Recenze na Projektor pro obkreslování z mobilu z eshopu Zaparkorun.cz.

17.03.2022 14:55

 

 

Dnes bych vám chtěla ukázat projektor pro obkreslování z mobilu z eshopu Zaparkorun.cz.

Tahle vychytávka udělá radost všem dětem i dospělým, kteří rádi kreslí.  Stačí si prostě vybrat motiv obrázku, mít ho na displeji mobilu, ten položit na stojánek a přes destičku si nechat obrázek promítnout na papír.

Tenhle šikovný projektor jsem pořídila pro vnuky, aby mohli kreslit svoje oblíbené formule a rakety.

Tak trochu jsem si vzpomněla na dobu před lety, kdy jsem byla ve školním věku, předávali jsme si s dětmi památníček. Do památníčku každý něco nakreslil a podepsal se s věnováním. Pro mne, jako pro člověka, co neumí kreslit, to bylo vždycky celkem trápení. Chtěla jsem, aby obrázek byl hezký, abych nebyla za nešiku- ale kreslení mi opravdu nešlo. Takže jsem vždycky vybrala obrázek v knížce, nebo časopisu, na něj položila papír a na skle okna se snažila obrázek obkreslit. Někdy lépe, někdy hůř – vždycky to ale bylo nepohodlné. Bylo potřeba si pořád na okně přidržovat jednou rukou předlohu s papírem a druhou kreslit.

S tímhle projektorem je všechno mnohem jednodušší. Jako malá holka bych byla za něj opravdu vděčná.

Proto jsem tenhle projektor pořídila pro vnuky. Stačí, aby si v mobilu našli obrázek, který chtějí nakreslit – ať je to auto, raketa, nebo třeba oblíbená postavička z pohádky – tohle kreslení děti baví.

Je to snadné, jednoduché – děti tohle kreslení zaujme, a my dospělí můžeme také mít radost – je to zábava, při které si děti procvičí motoriku, uvolní si ruku, pocvičí si soustředění a představivost. A přitom je to všechno tak jednoduché.

Stačí jen vybrat obrázek, do stojánku, který si lehce složíte vložit mobil, umístit projekční destičku a…..a to je všechno.

Tuhle věcičku mohou mít děti sebou kdykoliv a kdekoliv – klidně v čekárně u lékaře, stejně jako doma. Stojánek lze snadno rozložit a složit, můžete ho nosit všude sebou.

Ale abych byla upřímná – není to jen pro děti.

I dospělí si mohou z mobilu překreslit to, co je zajímá – ať je to návrh šatů, vzorek na vyšívání, paličkování, nebo háčkování, nebo třeba prostě jen mandaly na vybarvování a relax. Pokud jste podlehli kouzlu malování na kamínky – i tady si najdete spoustu vzorů a námětů.

S tímhle projektorem z eshopu Zaparkorun.cz může být malíř prostě každý.

K použití nepot­řebujete elektřinu, ani žádnou lampu. Stačí pouze sestavit stojánek, z tabulky sejmout ochrannou folii a vložit do drážek na konci stojánku. Zařízení, ze kterého budete obrázek obkreslovat postavte tak, aby se obrázek odrážel od tabulky. Obrázek se na papíře promítne zrcadlově. Pro lepší viditelnost si zvyšte jas ve Vašem telefonu, nebo tabletu.

Parametry projektoru na obkreslování:

  • rozměry: 20 x 13,5 cm
  • materiál: plast
  • není třeba tisknout předlohy
  • snadná údržba
  • skladné, lehké, jednoduše přemístitelné
  • pro obkreslování z telefonu, tabletu
  • držák lze sestavit do dvou velikostí
  • vhodné pro obkreslování na papír, látku, dřevo, atd.
  • perfektní zábava pro děti
  • obsah balení: obkreslovací tabulka stojánek (skládá se z 5 částí)

 

Pokud si chcete projektor prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Projektor pro obkreslování z mobilu

 

Video s návodem, jak projektor použít najdete zde: video projektor pro kreslení podle předlohy z mobilu

 
 

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Zaparkorun.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: