Recenze na Osvěžovač vzduchu Freshmatic Svěží vánek Air Wick z eshopu Naau.cz

26.10.2020 13:17

 

Osvěžovač vzduchu + náplň - Freshmatic - Svěží vánek - 250 ml - bílý - Air Wick

 

 

Domov tvoří vůně. Každý domov má svou specifickou vůni. Cítíme ji hned, jak přijdeme domů - je to pro nás takový signál, že jsme doma. Samozřejmě, že je fajn, pokud cítíme hned po příchodu domů příjemnou vůni. Vzpomínám si třeba, že babiččina kuchyň voněla buchtami a teplem od kamen, její pokoj, kde měla skříň, a postel, voněl mateřídouškou, kterou měla mezi prádlem. Jak já jsem milovala chvíle, kdy jsem vklouzla do babiččina pokoje a ucítila mateřídoušku. Nebo když se celou kuchyní linula vůně buchet, které často pekla.  U nás doma to vonělo trochu jinak – hned za dveřmi byla cítit jemná mýdlová vůně prášků na praní, které byly uloženy v komoře u dveří, a pak jsem cítila vůně různé – maminka měla ráda v misce poo pourri, do kterého kapala jemný voňavý olej. Nejraději jsem měla citrusové vůně.

Bytové vůně mám moc ráda. Momentálně jsem si moc oblíbila vůně od Freshmatic. Jsou jemné, pokoj provoní na dlouhou dobu, a hlavně – mají velký výběr vůní, které mi vyhovují. Voní tak krásně..

Pro recenzi jsem vybrala Osvěžovač vzduchu s náplní Freshmatic Air Wick Svěží vánekeshopu Naau.cz.

Vybrala jsem si vůni, která mne zaujala názvem, a kterou jsem zatím ještě doma nezkoušela. Byla jsem prostě zvědavá, jak voní svěží vánek. Už to vím – příjemně.

Samotný osvěžovač vzduchu je vyroben tak, že zapadne do každého interiéru. Má bílou barvu, nenápadný a vkusný tvar. Provoz difuzéru je automatický – funguje na 2 tužkové baterie.

Intenzitu stříkání vůní si můžete nastavit – má 3 stupně – nízkou, střední a vysokou.

Jedna náplň vydrží zhruba 60 dní – tedy dostatečně dlouho. V jednom balení je zhruba 2400 dávek vůně. Záleží tedy na vás, jakou intenzitu si nastavíte. V menších pokojích v pohodě stačí nastavit si nízkou intenzitu. Pak osvěžovač vydrží i déle než 2 měsíce. Nic nemusíte hlídat, nebo chodit mačkat – strojek vůni rozstřikuje sám.

Pokud máte v bytě nějaké zvířátko, a nechcete, aby byt byl cítit třeba pejskem, nebo kočkolitem – zvolte střední úroveň. Budete cítit jen příjemnou vůni – žádné zvířecí pachy. Osvěžovač tyto nelibé vůně eliminuje a cítíte jen tu příjemnou vůni, kterou jste si vybrali.

Přemýšlím, jak vám popsat vůni svěžího vánku. Je to vůně nevtíravá, připodobnila bych ji asi k čerstvě vypranému prádlu.

Použití difuzéru není složité.

V současné době jsme doma asi mnohem víc, než jsme zvyklí. Proto je fajn si pobyt doma zpříjemnit a zútulnit krásnou jemnou vůní. Já jsem si na eshopu Naau.cz vybrala vůni svěžího vánku. Jakou vůni si vyberete vy, je jen na vás. Variant náhradních náplní je spousta. Výhodou je, že když už máte strojek osvěžovače doma, stačí jen dokupovat náhradní náplně. Náplň můžete vyměnit kdykoliv – prostě když máte náladu na jinou vůni, vyměníte ji ve strojku. Strojek lze samozřejmě i vypnout a pak opět zapnout podle vaší potřeby. Osvěžovač Freshmatic mi moc vyhovuje.

Strojek je nenápadný, můžete ho použít v každém interiéru, a nádherně provoní celý domov.

Pokud si chcete osvěžovač prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Osvěžovač vzduchu Freshmatic Air Wick Svěží vánek.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Naau.cz

 

Abyste nemuseli nikde hledat návod k použití, tak vám ho tu vložím. Návod je samozřejmě i u výrobku.

  1. Podrobně si přečtěte pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc před použitím výrobku. Uschovejte návod pro další použití.
  2. Difuzér otevřete stisknutím tlačítka na jeho zadní straně a odklopte jeho přední část. Neblokujte uchopením přední stranu difuzéru.
  3. Zkontrolujte, že je kontrolní tlačítko na zadní straně difuséru v pozici “Off” a vložte 2 baterie (1.5 V). Dbejte na polaritu baterií.
  4. Před vložením aerosolové náplně do difuzéru se přesvědčte, že je červená páčka uvnitř difuzéru posunuta nahoru. Pokud ne, zatlačte páčku za pomoci tužky nebo pera. Potom vložte aerosolovou náplň do difuzéru - tryska musí směrovat ven.
  5. Zavřete difuzér, natočte jej směrem od vaší tváře a nastavte intenzitu vůně na nízkou/střední/vysokou úroveň.
  6. Po aktivaci se do 15 sekund uvolní vůně. Pokud se po 15 sekundách vůně neuvolní, vypněte difuzér a zkontrolujte zda byl krok 2 a 3 proveden správně.
  7. Pokud začne červené světlo rychle blikat po prvním uvolnění vůně, náplň nebyla identifikována jako Air Wick náplň a v tomto strojku nebude fungovat.
  8. Držte difuzér směrem od vaší tváře a položte jej na vybrané místo, minimálně do výšky 2 metry od podlahy.
  9. Když je aerosolová náplň téměř prázdná, červené světlo začne rychle blikat a náplň bude třeba brzy vyměnit. Natočte difuzér směrem od Vašeho obličeje a vypněte tlačítko na zadní straně strojku do pozice "OFF„.
  10. Vyměňte aerosolovou náplň za novou náplň Air Wick podle pokynů.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: