Recenze na Mluvící a zpívající interaktivní kaktus z eshopu Zaparkorun.cz.

22.09.2022 14:55

 

Nedávno přišel vnuk s prosbou, že by chtěl udělat radost kamarádovi dárkem k narozeninám. Neměli jsme ale žádný nápad, co by kamarádovi udělalo radost.

Nakonec jsme vybrali na eshopu Zaparkorun.cz interaktivní zpívající kaktus.

Kaktus je vysoký 30 cm, a je to taková ta bláznivá hračka pro radost, která potěší a pobaví. Narozeniny a oslavy by měly být plné úsměvů, proto byl kaktus jasná volba.

Materiál květináče je příjemný plyš hnědé barvy, samotný kaktus má materiál trochu jiný – jakoby pletený. Barva kaktusu je zelená s bílými body, na vrchní části kaktusu jsou oči a vyšitý úsměv.

Materiál kaktusu je schválně pletený, protože pod látkou jsou diody, které v rytmu hudby blikají. Velmi efektně to vypadá třeba ve tmě.

Napájení kaktusu je pomocí USB kabelu, nejsou tedy třeba baterie. Na eshopu Zaparkorun.cz mají ale i variantu s bateriemi, záleží tedy asi na momentální nabídce výrobce.

Melodii kaktusu zapnete pomocí tlačítka na květináči.

Tlačítkem se melodie i přepínají, a zvuk se jím dá i vypnout.

Kolik je tam melodií nevím, je jich opravdu hodně. Jako popěvek jsem zaregistrovala třeba Happy Birthday, Waka Waka, ale nahraných melodií je v kaktusu mnohem víc.

Kromě melodií kaktus umí i opakovat co mu řeknete, nebo zazpíváte. Zvláště opakování námi zazpívaných krátkých melodií, s blikáním a tancem, nás všechny hodně bavilo. Každý si musel zkusit do kaktusu něco zazpívat a namluvit.

Kaktus bude vhodným dárkem pro menší děti, které si u kaktusu i zatancují, ale i pro větší děti a dospělé- jako žertovný dárek.

 Já jsem pro jistotu vzala na eshopu kaktusy hned dva – jeden jsme dali jako dárek k narozeninám, a když jsem viděla, jakou má vnuk z kaktusu radost, schovala jsem druhý jako dárek na vánoce. Vím, že radost bude velká, protože přesně takovéto vtipné žertovné „blbinky“ mají děti opravdu v oblibě.

Pokud si chcete kaktus prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: interaktivní mluvící a zpívající kaktus

 

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: eshop Zaparkorun.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: