Recenze na povlečení,aneb když to ložnici sluší

17.03.2017 18:50

Znáte lepší pocit, než si večer lehnout do čistého povlečení? Já ne. A když je k tomu to povlečení i hezké a kvalitní, dělá mi radost se na něj i dívat, nebo jen projít kolem postele a hned mám lepší pocit.

Mám moc ráda voňavou postel a hezké povlečení, a jsem moc ráda, že v dnešní době už si můžu vybírat z tolika typů – nemyslím tím jen vzory, ale i materiály. Vždycky jsem upřednostňovala bavlněné, pro děti krepové ( převlékala jsem jim postel častěji, tak jsem byla ráda, že se nemusí žehlit), nedávno jsem objevila mikroflanelové a jsem jím nadšená.

Chtěla bych vám představit firmu Přímo od výrobce, kde nakoupíte spoustu hezkého a kvalitního povlečení ( a nejen to, na stránkách je velký výběr zboží i z jiných oblastí)

Já mám bavlněné povlečení, v jemné hnědé barvě s decentní kostkou a bílým potiskem krajky – vybrala jsem si ho, protože mi připomíná povlečení, ve kterém jsem spávala jako malá u babičky, takže každý pohled na povlečení je jako takové pomyslné babiččino pohlazení. Kromě toho, že je hezké je i kvalitní – je ze 100 % bavlny, povlak na peřinu má 140x 200 cm, a na polštář 70x90 cm – tedy klasické evropské rozměry, údržba je jednoduchá, prát stačí na 40 stupňů.

Vybrat si na stránkách Přímo od výrobce můžete bavlněné povlečení, krepové, mikroflanelové, francouzské, dětské, povlaky na polštáře a polštářky, prostěradla, ručníky, osušky, deky, podsedáky utěrky – prostě spousta kvalitního textilu za velmi příznivé ceny.

Stačí přijít, nakoupit a pak se jen dívat, jak to Vaší ložnici sluší. A večer si lehnout do příjemného voňavého povlečení. Lepší zakončení dne nemůže být. Proto když kupujeme povlečení, snažíme vybírat takové, které je nejen příjemné na omak, ale je nám příjemné i na pohled. Je důležité, abychom si do postele chodili večer odpočinout rádi, takže i ložnici by to mělo slušet.

No a kdo si chce nakoupit i jiný sortiment, na stránkách Přímo od výrobce si koupíte pro radost šátky a šály (a těch my ženy nemáme nikdy dost), drogérii, vůně, ponožky, ale i potraviny. Takže neváhejte, tahle stránka za návštěvu opravdu stojí. Vyberete a koupíte si tu kvalitní zboží za dobré ceny. Platíte tu jen skutečnou cenu zboží, tím ušetříte i dost peněz za zbytečné poplatky pro překupníky a dealery. Nakupovat chytře se prostě vyplatí. A na stránkách Přímo od výrobce nakoupí chytře každý.

pokud chcete nakupovat, stačí kliknout zde: Přímo od výrobce

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: