Recenze na hodinky Eleganza Golg On White od mladé české značky La Giovanna

19.07.2021 12:56

Hodinky La Giovanna Eleganza Gold On White

 

Dnes bych vám chtěla představit a tak trochu i doporučit hodinky.

 Hodinky, ze kterých jsem tak nadšená, že přemýšlím, jak začít psát, abych nepřeskakovala slova a nechrlila na vás kupu superlativ. Mám totiž z hodinek takový ten pocit, kdy vás předbíhají myšlenky typu: „na těchto hodinkách je nejlepší styl… ne ne, počkejte, nejlepší je vlastně tvar..ne, počkejte- ještě lepší je tohle a tamhleto…“ a tak bych mohla pokračovat donekonečna.

Hodinky a s nimi eshop Lagiovanna.cz jsem objevila úplnou náhodou.

 La Giovanna je totiž poměrně nová, mladá česká značka (vlastnící svou ochrannou známku). Vzniku značky předcházel záměr zakladatelky značky paní Natálie Kreislové dovážet do republiky již stávající, vyrobené hodinky. Protože neobjevila to, co by si představovala – tedy hodinky, které budou vkusné, elegantní a ženské, a přitom za dostupnou cenu, založila vlastní značku. Jak já jsem ráda, že to udělala. Ty hodinky jsou přesně takové, jaké jsem dlouho hledala.

Většinou internetem brouzdám a hledám tipy na dárky pro své (i vaše) blízké. Tentokrát jsem hledala ale něco pro sebe.  Protože mám moc ráda hodinky, a nikdy jsem se vlastně nenaučila sledovat čas na mobilu a podobných zařízeních, jsou pro mne hodinky skvělý dárek a odměna. Miluji krásné a funkční hodinky, které kromě ukazování času mají u nás žen tak trochu i funkci módního doplňku. Hodinky jsou prostě moje srdcovka.

Moje srdce úplně zaplesalo, když jsem hodinky La Giovanna objevila. Elegantní minimalismus –  to je přesně to, co mám ráda.

Vybírala jsem dlouho, a dlouho zvažovala. Nakonec jsem si vybrala 3 modely, které se mi líbily, a mezi nimi jsem losovala – nedokázala jsem si vybrat, které bych chtěla víc, brala bych je nejradši všechny.

Vyhrál model Eleganza Gold On White.

Když mi hodinky přišly domů, dostala mne do kolen už nádherná krabička, ve které hodinky byly uložené. Upřímně přiznávám, že tak krásnou černozlatou krabičku (navoněnou jemným parfémem čisté vůně), uvnitř s LED osvícením, jsem ještě v ruce nikdy neměla. Už když jsem tu krabičku držela v ruce, měla jsem pocit jedinečnosti a výjimečnosti. Krabička je prostě krásná.

Pořádně se mi srdce rozbušilo až po otevření krabičky. Moje vybrané zlato – bílé krásky uložené na polštářku vypadaly tak úžasně, jak jsem si je představovala. Dokonale.

Otevřete totiž krabičku, a světýlko tak důmyslně osvítí ciferník, že okamžitě máte jistotu, že tahle krása je přesně to, co jste si vybrali, po čem jste toužili, co se vám líbí. Alespoň na mne to tak působí.

Pak jsem si vzala hodinky do ruky, a kochala jimi. Minimalistický styl mám ráda – jen velký bílý ciferník, který se krásně leskne, když hodinkami pootočíte a 3 zlaté ručičky, které svým tikotem a pohybem ukrajují čas.

 V horní části ciferníku umístěný jemný obrázek diamantu, ve spodní části datumovka. Nic víc. Nic, co by nějak rušilo ten jemný styl.

Pouzdro hodinek je ploché – působí jemně, elegantně a žensky.

Minerální sklo a bytelné pouzdro (i pásek) hodinek zaručují odolnost proti poškrábání. To je moc fajn, to mám u hodinek ráda – mohu je nosit kamkoliv, a nemusím hlídat, abych někde nezavadila. Jsou tedy vhodné i na každodenní nošení – já je nosím intenzivně od rána do večera už přes 2 týdny a sklíčko je pořád nádherně lesklé, bez jakéhokoliv škrábanečku.

Prostě - v jednoduchosti je krása. Taková dokonalá, jemná, estetická čistota.

Ciferník je dostatečně velký, abych viděla i bez brýlí na ručičky, a přitom velikostí na ruce neruší. Je velký tak akorát.

U velkých hodinek (tedy ciferníku) je fajn, že mají schopnost opticky zmenšit zápěstí. V kontrastu s velkými hodinkami zápěstí působí jemnější, a ruka drobnější. To máme my, ženy rády.

 Jak už jsem psala na začátku, musím se hodně ovládat, abych na vás nevysypala jen plnou stránku superlativ – nadšení k tomu tak trochu svádí.  Mám z hodinek velkou radost – už po vybalení z krabičky mne okouzlily, při každodenním nošení mne utvrdily v tom, že jsem udělala těmito hodinkami dobře. Skvěle vypadají a jdou přesně. Na ruce jsou i přes svůj minimalistický vzhled nepřehlédnutelné. Myslela jsem si, že ten pocit nadšení mne po čase přejde, ale ne. Mám ho pořád, kdykoliv otevřu krabičku a navléknu hodinky na ruku.

Chválí mi je každý, kdo je vidí (a já se dmu pýchou).

Klidně bych si troufla hodinky a pocit z nich vyjádřit jedním slovem – hodinky bych popsala, jako jedno velké Áááááách!

Hodinky se hodí ke každé příležitosti – do práce, i na slavnostní chvilky. Nosím je ke každému typu oblečení – vypadají skvěle k džínům, i k letním, nebo společenským šatům. Tyhle hodinky dokážou pozvednout vzhled každého outfitu, a kromě funkce měření času, se stávají i nádherným módním doplňkem.

Z hodinek mám ohromnou radost, a budu moc ráda, pokud v budoucnu bude moje zápěstí zdobit i model s černým ciferníkem. Tenhle styl mi opravdu moc vyhovuje, a asi u něj na dlouho ráda zůstanu. Tak trochu doufám, že časem se povede vymyslet a vyrobit i model hodinek La Giovanna v mojí milované modré barvě –pak bude mé štěstí dokonalé.

 

Tentokrát mám pocit, že jsem si nenašla já značku, ale že si značka La Giovanna našla mne. Úplnou náhodou na mne vykoukla na internetu a sedla mi tak, jak se málokdy povede.

Pokud si chcete o značce přečíst víc, klikněte zde: příběh značky La Giovanna

 

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit stejné hodinky, jako mám já, klikněte zde: hodinky Eleganza Gold On White

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: eshop La Giovanna.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: