporcovém sáčku

 

Více informací o přípravku najdete po kliknutí zde: TURMERIC ZOOKI – micelární kurkumin

 

A nějaké shrnutí na závěr? Opravdu velká spokojenost. Mám pocit, že tyhle sáčky plné zdraví účinkují nějak lépe, než tablety. Rozhodně oceňuji snadné užívání, i celkem dobrou chuť. Po tabletách mě bolí často žaludek, po přípravku v tekuté formě jsem v pohodě. Oba přípravky opravdu zaúčinkovaly, a pohyb už nás zase baví, protože prostě nebolí. Ono to prostě opravdu účinkuje! Za mě velká spokojenost.

Pokud tedy chcete investovat do zdraví a pohody, vyzkoušejte výrobky ZOOKI – prohlédnout si je všechny můžete po kliknutí zde: YOUR ZOOKI

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: