Recenze na Silikonový kartáč na mytí zad z eshopu Zaparkorun.cz

28.07.2021 15:27

 

 

Je léto a s ním přišlo i vedro. Do sprchy chodíme několikrát denně, abychom ze sebe spláchli pot. I po návštěvě přírodních koupališť a venkovních bazénů musíme do sprchy.  Hlavně chlorovaná venkovní koupaliště a bazény mi trochu dělají problém s vysušováním pleti. Proto ve sprše používám různé hydratační sprchové šampony, nebo sprchové oleje. Takže je mi pak fajn. Tedy až na záda. Ta mne svědí, i když vylezu z koupele, protože na záda si prostě nedosáhnu, takže ošetřující sprchový šampon na záda nedostanu..

Proto jsem s radostí vyzkoušela silikonový kartáč na mytí zad z eshopu Zaparkorun.cz. Silikon je oproti gumě příjemný materiálem. Mám ho ráda i proto, že je zdravotně nezávadný. Silikon nezůstává mokrý (guma ano), proto se na něm tolik nedrží bakterie a plísně. Je i šetrný k životnímu prostředí, to je pro mne také důležitý faktor při výběru zboží, které si pořizuji.

Nevím, jak vy, ale záda mne svědí hodně často. Mám hodně ráda, když mne někdo na zádech škrabe – já si tam prostě nedosáhnu, a ten pocit jemného škrabání je fajn. Teď si kdykoliv mohu záda „podrbat“ i mimo sprchu.

Kartáč (já mu říkám spíš pás)  můžete totiž klidně použít mimo sprchu, třeba s masážním krémem. I když ve sprše s vodou je mi masáž zad mnohem příjemnější. Dám si na pás trochu sprchového šamponu a … to je paráda. Konečně mám krásně čistá i záda, je konec svědění, a asi díky mírné masáži mi ze zad zmizely i jemné pupínky, které v šatech nevypadaly moc přitažlivě.

Pás je dlouhý 75 cm, široký 9 cm.

Na každém konci pásu je praktický úchyt s vyznačením prstů – pás se dobře drží.

Každá strana silikonového pásu má jiný povrch. Na jedné straně jsou masážní hrbolky, na druhé straně jsou jemňoučké bodlinky. Tedy bodlinky jen názvem – nebodají, ale hladí, masírují, odstraňují odumřelou pokožku.

Já sama mám tu bodlinkovou stranu mnohem raději. Krásně a jemně mi umyje záda a je to opravdu velmi příjemné – vůbec jsem to nečekala.

Když jsem poprvé v eshopu Zaparkorun.cz kartáč viděla, zaujalo mne to, že si konečně zvládnu sama důkladně umýt záda.

Masážní hrbolky jsem viděla jako super na promasírování pokožky. Ta bodlinková strana mi připadala moc drsná – měla jsem představu umělohmotného kartáče, co mi bude drásat záda. Jaké bylo moje překvapení, když se mi do bodlinek zabořila ruka, a jak jsou jemné, jako by mne hladily. Prostě jsem moc spokojená.

  • čistí a zjemňuje pokožku
  • vyrobený z materiálu, který je zdravotně nezávadný a šetrný k životnímu prostředí
  • silikon nezůstává vlhký, což výrazně snižuje riziko tvorby bakterií
  • čistí, masíruje a odstraňuje odumřelou pokožku
  • odolný vůči vysokým teplotám
  • rukojeti na obou stranách kartáče

Silikonový kartáč na mytí zad můžete koupit momentálně v barvách růžové, modré a zelené.

Pokud si chcete tenhle šikovný silikonový pás prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Silikonový kartáč na mytí zad.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: Zaparkorun.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: