Recenze na plyšovou ručně šitou kostku od Heli hračky.

25.03.2021 14:27

 

Znáte ten pocit radosti, když se vám úplnou náhodou povede najít něco, z čeho máte pak velkou radost?  Mně se to stalo poměrně nedávno, když jsem při projíždění portálu Slevomat narazila na polštářky z eshopu helihracky.cz.

Bylo to opravdu naprosté náhodné všimnutí – na první pohled mne upoutal krásný polštářek ve tvaru lišky. Pro lišky mám slabost už od chvíle, co jsem si poprvé přečetla Malého prince. Pravda, trošku jim pověst kazila liška z Budulínka, ale jinak jsou lišky vždycky brané jako chytrá stvoření a nádhernou zrzavou srstí. Nejdřív jsem si u hračky všimla právě rezavé barvy, pak tvaru a vzhledu - a pak už byl jen krůček k tomu, abych se podívala na další nabídku celého eshopu.

Heli hračky jsou hračky vyráběné na zakázku ručně. Jsou to české hračky, které splňují všechny bezpečnostní certifikáty, jsou bezpečné – neobsahují žádné vdechnutelné části. Vhodné jsou pro děti od narození. A co je hlavní – všechny jsou krásné.

Vybírat si můžete na eshopu podle kategorií – plyšová zvířátka, postavičky, tašky, polštářky, nebo herní prvky.

V každé kategorii mne zaujalo něco – mezi zvířátky, mezi polštářky a mezi herními prvky. Je mi jasné, že z tohoto eshopu vám moc ráda ještě nějakou recenzi napíšu, protože se sem budu ráda vracet. Určitě pro nějakou lišku.

Moc se mi také líbí nápad s kuželkami z plyše ve tvaru zvířátek. Hrát kuželky děti baví, a plyš nedělá rámus. Paráda.  Protože můj vnouček je zatím na kuželky malý, vybrala jsem mu zatím pro radost krásnou plyšovou mořskou kostku.

Kostka je krásně barevná. Je jako všechny Heli hračky ručně šitá.

Strany kostky jsou velké 30 cm. To je pro malé děti tak akorát velikost, aby si hračku mohly samy přenést – je lehoučká (cca 1kg), takže ji přenesou i ti nejmenší. Vnouček je zatím malý, takže si spíš bude prohlížet zvířátka, ale na kostku si klidně může i sednout.

Dětem se kostka bud líbit hlavně svými jasnými barvami, ale určitě i vkusně vyšitými mořskými tvory. Je tu veselý krab, mořský koník, chobotnice, medúza, hvězdice a ryba.

Hrací kostka s mořskými tvory je vhodná pro děti od narození, je z bezpečných materiálů s atestem, je šitá u nás v Čechách.  Pokud bych to měla shrnout – nemusím asi znovu psát, že jsem nadšená. Nápadem i provedením. Žádné hrany, o které by se dítě mohlo zranit, žádné drobné předměty, které by mohlo dítě z hračky odtrhnout a spolknout – i očička jsou vyšitá. Je to hračka, která dětem dělá radost, a přitom je naprosto bezpečná – a to je to, co od hraček čekáme.

Sortiment eshopu si určitě prohlédněte. Na výběr mají nádherné hračky. Mne velmi nadchlo i to, že pokud chcete nechat ušít hračku podle vlastního návrhu, nebo na zakázku, tady vám ji vyrobí. Líbí se mi i to, že pokud chcete něco na hračce trochu jinak – třeba žluté uši u králíka – stačí se domluvit. Nic není problém.

Nalákala jsem vás? Pokud ano, doufám, že budete stejně nadšení jako já. Už se těším, až skončí všechna vládní omezení a já vnoučkovi zavezu nádhernou hrací kostku s mořskými živočichy. To bude radosti.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit kostku, klikněte zde: Mořská kostka

 

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: helihracky.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: