Recenze na Magický strom Sakura z eshopu Zaparkorun.cz

01.02.2023 13:00

 

Miluji Sakury. Jsou pro mě symbolem jara. Jako malá jsem je znala jen z knížek, pak jsem se ale přestěhovala do města, kde Sakury jsou vysázené. Někdo kdysi měl také rád tu něžnou krásu Sakur, a vysázel jich v našem městě spoustu. Je to nádhera. Stromy jsou obalené drobnými růžovými květy - je to tak nádherné, až se tají dech. Když rozkvetou, scházíme se tam všichni, a jen tak pozorujeme ty květy a je nám příjemně.

Proto jsem měla velkou radost, když jsem na eshopu Zaparkorun.cz objevila malé magické sakury. Budu mít svou malou sakuru doma, a bude mi připomínat, že už se brzy dočkáme jara.

Magická Sakura je taková drobná dekorace, která udělá spoustu radosti.

Na eshopu Zaparkorun.cz píší, že udělá radost hlavně dětem, které budou pozorovat, jak na dekoraci rozkvétají růžové magické kvítky. Musím přiznat, že i mě, jako dospělou, dekorace nalákala, a tu zmiňovanou radost při pozorování jsem měla taky.

Dekoraci Magická Sakura tvoří malá podmiska, na kterou postavíte stromeček z tvrdého papíru, a na korunu stromečku nakapete magický a „kouzelný“ roztok ze sáčku.

Pak už jen trpělivě čekáte, až se začnou objevovat malé drobné růžové chomáčky kvítků. Je to roztomilé, a budete mít při rozkvétání radost jako malé děti.

Občas je fajn udělat si radost nějakou drobnou dekorací. Třeba jako touhle neobvyklou malou magickou Sakurou. Svými kvítky vám vykouzlí na tváři úsměv a v srdci radost.

Můžete si buď koupit tenhle magický stromek pro sebe, jen tak pro radost, nebo jako dárek. Třeba pro dceru, nebo vnučku, nebo třeba pro partnerku k Valentýnu, jako drobnost pro radost – a z lásky.

Dekoraci najdete po kliknutí zde: Magická Sakura

Celý eshopu sortiment najdete po kliknutí zde: Zaparkorun.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: