Recenze na pohodlné, vzdušné a originální šaty od Rovi Móda (velikosti až do 6XL)

16.06.2021 13:49

Dámské letní šaty s řasením na boku.

 

Letos si s námi počasí trošku hraje. Jaro jsme tak nějak přeskočili a máme tu rovnou léto. K létu patří v posledních letech i celkem velké horko.  Vhodné oblečení je fajn, abychom se cítili komfortněji a příjemněji, i když je nám horko.  Když je pohodlné oblečení ještě k tomu krásné, je to pecka.

Já mám na léto ráda šaty. Jsou pohodlné, vzdušné – větrají, a nikde nic netlačí. Na každé léto je fajn pořídit si alespoň jedny nové šaty – abychom nechodily pořád v jedněch obnošených. Udělat si radost, a taky trošku držet krok s módou, že?

V oblečení ráda sázím na kvalitu. Zjistila jsem, že kvalitní oblečení je sice trošku dražší, než v tržnici, nebo ze zahraničních levných eshopů, ale mnohem déle vydrží. Kvalita je pak to, co ocením, když po sezóně zjistím, že moje oblíbené šaty můžu nechat klidně ve skříni, protože látka nevybledne a střih zůstává stále stejný.

Mám moc ráda českou oděvní značku Rovi. Mám ji vyzkoušenou a vím, že oblečení od Rovi je šito podle tvarů a rozměrů českých žen (až do velikosti 6XL). Mám větší poprsí, takže oceňují, že v Rovi je výběr z velkého množství šatů (a dalšího oblečení) originálních vzorů i pro mne.

Vybrala jsem si šaty s řasením na boku. Je to střih velmi lichotící postavě. Šaty mají v pase pružný pásek, který zvýrazní pas, a řasení šikovně skryje větší bříško. Já mám typ postavy jablko, a obléct si šaty je někdy trošku problém – někdy v nich vypadám jako v neforemném pytli, nebo noční košili. Tyhle šaty díky šikovně vymyšlenému pružnému pásku a řasení mají styl a švih – schovají nedokonalosti a zvýrazní přednosti. Super! Mám z toho velkou radost.

Barva a potisk je decentní a přitom jemný, letní, módní. Vypadá prostě moc fajn, a světlá barva v létě nepohlcuje tolik sluneční paprsky, takže není v šatech takové horko. Taky je světlá barva s potiskem veselejší – nebudete v šatech působit usedlým dojmem, ale budete mít letní šarm.  Já si tak v šatech připadám – pohodlně a šarmantně.

Materiál, ze kterého jsou šaty ušité, je velmi příjemný. Šaty na vás sklouznou a pak už o nich nevíte.  Díky elastanu nikde nic netlačí, neškrtí – šaty jsou jako vaše druhá kůže. V materiálu se nepotím –další fajn benefit.

Musím na materiálu pochválit i snadnou údržbu – šaty se dobře perou a rychle schnou. Co ale každá z nás určitě ocení – vůbec se nemačkají. Ani praním a ždímáním se nemačkají. Klidně je na dovolenou můžete sbalit do kufru, vyndáte je krásně rovné, nezmačkané, připravené k okamžitému použití a nošení. Každý kdo nerad žehlí, miluje takovéto materiály, fajn je ale i to, že si můžete kdekoliv sednout – žádné pomačkání (ani po 2 hodinách sezení v autě). Když už jsem u praní – vnuk mi šaty zamatlal ručičkou od čokoládové zmrzliny – špína krásně praním z materiálu pustila.

 

Kvalita šatů Rovi je skvělá. Nenašla jsem ani jeden křivý šev, žádné povytažené nitky, jen skvěle odvedená práce zručné švadleny. Střih je fajn, ani po vyprání se nikde švy nestáčejí, ani nepnou. Jako vždy – kvalita u Rovi oblečení je na jedničku. Už mám Rovi bundy, svetřík, tuniku – vždycky je u oblečení 100% kvalita. A taky originalita. Která z nás by chtěla nosit oblečení, ve kterém potká ve městě spoustu dalších žen. Oblečení Rovi módy je originální a vždycky slušivé, jedinečné. Mám úspěch všude, kam přijdu.

Šaty s řasením na boku jsou ideální letní model. Praktické a slušivé. Pokud nemáte úplně ideální postavu – tenhle střih schová nedokonalosti – i větší bříško. Velikosti přesně odpovídají mírám v tabulce velikostí.

Šaty z Rovi Módy se staly mým favoritem pro letošní léto. Cítím se v nich skvěle, spokojená a šťastná. S těmihle šaty si prostě obléknete i skvělou letní náladu.

Pokud vám nevyhovuje vzor, barva, nebo střih těchto šatů, mrkněte na další v nabídce. Výběr je veliký, a velikosti mají od těch nejmenších až po 6XL.

Šaty si prohlédnete, nebo koupíte po kliknutí zde: letní šaty s řasením na boku.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: Rovi Móda

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: