Recenze na Leifheit Akumulátorový vysavač Rotaro PowerVac 2v1 - aneb když se uklízení stane pohodlným a účinným bez námahy.

11.11.2021 13:48

 

 

Dnes bych vám chtěla představit prima bezkabelový vysavač Rotaro Power Vac 2v1 od společnosti Leifheit.

Já nerada uklízím, ale mám ráda uklizeno. Tyhle dva paradoxy se ve mně často perou. Do uklízení se mi vůbec nechce, ale když někde na podlaze vidím smetí, nedá mi to a jdu pro smeták. Zametání mě vůbec nebaví. Je to nudná práce, hrnu smetí před sebou, pak na lopatku – prostě otrava.

Dlouho už jsem pokukovala po tyčovém vysavači.  Je to pohodlné a rychlé uklízení. Protože se blíží předvánoční úklid, konečně jsem se rozhodla si tyčový vysavač pořídit.

Vybrala jsem si vysavač Rotaro PowerVac od společnosti Leifheit. Výrobky této značky mám velmi ráda. Mám je vyzkoušené, a ještě se mi nestalo, že bych měla nějakou poruchu. Pokud se stane, že nějaká porucha je, dostanete u Leifheit okamžitě jiný nový výrobek – žádné dlouhé reklamování, žádné dohady. Společnosti  Leifheit záleží na zákaznících a jejich spokojenosti a na jejich přístupu je to znát. Kdykoliv jsem měla dotaz na nějaký produkt, dostala jsem okamžitě odpověď, která byla přesná, věcná a vše mi vysvětlila.

Vysavač Rotaro jsem si vybrala, protože je bezkabelový a bezsáčkový. To mi dělá velkou radost. Nemusím konečně za sebou tahat elektrický kabel, a přepínat vysavač v každé místnosti. Vysavač se pohybuje na kolečkách – jezdí velmi dobře na všech površích – na linu, plovoucí podlaze i kobercích.

Vyhovuje mi i to, že u tyčového vysavače mohu stát vzpřímeně – žádné ohýbání a bolavá záda.

Režim vysávání (výkon) si mohu zvolit mezi režimem Turbo a Eco. Eco je úsporný, tím vysávám nejčastěji, Turbo volím, když je někde víc nečistot, nebo hrubé kousky – jako když si třeba vnuk vysype písek z bot.

Na vysavači jsou 2 kartáče s technologií BristlePro – seberete s nimi opravdu všechno. I vlasy a zvířecí chlupy. To oceňuji – mě padají vlasy poslední dobou nějak víc než jindy, dcera má dlouhé vlasy a když se na sedačce opře, je tam taky vždy co vysávat a o psích chlupech ani nemluvím. Kdo má psa, tomu nemusím vůbec nic vysvětlovat. Někdy mám pocit, že z našeho psa je tolik chlupů, že kdybych je posbírala a ukládala, za pár dní poskládám dalšího psa. Chlupy jsou všude. Proto jsem ráda, že tyhle kartáče psí chlupy posbírají.

Tím se dostávám k další výhodě tohoto vysavače – a to je bezsáčkový provoz. Už nemusím vůbec hlídat, jestli mám doma dostatek sáčků – prostě vysypu nádobku na nečistoty a je hotovo. Je to opravdu pohodlné a příjemné. Nádobka na nečistoty je 250 ml velká – vejde se tam opravdu hodně špíny.

Filtrační systém EPA odstraňuje prach z vysávaného vzduchu – to ocení hlavně ti, kdo mají doma alergika. Filtr stačí omýt pod vodou – má dlouhou životnost.

Na vysávání na problematických místech je praktické umístění čtyř LED diod na přední části. Díky těmto světýlkům je vidět na nečistoty i na tmavších místech jako pod nábytkem, nebo pod sedačkou.

 

Vysavač Rotaro PowerVac je vysavač 2v1 – má v sobě ještě malý ruční vysavač. Pokud není potřeba vysávat velké plochy, ale třeba jen drobky na sedačce, nebo pavučinku v rohu místnosti, je to s ručním vysavačem pohodička. Je lehký a přitom opravdu vysává. Pro ruční vysávání jsou 2 nástavce – úzký, který se vejde do všech škvír, a nábytkový.

Výdrž baterie na jedno nabití je asi 35 minut – na vysátí celého bytu víc než dostačující. Nabíjení je jednoduché – vysavač postavíte do nabíjecí stanice a to je všechno.

Jsem maximálně spokojená. Tak trochu si v duchu nadávám, že jsem si bezsáčkový a bezkabelový tyčový vysavač Rotaro PowerVac  2v1 nepořídila už dávno. Mohla jsem si ušetřit spoustu nepříjemných chvil, kdy jsem se zbytečně zlobila s kabelem od vysavače, a sháněním sáčků do vysavače. Netahám už za sebou žádnou přítěž, ale pohodlně a bez ohýbání vysávám s tyčovým vysavačem. Už mě nezlobí zametání a hrnutí smetí před sebou – sáhnu po svém Rotaru a je to v cuku letu uklizeno. Nevadí mi už, ani když malý vnuk sedí v židličce, a kousky rohlíku kolem něj létají na metr daleko. Ani psí chlupy a vypadané vlasy už mi nevadí – kartáče mého tyčového vysavače si s nimi snadno poradí.

Jsem maximálně spokojená. Pokud jste o tyčovém vysavači uvažovali, zkuste tenhle prima od Leifheit. Je účinný a dobře vysává.

Tenhle vysavač je tak fajn, že dokonce baví i muže – syn se vysavače chopil dobrovolně a vysává s ním rád. Muži prostě mají tyhle šikovné vychytávky rádi – úklid se najednou stane snadným a pohodovým.

Pokud chcete udělat radost někomu pod stromečkem, vysavač Leifheit Rotaro PowerVac je prima tip na vánoční dárek.

Pokud si chcete vysavač prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: tyčový vysavač Rotaro PowerVac 2v1

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment společnosti Leifheit, klikněte zde: Leifheit-online.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: