Recenze na Mýdlové kytice, boxy a dekorace od Věnce a dekorace Lina. Ideální dárek pro maminky a paní učitelky.

30.04.2024 14:16

 

Miluju květiny v jakékoliv podobě. Řezané, v květináči, na záhonech a v poslední době i mýdlové květiny.

O možnosti koupit si krásné mýdlové květiny Lina jsem vám už psala na podzim. Od té doby se sortiment výrobků z mýdla rozšířil, a přibyly i různé další dekorace – třeba věnce na dveře a do interiéru bytu.

Z mýdlových kytiček jsem opravdu nadšená, a jsem jejich velkým propagátorem.

Naprosto netuším, jak jednotlivé kytičky vznikají, jejich výroba musí být těžká na trpělivost, zručnost, a musí na jejich výrobu být výtvarné cítění. To já nemám, o to víc výrobu těchto kytiček obdivuji.

Jsou jemné, nádherné, lístečky jsou hebké jako hedvábí.

Jemné lístečky jsou tvarovány do květin různých druhů – růže jsou trochu větší, můžete ale mít i kytici z drobných, jemňoučkých květů.

Tvary jednotlivých květů jsou nádherné, barvy můžete mít podle vlastních představ.

Nakonec je z mýdlových lístečků nádherná kytice, nebo třeba dárkový boxík.

Mýdlové kytice se mi osvědčily jako dárek. Je totiž fajn, že tahle kytice nikdy nezvadne. Bude pořád krásná, jemná, čerstvá, voňavá.

Když zmiňuji vůni, musím říct, že je příjemná. Květiny voní jemnou, něžnou vůní čistoty.

Když už vás kytička nebude bavit, můžete dát květy do skříně mezi prádlo – prádlo bude nádherně provoněné, a navíc vůně mýdla odpuzuje moly a podobné škůdce.

Nebo si můžete jednotlivé kvítky dát do vany – je to bezva voňavá relaxační koupel.

Já ten pocit, kdy kolem mne plavou voňavé mýdlové kytičky prostě miluju. Je to velmi osvěžující relax. Pak se kytičkami umyju a je mi fajn.

Pokud máte doma malou slečnu, určitě kytičky ve vaně ocení – bude si připadat jako princezna.

My jsme s vnoučkem vyzkoušeli darování kytičky pro malou slečnu. Robin má ve školce kamarádku, a chtěl jí udělat radost kytičkou k narozeninám. Vybrali jsme malinkou kytičku s jednou růží a několika malými kvítky, a to byste měli vidět, jak byla Klárka šťastná.

Protože se blíží Den Matek, je fajn vybrat nějakou mýdlovou kytičku pro maminku.

Já jsem vybrala pro mou maminku kytici růžovo bílou do ruky – růžovo bílé růžičky doplněné o malé kvítky.

Kytice je vyrobena nádherně, s citem, a vypadá jako opravdová kytice. Jen jemně a nádherně voní mýdlem. Zabalená je v celofánu, a nechala jsem si na ni nalepit krásnou malou samolepku „Mamince“. Víc není potřeba dodávat, už se těším, až maminka kytici dostane.

Pro manželovu maminku jsme vybrali mýdlovou kytici v obálce. Maminka nemá doma moc místa, takže ani vázy doma nemá (tedy má, ale jen jednu poměrně velkou). Proto jsem zvolila kytičku v obálce, který může kamkoliv postavit a nemusí hledat vázičku. Je to bezva nápad.

To je další z výhod nákupu mýdlových kytiček Lina. Můžete si zvolit formu, jak chcete kytičku uvázat, nebo do čeho ji chcete umístit. Klidně si můžete nechat ke kytičkám přibalit i drobný dárek. Volit si můžete i barevnou kombinaci květů, jakou máte rádi.

  

Protože květen se přehoupne většinou hodně rychle do června, a v začátku června už začneme pokukovat po dárcích pro paní učitelky k ukončení školního roku – doporučuji velmi tyhle mýdlové kytičky.

Já sama jsem byla učitelka, a na konci roku jsem si donesla domů náruč řezaných květin. Byly všechny nádherné, to samozřejmě ano, ale neměla jsem je kam dát. Některé byly ve vázách po celém bytě, a zbytek v kbelíku na zemi, nebo jsem je rozdala známým.

Mýdlová kytička pro paní učitelku bude perfektní dárek. Je to nádherná voňavá kytička s praktickým využitím. Po použití nezabírá v domácnosti místo, a proto je to ideální pozornost.

Věnce a dekorace Lina má momentálně v nabídce novinku – kytičku do ruky pro paní učitelky.

Jsou v ní tři růžičky s nádhernou přízdobou v krásné vazbě, zabalené v papíru a celofánu. Celofán zdobí samolepka „Paní učitelce“. Tímhle dárkem v podobě mýdlové kytičky udělají děti radost vždycky.

Navíc musím podotknout, že oproti řezaným kyticím v obchodě můžete mít kytičku připravenou doma na jakoukoliv příležitost. Nemusíte se na poslední chvíli tlačit v květinářství, a nemusíte trnout hrůzou, že kytka bude do rána ovadlá. A když vezmu, kolik dnes stojí řezané květiny – tenhle květinovo-mýdlový  dárek  vám nakonec ušetří i peníze.

Jak říkám – ideální dárek.

Na začátku jsem zmínila, že  na facebookové stránce Lina  si můžete vybrat i různé věnce a  dekorace. Na dveře i do interiéru.

Vypadají krásně, a velmi vám je doporučuji.

Pokud si dekorace, nebo mýdlové květiny chcete prohlédnout, nebo koupit, vybírejte raději na facebooku – můžete se tam zprávou samozřejmě i domluvit na tvaru, nebo barvě kytiček z mýdla i dekorací.

Stránku najdete po kliknutí zde: Věnce a dekorace Lina.

 

Mýdlové kytičky najdete tady: Mýdlovky Lina

 

Kytičky si můžete koupit i na eshopu. Já ale raději vybírám na facebooku – je tam vždy aktuální nabídka, a vítám právě tu skvělou možnost domluvy.

Webovou stránku najdete zde: Venceadekoracelina

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: