Recenze na HillVital Kapsamax balzám, na ztuhlé svaly a klouby z eshopu Onlinemedical.cz

27.11.2023 14:50

 

Od určitého věku se při pozdravu s kamarády a známými dostaneme do stavu: „ Ahoj, jak se máš?“ A odpověď: „Ani mi nemluv, bolí mě zase záda.!“   Věci, které jsme dříve dělali v pohodě a hbitě, teď prostě bolí. Je jedno, jestli od sportu, nebo z práce.

Při sportu s tím tak trochu počítám.  Protivná je mi ale taková ta bolest, kdy po práci na zahradě vstanu, a záda mě bolí tak normálně – je to nepříjemné, ale dá se to vydržet. Druhý den ráno ale je problém vstát z postele.

Protože se blíží zima, a s ní i odhazování sněhu, které je na svaly lepší než posilovna, jsem na to připravená.

Na bolavé svaly je nejlepší namazat je nějakou fajn masážní mastí, nebo balzámem.

Já už jsem jich vyzkoušela spoustu – chladivé, hřejivé, s kafrem i bez – prostě každou chvíli jinou, výsledný efekt ale většinou nebyl takový, jak jsem si představovala.

Až teď jsem na eshopu Onlinemedical.cz objevila Kapsamax balzám.

Líbí se mi, že jeho složení je přírodní, bylinné.

Bylinky mám moc ráda. Už jako malá jsem chodila hned na jaře s babičkou sbírat bylinky. Babička je sušila na čaj, nebo z nich dělala výluhy a mastičky. Všechny ty bylinky krásně voněly, a každá účinkovala na něco jiného.

Kapsamax balzámu jsou bylinky, které dokážou uvolnit svaly, a díky bylinnému složení balzám nezatěžuje tolik organismus. To je dost důležité, protože v dnešní, chemické době, dostává naše tělo celkem zabrat.

Bylinky účinkují na tělo docela silně, ale nezatěžují ho.

Hlavní složkou téhle mastičky je Kapsaicin.

Kapsaicin je rostlinný alkaloid, který je zodpovědný za pálivou chuť paprik. A jak víme, pálení dokáže rozehřát. A přesně to umí Kapsaicin i v téhle masti – rozehřívá. A když jsou svaly zahřáté, uvolní se, a pak tolik nebolí. Díky Kapsaicinu má balzám i název – Kapsa podle Kapsaicinu, a Max, protože má maximálně dobrý účinek.

Při použití je fajn nanést přípravek na místo, které bolí, a roztírat tak dlouho, dokud se nevstřebá. To je důležité, protože zároveň místo masírujete. Zjistila jsem, že pak lépe a déle mast působí.

Před prvním použitím je fajn namazat si balzám někde na noze na menší místo, abyste věděli, co od balzámu čekat, a jestli ho vaše pokožka bude dobře snášet. To je ostatně napsané i jako doporučení přímo na balzámu.

Já jsem si tedy poprvé namazala nohy po velmi dlouhé procházce. Protože jsme šli skoro celou dobu do kopce, a pak celkem prudkým klesáním zase z kopce dolů, čekala jsem, že se druhý den budu mít problém postavit na nohy.

Hned po příchodu domů jsem nohy namazala tímto balzámem.

Hřeje tedy opravdu hodně. Jednu chvíli jsem měla pocit, že až pálí. Ale svaly se mi opravdu uvolnily. Ráno jsem vstala úplně v pohodě – bez bolesti svalů. Takový účinek jsem naprosto nečekala.

Příjemně mě překvapilo, že balzám účinkuje dobře i při křečích.

Já dost trpím na křeče – hlavně v nohách.

Kdo má křeče, ten ví, jak taková křeč bolí. Nejdřív bolí, když začne, to až vhrknou slzy do očí, a pak to celkem dlouho trvá, než se sval uvolní a bolest ustoupí úplně. Já si hned v začátku křeče začnu mazat nohy balzámem, a je to hodně znát. Sval se prohřeje a povolí, bolest je menší a trvá mnohem kratší dobu. Určitě to zkuste, je to velmi úlevné.

Občas se mi také stává, že si přeležím krk – ráno vstanu, a nemůžu pohnout hlavou. To se asi stává každému. Takže když si takhle přeležel krk syn, namazala jsem mu svaly tímhle balzámem. Pořádně jsem promasírovala, a svaly povolily, krk se rozhýbal. I když nejdřív tedy syn celkem překvapeně reagoval: „Ježíš, tys mi zapálila krk, a ramena, ne?“ Po chvíli si ale na tu velkou hřejivost zvyknete a je to v pohodě.

Další, na kom jsem balzám vyzkoušela je maminka.

Je už stará, a se zády má velké problémy. S věkem má problémy i s nohama, takže chodí o holích. Občas ji od holí pořádně bolí svaly na rukách. Takže jsem ji mazala balzámem, a moc si ho pochvaluje, takže jeden dostane od Ježíška.

Jsem s tímto balzámem velmi spokojená. Jeho použití je velmi snadné – důkladně vetřít do bolavé tkáně svalů. Účinek vás určitě překvapí – tak jako mě. Hřeje opravdu pořádně, a úleva se dostaví celkem rychle. Navíc díky tomu, že je to přípravek bylinný, nezatěžuje zbytečně organismus. Jsem moc spokojená.

Jak balzám působí?

  • je schopen působit uklidňující identicky na klouby a svaly,
  • svou zdatnost projevuje při uvolňování svalových křečí, zaseknutí nervů, prokrvení končetin, ztuhlosti svalů a celkovou pohyblivost,
  • Zmírňuje bolest.
  • aplikací přímo na postižená místa zvýšíte předpoklad žádané úlevy,
  • pomáhá snižovat šance nástupu jiných komplikací ,
  • prostřednictvím kapsaicinu a dalších 11 účinných bylin můžete vyvolat tělu přirozený ozdravný efekt,
  • může zahřát v případě omrzlin nebo podchlazení, rovněž prokrvit v případě studených končetin,
  • pozitivně působí i při eliminaci projevů fibromyalgie či polyneuropatie .

 

Pokud si chcete balzám prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Kapsamax balzám

Aby se vám lépe nakupovalo, mám pro vás slevu 10% na celý sortiment v eshopu Onlinemedical.cz. Stačí zadat kód JANA10

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Onlinemedical.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: