Recenze na stolní LED dotykové zrcadlo - InnovaGoods z eshopu Zaparkorun.cz

02.11.2021 13:43

Zrcátko - jedna z velmi důležitých věcí, které každá žena používá. Pokud se chceme líbit – a to chceme všechny, je kvalitní zrcátko velkým pomocníkem.

Protože od doby, kdy jsem začala nosit brýle, jsem líčení a kosmetické úpravy v koupelně u zrcadla nad umyvadlem vzdala, protože jsem na sebe prostě dobře neviděla, hledala jsem zrcátko, které mi bude vyhovovat, a budu ho moct použít kdekoliv mimo koupelnu..

Vyzkoušela jsem několik typů zrcátek. Některá klasická, některá zvětšovací, u většiny jsem ale měla pocit, že na sebe prostě dobře nevidím, nebo že zvětší obličej tak, že kvalitní nalíčení nebylo možné. A pak jsem objevila na stránkách  Zaparkorun.cz LED dotykové zrcadlo InnovaGoods.

Hurá, konečně na sebe dobře vidím.

Jsem s tímto LED zrcátkem velmi spokojená.

Zrcátko má po stranách 16 LED diod, které jemně obličej nasvítí, díky svému měkkému bílému světlu nezkreslí barvu make-upu ani stínů.

 Díky LED diodám se lze líčit, i když je v místnosti šero.

Zrcátko je z lehkého plastu odolného proti poškrábání, ideální velikost 16,5 x 26x 21,5 cm je vhodná i na noční stolek

Napájení LED světýlek je na 4 tužkové baterie (AA), samozřejmě lze LED světla zhasnout a používat zrcátko neosvětlené.

Na rozsvícení a zhasnutí slouží vypínač na zadní straně zrcátka.

Tuhle vychytávku s osvícením LED diodami ocení hlavně ženy, co nosí brýle. Tedy samozřejmě nejen ty, ale ono upravit si dobře obočí s brýlemi na očích prostě nejde, a když je sundáte, nevidíte nic. Protože osvícení zrcátka více zvýrazní to, co vidíte, takže i pro nás obrýlené je snažší se nalíčit.

Jsem ráda, že výrobci kosmetických pomůcek začali myslet i na to, že ne každá z nás má ideální podmínky k líčení v koupelně a vyrobili zrcátko, které lze použít kdekoliv – tedy v kterékoliv místnosti.

Velikost zrcátka je velmi příjemná – je dost malé na přenášení a přitom dost velké na to, abychom v něm viděly celou tvář bez problému.

Zrcátko lze naklonit do několika poloh.¨

 LED diody po stranách osvítí tvář tak, že krásně vidíte, kde je třeba make – up poopravit, i při tvorbě účesů je zrcátko skvělým pomocníkem.

Takže ženy, konečně můžeme být krásné a mít přitom komfort na líčení a úpravu.

Stačí k tomu prima zrcadlo osvícené LED diodamieshopu Zaparkorun.cz

Pokud si chcete zrcátko koupit, klikněte zde: Stolní LED dotykové zrcadlo InnovaGoods

 

Celý sortiment eshopu si prohlédnete po kliknutí zde:  Zaparkorun.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: