Recenze na Kompaktní odstraňovač chlupů a žmolků z oblečení z eshopu Zaparkorun.cz

20.03.2023 13:09

 

Na eshopu Zaparkorun.cz jsem objevila bezva vychytávku, a tou je odstraňovač chlupů a žmolků z oblečení. Já bych to oblečení doplnila ještě o další textil v domácnosti – různé deky, přehozy, ale hlavně sedací souprava.

Tuhle prima věc ocení každý, kdo má doma nějakého chlupáče.

Ať je to pes, kočka, nebo třeba fretka.

 I když vlastně nejen na zvířecí chlupy, ale i na vlasy je tahle věc fajn.  Pochopí to každý, kdo má doma nějakou dlouhovlásku. Tedy i muži mívají dlouhé vlasy – třeba rockeři – abych je nenaštvala, že jsem na ně zapomněla. Protože já sama jsem měla vlasy dlouhé až do pasu, vím, že se stačí opřít na látkové sedačce, a po pár dnech je opěradlo plné dlouhých vlasů. To samé je i na kobercích a koberečcích. Je mi jasné, že nikdo nebude koberec čistit odstraňovačem, ale jsou místa, kde je vlasů hodně, a tam je pak fajn ho použít. Třeba koberečky u postele, nebo v koupelně.

Primárně ale je tenhle odstraňovač chlupů a žmolků fajn na odstraňování chlupů z oblečení. Protože dcera má pejska s delšími chlupy, když se přijde pomazlit, je to moc fajn. Když mi ale seskočí z klínu dolů, mám na legínách, halence i mikině chlupů opravdu hodně. Všechny je obrat rukou prostě nejde. A pračka taky úplně všechny neodstraní, naopak se chlupy dostanou i na prádlo, které ve styku se zvířecí srstí nebylo. Výsledek je pak takový, že jsou chlupy úplně všude.

Měla jsem doma různé lepící válečky na chlupy, ale moc spokojená jsem nebyla. Většinou lepí jen chvíli, po pár opláchnutích jsou k ničemu. Ze zoufalství jsem si pak dávala na ruku izolepu a obírala oblečení i sedačku pomocí lepící strany izolepy. Výsledek byl lepší, než s válečky, ale celkově nic moc.

Nejen na chlupy je tahle vychytávka fajn. Odstraní i žmolky na oblečení – z legín, teplákovky, i fleece materiálu.

Tenhle prima odstraňovač žmolků a chlupů je prostě úžasný.

Je to úplně jednoduchá věc. Materiál je: dřevěná rukojeť, měděná čepel a plast.

Už když tedy vidíte odstraňovač na obrázku, nebo ho držíte v ruce, je jasné, že ten se jen tak nezničí.

Navíc je v podstatě napořád.

Měděná část má na sobě takové vroubky, které na sebe zachytí potřebné nečistoty. Ať už jsou to zvířecí chlupy, dlouhé vlasy, žmolky na oblečení, nebo cokoliv, co potřebujete dostat dolů z oblečení- jde to.

Princip je úplně jednoduchý. Vezmete rukojeť do ruky a jezdíte tahy jedním směrem po čištěné látce. Když se naučíte, jak naklopit tu čepel, jde to skvěle. Pak jen chlupy jednoduše sejmete rukou, nebo opláchnete a je hotovo.

Zkoušela jsem i na mikině z fleece, kterou jsem vyprala omylem s papírovým kapesníčkem v kapse, a povedlo se mi tu kalamitu obrat pomocí tohoto odstraňovače chlupů.

Pokud tedy máte doma nějakého chlupatého domácího mazlíčka, a občas šílíte z toho, že máte chlupy prostě úplně všude – hlavně třeba teď na jaře, když se naši mazlíčci přesrsťují, vyzkoušejte tenhle odstraňovač.

 Zbavíte se nečistot, a v konečném důsledku i dost ušetříte. Pokud byste totiž na chlupy a žmolky kupovali lepící válečky, budete je kupovat pořád. Pokud si koupíte tenhle odstraňovač chlupů – máte ho napořád.

Já jsem z něj nadšená. Konečně mám čistou sedačku bez chlupů, a na oblečení nemusím pořád obírat chlupy prsty. Prostě přejedu oblečení odstraňovačem chlupů a je hotovo.

Odstraňovač je z eshopu Zaparkorun.cz. Cena přesně odpovídá názvu eshopu – koupíte ho doslova za pár korun.

Pokud si chcete odstraňovač prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Kompaktní odstraňovač chlupů a žmolků z oblečení

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Zaparkorun.cz

Video, jak odstraňovač používat najdete po klinutí zde: Instruktážní video

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: