Recenze na kreslící tabulku Magic Pad z eshopu Zaparkorun.cz (edukační hračka)

19.08.2021 14:31

 

Léto pomalu končí. Děti se vrací domů z prázdnin a je třeba jim vymýšlet program a zábavu.

Pro všechny děti je fajn pro radost, zábavu, i procvičení psaní a počítání kreslící tabulka Magic Padeshopu Zaparkorun.cz

Tabulka je vhodná pro děti od 3 let.

Je to vlastně lehký rámeček z plastu vyplněný tabulkou, na kterou je možné psát fixem.

Součástí balení jsou 3 neonové fixy,  každý fix má 2 barvy – celkem tedy 6 barev.

Rámeček má v sobě prostor na 3 AAA baterie, které osvítí dětské výtvory, které hned vypadají barevně trochu jinak. Je možné si zvolit až 6 barev podsvícení. Obrázek okamžitě začne zářit neonovými barvami – dětem se to moc líbí. Vnuci vždycky po nakreslení jsou někam, kde je šero, a hned zkoumají, jak vypadá jejich obrázek pod jiným světlem.

Tabulka je vhodná buď na klasické kreslení, nebo na procvičování toho, co se děti naučily ve školce, nebo škole.

Ty nejmenší děti tak mohou vybarvovat předtištěné obrázky, nebo spojovat čísla a tečky do obrázku. Větší děti a malí školáci mohou začít procvičovat to, co během prázdnin trošku pozapomněly.

Na tabulce si mohou děti trénovat psaní, i počítání. Je to pro ně zábavnější, než psaní na klasickém papíře. Když se něco nepovede, prostě to smažou hadříkem, a pokračují dál. Líbí se mi, díky tabulce máme mnohem menší spotřebu papíru, a tím šetříme přírodu.

Součástí balení jsou i předtištěná písmenka, příklady, nebo zábavné obrázky k vybarvování. Protože děti kreslí na tabulku, a ne přímo na papír, jsou obrázky opakovaně použitelné.

Díky materiálu – lehký plast – můžete dětem vzít tuhle prima tabulku na kreslení i do auta (nebo na výlet, prostě kamkoliv). Děti si mohou malovat i za jízdy a cesta autem jim tak lépe utíká.

Když už děti nebaví předlohy, které jsou součástí balení, můžete jim snadno vytisknout z internetu další. Možností na zábavu je tak nekonečně mnoho.

Já mám moc ráda, když hračka není jen jednoúčelová věc na hraní, ale když se děti jejím používáním i něco učí. Kreslení samo o sobě podporuje dětskou fantazii, a uvolňuje dětem ruku – to je potřebné pro psaní ve škole. Na tabulce se mohou děti i učit – psát písmenka, a počítat příklady. Takže kromě hraní se vlastně děti zábavnou formou učí. Zábavné učení mají děti rády – berou ho jako hru, a vůbec jim nevadí, že se učí.

Pokud vás tabulka zaujala, prohlédněte si ji, nebo kupte po kliknutí zde: kreslící tabulka Magic Pad

Video,  jak používat tabulku najdete zde: video kreslící tabulka Magic Pad

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Zaparkorun.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: