Recenze na Interaktivního oslíka chodícího a mluvícího z eshopu Naau.cz.

13.05.2021 15:06

 

Nedávno měl vnouček svátek, a já jsem hledala dárek, kterým bych mu udělala radost.

Vybrala jsem na eshopu Naau.cz  interaktivního oslíka mluvícího a chodícího. Vybrala jsem hračku  jen tak pro pobavení – líbil se mi nápad, že když na oslíka dítě promluví, oslík se rozhýbe a zopakuje, co mu dítě řekne. Vůbec jsem netušila, co tímhle malým oslíkem způsobím. Rázem se z něj stal miláček všech vnukových kamarádů i vnuka. Přiznávám, že když jsme se sešli na oslavu, i my dospělí jsme se opravdu hodně dlouho bavili tím, že jsme oslíka nechali opakovat, co mu řekneme.

Vnuk i jeho kamarádi si s oslíkem vydrželi hrát v podstatě až do vybití baterek. Výbuchy smíchu a veselí – touhle hračkou jsem se trefila, je to opravdu hračka co děti baví.

Oslík je velký asi 20 cm, tělo má z hebkého, jemného plyše. Je velmi příjemný na dotyk.

 Vnuk oslíka sebou nosí skoro všude. Hračka je lehká a tak akorát do ruky. Výhodou Oslíka je, že ho lze vypnout, takže neopakuje stále, ale jenom když si ho zapnete.

Baterky a vypínač jsou skryté na zádech v pouzdru, ke kterému se snadno dostanete rozepnutím zipu.

Provoz je na 3 AAA baterie (to jsou ty mikrotužkové) – nejsou součástí balení, proto je kupte zvlášť, aby hračka byla možná hned použít.

Já u všech hraček hledám i něco, co je přínosem pro dítě. Jsem moc ráda, když hračka není jen zdrojem zábavy (i když to je pro děti priorita), ale když se díky hraní s ní děti i něco naučí.

 Proto bych doporučila „opakovací“ hračku pro ty děti, co mají trochu problém s mluvením. Mluvit na hračku je pro dítě zábavnější, než s maminkou dělat logopedické cvičení. Na oslíka musí promluvit zřetelně a pomalu, aby zopakoval, jak dítě mluví. Dítě pak hned samo slyší, jestli slovo řeklo správně. To je celkem fajn bonus u hračky, že?

Jak už jsem zmínila, tenhle oslík udělal radost i nám dospělým. Zapomněli jsme na chvíli na věk a každý z nás si musel zkusit oslíka rozmluvit a rozhýbat. Byla prostě legrace.

Když jsem objednávala na eshopu Naau.cz interaktivního oslíka, který chodí a opakuje mluvená slova, vůbec jsem netušila, kolik radosti tahle hračka udělá. Je to prostě dárek, co děti baví. Hrát si s ním děti můžou ale i když je oslík vypnutý. Výška je tak akorát, aby si ho děti mohly nosit sebou ven – je lehký, takže ho unesou i menší děti.

Protože se blíží Den dětí, je to i prima tip na dárek pro vaše děti.

Pokud si chcete oslíka prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Interaktivní oslík chodící a mluvící

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Naau.cz

Videoukázku, jak oslík funguje, najdete zde: Interaktivní oslík video

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: