Recenze na Nepropustné prostěradlo 140x200cm modré froté bavlna. Český výrobek z eshopu Kaarsgaren.cz.

05.06.2023 13:33

 

Protože vnoučkovi je už 2,5 roku, řešíme „odplenkování“.

Chození na nočník pochopil poměrně brzy a rychle. Když viděl, jakou radost projevujeme všichni nad nočníkem, začal toho trošku využívat. Hlavně když věděl, že trochu zlobil, a dostane vynadáno, běžel rychle k nočníku a věděl, že pokud se mu povede ho trochu naplnit, bude pochválen. Časem zjistil, že bez plen je pohyblivější, nikde ho nic neškrtí, netlačí, neomezuje. A na slipech a trenýrkách má své oblíbené postavičky. Tenhle problém tedy byl celkem rychle vyřešen.

Horší to bylo se spaním.

Spí tvrdě, a v noci se neprobudí tak snadno, takže často dojde k malé nehodě. Nedávno se mu narodil malý bráška, takže postýlku mu uvolnil a dostal svoji, velkou postel, na jaké spí velcí kluci.

Tím ale začal problém ochrany matrace. Nemám ráda igelit pod prostěradlem – posunuje se, a šustí, takže je to nepříjemné. Když se nahrne na určité místo, tak tlačí a nechrání, jak má.

Nejdřív jsem chtěla koupit klasický chránič matrace, ale pak jsem objevila super věc – prostěradlo, které je zároveň chránič matrace.

Je to super vychytávka, protože je příjemné na omak, dobře se na něm spí, a jde ho snadno vyměnit. Šup šup, je vyměněno, pak jen vyprat a je připraveno k dalšímu použití. Navíc nemusíte nikde nic vázat- nasazení na matraci je velmi snadné, a skvěle drží.

Vnuk má postel jako 1,5 lůžka -140 cm, aby se u něj v případě potřeby mohl vyspat i dospělý. Jsem moc ráda, že u společnosti Kaarsgaren jsem objevila tahle prima prostěradla ve všech velikostech matrací.

Tohle super prostěradlo jsem koupila, jak už jsem zmínila na eshopu společnosti Kaarsgaren.

Kaarsgaren je česká rodinná firma, která se zabývá výrobou kojeneckého a dětského textilu, a chráničů matrací. Spolupracují se Státním zdravotním ústavem, takže všechny materiály, které používají, jsou otestované na nezávadnost pro děti do 3 let. Vždycky upřednostňují kvalitu před kvantitou, většina výrobků je z BIO a EKO textilu.

výrobky Kaarsgaren už mám zkušenost – jsou kvalitní a opravdu vydrží. Proto jsem neváhala, a šla celkem najisto. Byla jsem si jistá, že výrobek bude kvalitní, a vůbec jsem se nemýlila!

Prostěradlo je krásně modré (do klučičího pokojíčku jako dělané).

Materiál je 100% bavlna froté, chránič je ze 100% polyuretanu – tedy nepropustí žádnou tekutinu, ale zároveň je prodyšný, a tak nezpůsobuje nadměrné pocení.

Z toho jsem měla trošku strach. Měla jsem obavy, jestli nebudu cítit pod sebou „igelit který šustí“, a jestli se nebudu potit.

Můžu vás všechny uklidnit – je to v pohodě! Necítím vůbec rozdíl oproti klasickému prostěradlu. Vrchní bavlněná froté strana je pohodlný a příjemný materiál, díky kterému se dobře vyspím, pod ním polyuretan, který skvěle chrání matraci před jakoukoliv noční nehodou.

Jak už jsem zmínila, materiál je kvalitní, vhodný a testovaný už pro novorozené děti.

Prostěradla s nepropustnou vrstvou můžete koupit v různých velikostech – do kočárku, do postýlky i na velkou postel. Nemusíte se tedy třeba v létě nechat miminko spár bez plenky ani v kočárku.

A pokud se děti učí spát bez plenek, je to ideální ochrana matrace.

Pokud jsou děti malé, a chodí spát občas k rodičům, do velké postele – i na manželskou postel rozměr na Kaarsgaren eshopu seženete.

Když trošku odbočím – po vyzkoušení tohoto prostěradla doporučuji i těm, kdo se starají o své dědečky a babičky, kteří už mají občas nějakou nehodu během spánku, nebo jsou upoutáni na lůžko a občas je třeba prostěradlo s ochrannou vrstvou. Materiál tohoto prostěradla je příjemný a opravdu chrání. A jak už jsem zmínila – údržba je snadná.

Údržba - prostěradlo prostě vyperete, jak jste zvyklí. Prát můžete až na 60 stupňů. Žádné žehlení, žádná sušička.

Pokud tedy hledáte ochranu matrací, vyzkoušejte tu od Kaarsgaren. Bezpečný a účinný materiál z polyuretanu vás zbaví starostí.

Pokud si chcete prohlédnut, nebo koupit prostěradlo – chránič matrace, klikněte zde: 2v1 prostěradlo a chránič matrace

Celý sortiment eshopu najdete zde: eshop Kaarsgaren.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: