Recenze na Multifunkční kartu z eshopu Naau.cz

04.09.2020 15:25

 

Dnes bych vám chtěla představit multifunkční kartu pro každého moderního muže z eshopu naau.cz.

Karta je opravdu skvěle vymyšlená – vejde se do každé peněženky. Muži oproti nám ženám mají tu nevýhodu, že nenosí kabelky. My, ženy, si do kabelky narovnáme všechno, co potřebujeme. Muži tuhle možnost nemají. Já jsem sice zkoušela synovi koupit tašku přes rameno, ale buď ji vždycky někde zapomněl, nebo mu ji dokonce ukradli. Takže dál nosí věci po kapsách. ( a já nadávám, že je má věčně vytahané, nebo potrhané)

Staré pořekadlo praví:  Každý správný muž má mít v kapse nůž.

 Jasně – vždycky je něco potřeba uříznout, přiříznout nebo poopravit. Kam ten nůž ale strčit – kapsy nejsou bezedné, a vycpané kapsy u kalhot nevypadají dobře. V zimě se krásně vejde nůž do kapsy u bundy, v létě je problém. Tahle chytrá multifunkční karta je bezva nápad i řešení.

Nůž je důmyslně vložen do plastové karty. Ostří je upevněno malým pojistným kolečkem. To stačí povolit, otočit ostří a složit plastové okraje podle vyznačených částí. Jde to opravdu snadno a lehce. Složení je intuitivní – i já, jako technický antitalent jsem ho složila okamžitě a na první pokus ve velmi krátkém čase. Nakonec jen přimáčknete okraje k sobě. Tím do sebe zapadnou malé plastové pojistky a máte najednou v ruce malý nožík, kterým můžete řezat cokoliv. My jsme ho naposledy využili když jsme se stavili cestou v lese, a našli pár hub. Očištěno, okrájeno a nůž zase zmizel v peněžence.

Využití pro nůž se najde určitě často. Mne opravdu velmi mile překvapilo, že nůž lze vložit do plastového pouzdra velikosti kreditky a vejde se tak do peněženky i do kapsy..

  • nůž zakomponovaný do karty
  • kompaktní rozměry a nízká hmotnost
  • vejde se do každé peněženky
  • stačí otočit malé tlačítko a můžete vyklopit nůž
  • nenápadný a osobitý vzhled
  • v případě nošení zavřeného nože v kartě nehrozí žádné poranění
  • rozměry: 85,6 x 54 x 2,2 mm (velikost kreditní karty)
  • hmotnost: 13 g
  • materiál: polypropylenové plastové tělo a nůž z nerezové oceli

 

Když jsem poprvé držela v ruce nůž ještě v obálce, překvapila mne malá hmotnost. Až mi to připadalo, že snad obálka přišla prázdná. Moc se mi líbí i jeho malá velikost – tedy velikost plastového pouzdra. Může si ho každý vložit do běžné peněženky.

Samotná velikost nože je ale opravdu dostačující. Z plastového pouzdra si složíte rukojeť nože, a ostří, které vysunete je taky ve velikosti kreditní karty, takže nakonec je nožík překvapivě velký. Tedy větší, než jsem čekala. Pokud ho přirovnám k naší české „rybičce“, tak myslím, že je dokonce i o něco větší.

 

Nůž je z oceli, tudíž ho lze naostřit. Ostrý je ale dost hned z výroby. Po použití nůž zpátky složíte do velikosti platební karty, ocelová část je skrytá v té plastové, nehrozí tedy žádné poranění.

Muži mají nože rádi. Myslím, že tímhle nožem, který může sebou každý nosit mezi kreditkami v peněžence, uděláte určitě radost. Je to prima vychytávka, která může v případě nouze dost pomoci. Občas mne překvapí, jak jsou některé věci chytré a přitom jednoduché. Tahle multifunkční karta mezi ně patří. Kromě nože najdete určitě i jiné využití - třeba oškrabat s ní v zimě led na autě. 

 

Nápad schovat nůž do polypropylenové karty ve velikosti platebních karet je opravdu skvělý. Máte u sebe po ruce vždycky nožík pro případ potřeby. Já sem nožík v kartě původně vybírala jako dárek pro syna. Po testování a zkoušení doma ho budu pořizovat všem mužům v rodině jako dárek, a přiznávám, že se mi tak líbí, že ho pořídím i sobě. Občas se taková chytrá vychytávka může hodit. A tím, jak je plastová karta s nožem malá a lehká mi nezabere v peněžence nebo v kabelce téměř žádné místo.

 

 

Pokud si chcete nůž prohlédnout, klikněte zde:  nůž – multifunkční karta černá

 

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: