Recenze na Perlu přání z eshopu Naau.cz

22.09.2020 14:03

 

Perla přání - Modrá

 

Vždycky se mi líbily v televizi dokumenty o lovcích perel. Ponořili se pod hladinu, hledali mušle, které po vylovení otevřeli, a odměnou jim byla nádherná perla. Já se potápět neumím, perly mám ale ráda. Proto jsem jim vždycky tak trochu záviděla ten pocit napětí – bude v mušli perla? Jaká bude? Malá, nebo velká, jak bude zbarvená – nebo co když tam žádná nebude?  Později jsem zjistila, že existují i farmy s mušlemi, kde pěstují perly v perlorodkách. Do mušle vloží zrnko písku, nebo nějaký předmět, který začne perlorodka obalovat perletí, a výsledkem jsou pak krásné perly – to je moc fajn, protože perly nám jsou tak dostupnější, a hlavně – nemusíme se pro ně potápět hluboko do moře. Můžeme si je koupit – jako třeba já na eshopu naau.cz.

Radost, když jsem na eshopu naau.cz objevila dárek – Perlu přání, byla veliká. Můžu totiž konečně zažít ten pocit napětí při otevírání perlorodky, a hledání perličky.

Je to možnost užít si svou chvilku napětí při získání perly. Zažít pocit lovce perel, který si vylovil svou mušli, a čeká, jaký poklad v ní objeví. Samozřejmě, že to není pravá, drahocenná perla - je to perla bižuterní, radost ale je stejná, jako byste objevili a vylovili perlu pravou.

V dárkovém balení najdete malou plechovku, ve které je ukryta perla pro štěstí. Je to taková malá plechová „perlorodka“ – může v sobě ukrývat perlu (perly mají 5 barev, a nikdy nevíte, jakou barvu máte v té své plechovičce).

Abych byla přesná – není to tak, že byste otevřeli plechovku a v ní se kutálel korálek. To rozhodně ne. V Plechovce je v roztoku opravdová mušle, ze které si malou plastovou lopatičkou vyloupnete svoji perličku.  Pocit je tedy stejný, jako byste opravdu někde v moři vylovili perlu v perlorodce. Roztok, ve kterém je mušle uložena, je čirý, bezbarvý a nijak nezapáchá.

Když vyjmete svou perlu z mušle, můžete ji vložit do přívěsku, který je k tomu určený. Přívěsek je na řetízku dlouhém 41 cm. Perla má velikost 5 až 7 mm.

Řetízek s přívěškem je položený na sametovém srdíčku, balení vypadá díky tomu moc hezky.

Perla přání je takový ten drobný dárek, kterým uděláte radost.

Skrývá v sobě překvapení a radost. Obdarovat můžete vlastně kohokoliv – maminku, babičku, přítelkyni, kamarádku – kohokoliv, komu chcete udělat radost drobným dárkem od srdce.

 Nápad s dárkovou perlou se mi moc líbí, proto jsme ji koupili s vnoučkem paní učitelce jako dárek. Na konci roku kvůli koroně nebylo moc možností se při vysvědčení rozloučit, všechno probíhalo za přísných podmínek s odstupem, takže dárek dostala paní učitelka na zahájení školního roku, aby věděla, že se vnuk do školy těšil.

Já jsem koupila Perlu přání v modré krabičce, lze ji koupit ale i v krabičkách žlutých, růžových, nebo oranžových.

Pokud tedy chcete někomu udělat radost, zvolte originální perlu v dárkovém balení. Udělá spoustu radosti, obdarovaná osoba zažije kromě radosti z dárku i napětí, jakou perličku v balení má. Je to vtipný a originální dárek, tip na pozornost a radost pro každou ženu.

Pokud si chcete perlu prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Perla přání v dárkovém balení.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: