Recenze na Odpuzovač komárů do zásuvky s LED ultrafialovým světlem – Innova Goods z eshopu Zaparkorun.cz

22.05.2023 13:57

 

Konečně jsme se dočkali lepšího počasí. I když časté střídání sluníčka a deště prospívá tvorečkům, které všichni svorně nesnášíme – komárům!

Někdy mám pocit, že komáři mají nějaký zvláštní smysl, aby poznali, že jsme otevřeli okno. Já spím tedy poměrně tvrdě – někdy z legrace říkám, že by vedle mě mohli střílet z kanónu a nevzbudím se. Jedna výjimka tu ale je, a tou je komár. Ať spím sebetvrději, jakmile zapiští komár, jsem okamžitě vzhůru. A pak začíná noční boj, a hra kdo z koho. Jakmile zhasnu, komár zabzučí a zapiští. Jakmile rozsvítím, je pryč a nemůžu ho najít. Pak je to opravdu hra nervů, a ráno se budím se spoustou štípanců. Proto komáry opravdu nemám ráda – a to je velmi mírně řečeno. Stejný pocit máme asi všichni. Proto je fajn se proti komárům bránit a chránit.

Jsem proto moc ráda, že jsem na eshopu Zaparkorun.cz objevila odpuzovač komárů do zásuvky s LED ultrafialovým světlem.

Zkouším ho už tři týdny a zatím velká spokojenost, ani jeden komár mě v noci neštípl.

Na tomto odpuzovači komárů je super to, že neobsahuje žádnou chemii. To jsem ráda, protože ani v ložnici, ani v pokoji u dětí nechci vdechovat zbytečně žádnou chemii.

Nevím přesně, jak tahle věcička funguje, je to na principu výboje který hmyz zničí poté, co je k němu přilákán LED ultrafialovým světlem. Nijak jsem nepátrala po tom, jaký je princip fungování, důležitý je pro mě výsledek. Funguje to!! I když je venku vlhko – tedy ideální podmínky pro komáry – zatím mě neštípl v noci ani jeden, a v „zásobníku na vysypání hmyzu“ jsem několik vetřelců objevila.

Odpuzovač svítí jemným modrým světlem, může tedy sloužit zároveň jako noční lampička.

Pokud se chcete v noci vyspat vy, i vaše děti, vyzkoušejte tuhle prima vychytávku z eshopu Zaparkorun.cz. Použití je jednoduché – prostě jen přístroj vložíte do zásuvky a on pracuje pěkně potichu, a důkladně hubí hmyzí vetřelce.

 Je třeba myslet na to, že dosah odpuzovače je cca 20 m, tedy jedna místnost. Pokud chcete mít klid od komárů v celém bytě, je třeba umístit odpuzovač do každé, ve které je třeba komáry odpuzovat. Protože (jak už napovídá název eshopu Zaparkorun.cz) odpuzovač není drahý, můžete mít klidně jeden v ložnici a jeden třeba v dětském pokoji. Je to investice, která se vyplatí. Není třeba dokupovat žádnou chemii, spotřeba energie je velmi malá, a přístroj vám vydrží na několik sezón. Klidný spánek za tuhle investici rozhodně stojí.

Krátké seznamovací video najdete po kliknutí zde: video ukázka použití odpuzovače komárů

 

Odpuzovač si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Odpuzovač komárů do zásuvky s LED ultrafialovým světlem

Celý sortiment eshopu najdete tady: eshop Zaparkorun.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: