Recenze na jutovou tašku z eshopu naau.cz

17.07.2020 13:53

 

Léto si s námi letos trochu pohrává. Těšila jsem se na koupání, a zatím počasí nic moc. Já jsem ale připravená.

Pořídila jsem si super jutovou tašku na všechno, co je potřebné v létě k vodě. Vejde se do ní pití, opalovací krémy, knížka, mobil – prostě všechno. Juta je praktická tím, že hodně vydrží, nebude se tedy vytahovat a deformovat tím, co v ní nosím.  Taška je skladná, takže ji mohu nosit vlastně kamkoliv – na výlet, nebo na nákup. Stačí ji složit a dát do kapsy, bude vždycky připravená. Pokud se taška ušpiní, lze ji samozřejmě kdykoliv vyprat.

Mám ráda praktické věci, jako je tahle jutová taška. Její výhoda je i v barvě – béžová se světlou kapsou na přední straně – bude vypadat dobře i ke všem letním šatům, nebo tunikám.

Takže na léto jsem připravena. Knížku k vodě nosím vždycky – relax čtením je fajn a vybranou už ji mám dlouho. Takže šup s ní do tašky. Přidám krém, mobil, peněženku, nějakou menší osušku a můžu vyrazit. Meteorologové slibují lepší počasí, pravé léto může začít.

A pokud nebude léto na koupání, budu chodit na procházky – třeba do lesa. Vyměním osušku za termosku na maliny nebo borůvky.

Praktickou jutovou tašku koupíte na eshopu naau.cz.

Rozměry tašky jsou 48 x 35 x 15 cm.

Tahle taška z juty je moc fajn – tak akorát velikostí, prima materiálem. Uši (popruhy) má látkové, celkem jemné a přitom pevné – nekroutí se v ruce a neřežou do ruky ani do ramene.

Jsem opravdu ráda, že už nemusíme nosit nevzhledné igelitky, do kterých se možná hodně vejde, ale protrhnou se velmi lehce, jsou nevzhledné, a hlavně ničí planetu.

Jutová taška je připravena kdykoliv k použití, a to opakovanému. Stačí ji při ušpinění vyprat, a je zase jako nová.

Pokud si chcete tašku prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: jutová taška

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: