Recenze na probiotika Laktobacily 3 Imunita a Laktobacílky Baby v sáčcích z eshopu Naturevia.cz.

30.05.2024 13:23

 

Protože se blíží doba dovolených, ráda bych vám představila pomocníka pro klidnou dovolenou – a to jsou Laktobacily.

Léto a doba dovolených je období plné cestování. Nemusí to být nutně cestování do ciziny, někdo upřednostňuje putování po naší krásné republice. Ať cestujete po Čechách, nebo jste si vybrali dovolenou v zahraničí, je dobré zabalit sebou i Laktobacily.

Důvod je jednoduchý – jiná voda, jiné stravování – a to všechno může vést k poruchám trávení. Nikdo určitě nechce trávit dovolenou někde na záchodě.

Vhodně zvolená prebiotika a probiotika mohou zaručit, že vaše trávení bude o dovolené (a samozřejmě i mimo ni) v pořádku.

Já jsem si vybrala probiotické produkty od společnosti Naturevia.

Mám ráda kvalitní a léty prověřené přípravky (a firmy), proto jsem si vybrala právě společnost Naturevia

Jejich produkty znám z dřívější doby pod jménem Swiss Natural. Nezměnilo se složení produktů a jejich účinek, ale pouze obal a značka.

U produktů Naturevia mi vyhovuje jejich přírodní složení a původ. Všechny produkty jsou vyráběny nejmodernějšími metodami.

Já už Naturevia doplňky stravy užívám dlouho. Vlastně od doby, co je znám.

Nejen probiotika, ale i přípravky na posílení imunity, močových cest, jater, nebo třeba očí.

 Vyhovují mi kvalitou i účinkem.

Produkty Naturevia užívám nejen já, dávám je ale i své rodině - rodičům, dětem i vnoučatům.  Když něco vyzkouším, ráda se k tomu produktu pak vracím. Přeci jen osvědčená kvalita je fajn.

Samotné nakupování a výběr produktů na eshopu Naturevia.cz je příjemné, přehledné a snadné.

Eshop je přehledně rozdělený do kategorií, takže stačí třeba kliknout na imunitu a hned se vám otevře nabídka všech produktů, které s imunitou souvisí.

Takhle si můžete snadno vyhledat produkty na vše, co potřebujete – srdce, močové cesty, klouby, nervy, nebo třeba právě trávení – stačí zvolit hlavní oblast a produkty jsou přehledně seřazeny.

To se mi moc líbí, protože nerada hledám a zkoumám – mám ráda vše rychle a snadno dohledatelné.

Po kliknutí na produkt, který chcete užívat, se vám otevře stránka s popisem daného produktu. Přesně tedy víte, co budete užívat, a jaké je doporučené dávkování.

Navíc produkty Naturevia nejsou předražené, jejich cena je přiměřená – může si je dovolit koupit každý, a přitom nám nezruinují peněženku. I to je pro mě důležité. Před dovolenou bývá rozpočet dost napnutý, je tedy fajn mít výrobky, které skvěle účinkují a nejsou drahé.

Já jsem tentokrát si zvolila produkty dva. Jsou to Laktobacily 3 Imunita, a pro děti Laktobacílky Baby v sáčcích.

Laktobacily 3 Imunita jsem vybrala pro nás, dospělé.

V každé kapsli je obsaženo 6 miliard živých bakterií.

Tato probiotika jsou vhodná na běžné užívání, ale třeba i na podporu správné funkce střev, když berete antibiotika.

Jsou to účinná probiotika.

My tedy všichni říkáme, že užíváme probiotika. Abych byla přesnější – v kapslích jsou obsažena nejen probiotika, ale i prebiotika.

Většinou si myslíme, že probiotika a prebiotika jsou to samé. Není to ale tak. Pokud bych to hodně zjednodušila, tak probiotika jsou ty živé bakterie, které nám ulevují ve střevech, a starají se o to, aby naše střeva byla v pořádku a zdravá. Prebiotika -to je vlastně taková výživa právě pro ty probiotické bakterie. Prebiotika tedy zajistí, aby všechny zdraví prospěšné bakterie fungovaly správně a dlouho.

U Laktobacilů 3 mne zaujala ještě jedna věc – podporují imunitu, protože obsahují přidaný vitamín D3. Ten je důležitý právě pro správné fungování imunity.

Já strašně nerada užívám víc tablet a prášků, než nutně musím. Za to, že je D vitamín přidaný rovnou do kapsle Laktobacilů, jsem moc ráda.  Jedna kapsle a cítím se lépe.

Já tyhle kapsle zkouším už teď, před dovolenou, abych vyzkoušela jejich účinek. Trpím poruchami trávení i mimo dovolenou, takže Laktobacily užívám často. Tyhle Naturevia Laktobacily mi vyhovují opravdu skvěle.

Kapsle je malá, dobře se polyká. Od doby, co tyhle Laktobacily užívám, se mi skvěle srovnalo trávení. Na záchod chodím pravidelně, a hlavně – a to my, dámy, oceníme – už žádné nadýmání.

Nemám už díky Laktobacilům 3 Imunita nafouklé břicho! Hurá!

 

Pokud si chcete přečíst o Laktobacilech víc, nebo zjistit jejich přesné složení, klikněte zde: Laktobacily 3 Imunita

 

Druhý produkt, který jsem vybrala k otestování a užívání jsou dětské Laktobacílky Baby.

Tyhle Laktobacily doporučuji všem maminkám malých dětí, které ještě neumí spolknout tabletku. My jsme je vyzkoušeli na vnucích. Byli u moře, a s trávením nebyl sebemenší problém. Přitom oba kluci trpí na bolení bříška od narození, a hlavně když je jiná voda, než jsou zvyklí, nedělá jim to dobře.

Laktobacílky Baby mají skvělý způsob užívání – jsou v malých praktických sáčcích, které vysypete do jídla, nebo pití. To je vše.

Mohu potvrdit, že účinkují velmi dobře. Oba kluci se cítí mnohem lépe, zvládli v pohodě i změnu stravy u moře. Bez bolestí, průjmů a dalších nepříjemností.

Jsme s těmito supersáčky tak spokojení, že je budeme dávat klukům pravidelně.  

Samozřejmě, nic se nemá přehánět. Takže na dovolenou jim dávejte 1 sáček denně, podle doporučeného dávkování, a pak, když se vrátíte, stačí udržovat 1-2 sáčky týdně.

Jen upozornění – ani dětská probiotika nejsou „superspásná“ – pokud děti průjem dostanou, dávejte dál podle doporučené denní dávky – nikdy nepřekračujte dávkování! To ale platí nejen u probiotik, ale u všech vitamínů a doplňků stravy. U dětí pak obzvlášť.

I tato probiotika jsou doplněna o prebiotika, pro lepší fungování.

Laktobacílky Baby jsou vhodné i pro děti s potravinovými intolerancemi – jsou totiž bez éček, mléka i lepku.

Pokud si chcete přečíst víc informací – klikněte zde: Laktobacílky Baby v sáčcích

 

Na závěr malé shrnutí.

Laktobacily Naturevia pro děti i dospělé jsme doma poctivě vyzkoušeli.

Musím říct, že opravdu platí, že zdraví začíná ve střevech. Zbavili jsme se nepříjemných trávicích problémů, nadýmání, a pocitu nafouknutého břicha. Navíc se cítíme lépe, a máme víc energie. Vhodně zvolená probiotika mohou doslova zachránit dovolenou. Pokud totiž někdo na dovolené trpí trávicími potížemi, je dobrý pocit z cestování pryč.

Pokud vám nevyhovují zrovna tyto produkty, které jsem si vybrala já, určitě mrkněte na stránky Naturevia. V sekci trávení najdete ještě spoustu dalších produktů.

Samozřejmě si můžete vybrat i z ostatních výrobků Naturevia.

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Naturevia.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: