Recenze na praktické rukavice pro práci na zahradě s plastovými drápy z eshopu Zaparkorun.cz

19.04.2022 14:40

Praktické rukavice s plastovými drápy

 

S jarem přichází vždycky práce na zahrádkách. A vlastně nejen na zahrádkách, ale třeba i na balkonech, terasách a prostranstvích před panelákem, kdy sázíme kytičky a stromečky do země, truhlíků, nebo květináčů. Jaro je obdobím práce na zahrádce, a taky skvělého pocitu z toho, když vidíme, jak se všechno zelená a kvete.

Pamatuji si, jak jsem jako malá holka říkala babičce, proč si dává tolik práce s přesazováním a přepichováním kytiček, které pěstovala ze semínek. Každá Astra jí tak prošla rukama několikrát. Vždy´t se přeci Astry, nebo Macešky daly koupit už předpěstované, připravené k vysazení. Babička se vždycky jen usmála, a snažila se mi vysvětlit, že ji tahle práce moc baví. Tehdy jsem tomu nerozuměla, dnes už to chápu.

Mám to stejně, jako tehdy babička. Ruce v hlíně pro mne znamenají skvělý relax – nemyslím na nic jiného, než na kytičky, a to spojení se zemí je prima. Jediné, co nemám ráda, je hlína za nehty a olámané nehty. Nebo popíchané prsty od trnů ostružiní, které se nám táhne kolem zdí na chalupě.

Proto nosím na práci na zahradě rukavice.

Tentokrát jsem objevila na eshopu Zaparkorun.cz rukavice, které jsou pro drobné práce na zahradě úžasný pomocník.

Jsou to rukavice, které mají na prstech pravé ruky praktické plastové drápy.

Není tak třeba mít hrabičky, nebo motyčku. Prostě jen rukavicemi hrábnete do hlíny. Drápy si perfektně poradí i s tvrdší hlínou, a neponičily je ani kamínky (plast je opravdu pevný). V práci tak nemusíte pořád sahat po nářadí a zase ho odkládat.

Pravou rukavicí s drápy hrábnete do hlíny, jak potřebujete, levou rukavicí bez drápů si kytičky nebo sazeničky přidržujete a přihrnujete.

Práce jde s těmito rukavicemi od ruky jedna radost.

Ještě jedna věc je na těchto rukavicích fajn, a to je praktický pružný náplet. Obejme jemně ruku tak, že hlína nepadá do rukavic. To je prima, protože klasické gumové rukavice bez nápletů jsou po chvíli práce plné hlíny, a je to nepříjemné na prstech, je nutné je vysypávat. U těchto rukavic nemá hlína šanci dostat se tam, kam nepatří.

Rukavice mají univerzální velikost.

V balení jsou rukavice pro praváky.

Pokud si chcete prohlédnout video, jak s rukavicemi pracovat, klikněte zde: praktické rukavice s drápy video

 

Pokud vás čekají práce na zahrádce, určitě si tyto rukavice pořiďte. Jsou skvělé na drobné zahradnické práce – rýpání do hlíny, sázení do záhonků, sázení kytiček a sazeniček, nebo třeba na podzim vydloubávání cibulek k uskladnění. Tyhle rukavice si na každé zahrádce, skleníku a všude tam, kde pracujete s hlínou, najdou uplatnění. Je to prima zjednodušení práce.

  • univerzální velikost
  • pro praváky
  • balení obsahuje: 1 pár rukavic
  • materiál: guma, polyester, ABS plast

 

Pokud si chcete rukavice prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Praktické rukavice s plastovými drápy

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Zaparkorun.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: