Recenze na stavebnici Lori z eshopu naau.cz

15.12.2020 15:41

 

Stavebnice Lori

 

Vánoce jsou teď asi to, o čem nejvíc přemýšlíme.

Nakupujeme dárky pro všechny, které máme rádi. Pro dospělé, pro děti, pro kolegy z práce, nebo pro přátele – dárky jsou teď prostě hlavní téma. V současnosti je „doba kovidová“ a proto jsou často zavřené obchody, nakupujeme hlavně na internetu.

Internetové nákupy mám ráda. Sice si danou věc takzvaně neosahám, ale zase mohu nakupovat v klidu doma, vše si rozmyslet, promyslet a nemusím se rozhodnout hned.

Nejvíc teď asi kupuji hračky pro vnoučata. U hraček je pro mne důležité, aby byly bezpečné, z materiálu, který dětem neškodí, a kromě toho, že se dětem líbí, by je měly i něco naučit.

Takové jsou kostky ze stavebnice Lori, kterou mám z eshopu naau.cz.

Vybrala jsem stavebnici, která je vhodná jak pro úplně malé děti, tak i pro ty větší.

Kostky jsou z plastu, jsou lehoučké, krásně barevné, a jsou dostatečně velké na to, aby je dokázaly použít ke stavění i malé děti, které ještě nemají tak šikovné prstíky.

Tahle hračka je fajn, protože podporuje kreativitu a fantazii dětí, také jim zlepšuje jemnou motoriku – tedy šikovnost prstů. Je to taková příprava na lego. Výhodu proti legu má právě ve větších kostkách – lépe se uklízejí, než ty malé.

Já jsem si na eshopu naau.cz vybrala stavebnici Lori 300 dílků, je možné ji koupit i v balení s 500 dílky za velmi příznivou cenu.

Výhoda stavebnice Lori je v tom, že lze jednotlivé druhy kombinovat – jsou spolu kompatibilní.

Stavebnice Lori je složena z různých dílků – různé barvy, různé tvary, různé velikosti. Děti si mohou postavit, co chtějí podle své vlastní fantazie. Podporovat dětskou tvořivost a fantazii je pro vývoj dítěte velmi dobré.

Kostky jsou dostatečně velké, aby si na nich mohly procvičovat motoriku i malé děti – to co je pro nás jednoduché, to často od dětí vyžaduje velké soustředění, a také zručnost. To vše se děti se stavebnicí Lori učí formou hraní s barevnými kostkami.

Kostky jsou různobarevné, děti si s nimi procvičují i znalost barev – stačí při stavění říkat například: podej mi prosím červenou kostku, nebo fialovou kostku…

Stavebnice je vhodná pro kluky i holčičky – postavit si mohou, co chtějí.

U nás teď stavíme silnice, garáže, ale i domky, farmy pro zvířátka, železnici s vláčkem – fantazii dětí se meze nekladou.

Postavit z této stavebnice lze i lokomotivu a vagónky. Také auta a stromy a zábrany na silnici (nebo ohradu pro zvířátka), kolečka se opravdu točí, takže autíčko i lokomotiva opravdu jezdí.

Dílky do sebe lze usadit lehce, lehce jdou i rozebrat. Není ke skládání potřeba síla-pouze zručnost.

Ty úplně nejmenší děti budou mít radost z postavení barevného komínu z kostek, ty starší nás překvapí třeba domečkem. Výhodou je, že kostky baví opravdu ty malé, i větší děti.

Pokud se děti naučí stavět, a začnou tvořit větší stavby, lze dokoupit další dílky na stavění. Stavebnice Lori je tvořena plastovými kostkami, které do sebe vždy zapadají, lze je tedy kombinovat

Kostky jsou prodávány v praktickém sáčku z pevného materiálu.

Se stavebnicí Lori jsem moc spokojená. Zabaví děti na opravdu hodně dlouhou dobu.

Pokud si chcete stavebnici prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: stavebnice Lori

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: eshop naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: