Recenze na extra silný ZOOKI Collagen višeň a ZOOKI vitamín B12 jahoda z eshopu Medicol.cz

04.06.2024 13:26

 

Venku je konečně fajn počasí pro sport. Chodíme si zacvičit, zaběhat, hrajeme volejbal, jezdíme na kole – jaro a léto jsou pro sportování bezva. Aby se nám dobře cvičilo, nesmí nás bolet klouby. To je velmi omezující, a bolest ničí radost z pohybu.

Naštěstí je na trhu už dost přípravků s kolagenem, které od bolesti kloubů ulevují.

Já sama jsem bolest kloubů řešila, protože jsem měla velké potíže. Schválně říkám řešila, protože jsem našla přípravek, který mi velmi ulevil.

Na trhu je spousta přípravků, ale ne všechny účinkují, jak mají. Proto jsem hledala takový přípravek, který mi opravdu pomůže. Hledala jsem mezi recenzemi, informacemi od různých sportovců a také mne zajímalo složení.

Nakonec jsem zvolila přípravek Collagen Zooki z eshopu Medicol.cz.

Já už jsem nějaké Zooki výrobky zkoušela, a vyhovují mi složením, kvalitou, a hlavně způsobem užívání. Jsou totiž v sáčcích v tekuté formě. Navíc celkem dobře chutnají a dají se užít i přímo – ze sáčku do pusy, a nemusím je tedy přimíchávat do nápojů nebo jídla.

Chuť sáčků s kolagenem je celkem důležitá. Většinou je kolagen nepříliš vábné chuti. Každý určitě někdy slyšel heslo, že kolagen nechutná, ale funguje. Tak tady bych poopravila, že kolagen funguje, a přitom může i chutnat.

Vybrala jsem si extra silný kolagen Zooki s višňovou příchutí a vitamínem C (díky vitamínu C se kolagen lépe vstřebává), a jsem spokojená.

Višně a jejich chuť miluji, a proto mi užívání v této formě opravdu vyhovuje.

Collagen Zooki je z mořského kolagenu, který je bohatým zdrojem kolagenu typu 1, tedy kolagenu, který má v našem těle největší zastoupení.

Zjednodušeně: Mořský kolagen je hydrolyzován na jednotlivé kolagenové peptidy, jejich vstřebávání je pro naše těla jednodušší. Hydrolizovaný mořský kolagen je balen do lipozomů. Na rozdíl od levnějších kolagenů, které obsahují pouze směs pro tvorbu lipozomů tento přípravek obsahuje opravdu kolagen ve formě lipozomů. Mnohem lépe tedy účinkuje.

Přípravek obsahuje pouze 100% přírodní suroviny, získané z udržitelných zdrojů.

Collagen Zooki je bez cukru, bez lepku, mléka,soji a geneticky modifikovaných surovin. Zdrojem jsou plody moře, není tedy vhodný pro vegetariány.

Tento kolagen, který zkouším je opravdu hodně silný.  Obsahuje 11 000 mg v jedné dávce.

Je doporučovaný, pokud máte hluboké vrásky, výrazné poškození kůže, při menopauze, po poranění chrupavky, nebo kostí, nebo prostě jen potřebujete, aby kolagen zabral rychle.

Já jsem potřebovala rychlý nástup účinků, proto jsem zvolila tento višňový kolagen.

Po nástupu účinků, po zhruba 2 měsících užívání je doporučeno přejít na slabší kolagen (5000mg).

Musím říct, že účinek kolagenu byl opravdu celkem rychlý.

Už jsem v minulosti kolagen užívala, a na nástup účinků jsem musela čekat hodně dlouho. Tady po dvou týdnech užívání už jsem pocítila, že se hýbu mnohem lépe, po měsíci užívání už byl pohyb bez bolesti – cítím jen takovou tu klasickou, jako cítí po sportu každý.

Velmi mne potěšilo, že se mi zlepšila kvalita pleti a vlasů, a za co jsem ráda – dost se zlepšila i celulitida. Ne, že by zmizela úplně, ale je to mnohem lepší.

Tenhle kolagen opravdu mohu doporučit.

Já ho užívám rovnou ze sáčku, ale můžete si ho přisypat do kaše, smoothie, nebo nápojů – jak to komu vyhovuje.

  • Super silný - 11.000 mg v jedné dávce - nejsilnější tekutý mořský kolagen
  • Vhodný zejména pokud máte hluboké vrásky, výrazné poškození kůže, procházíte nebo jste prošly menopauzou, zotavujete se po poranění chrupavky, kostí nebo prostě chcete vidět výsledky co nejdříve
  • Doporučujeme užívat 2 měsíce a poté přejít na slabší kolagen (5.000 mg)
  • Podporuje funkci svalstva
  • Podporuje zdraví a celkovou pohodu
  • Klouby, chrupavky a šlachy
  • Podporuje silné a zdravé kosti
  • Praktická forma balení - tekutý produkt v jednoporcovém sáčku
  • Krabička se 14 sáčky á 18,5 ml

Pokud si chcete o Zooki kolagenu přečíst víc, nebo si ho koupit, klikněte zde: supersilný Zooki Collagen višeň

 

Ještě bych vám ráda doporučila jeden Zooki přípravek, a to je Vitamin B12 s jahodovou příchutí.

Tenhle vitamín B12 Zooki je 2,5x silnější než běžné tablety.

Jeho užívání je velmi snadné – díky tomu, že je to vitamín v tekuté formě- v malých sáčcích, můžete si ho dát rovnou ze sáčku do pusy (to mi vyhovuje nejvíc), nebo si ho přidáte do smoothie, do jogurtu a nebo musli – podle toho, co vám chutná.

Vitamín B12 je v těle velmi důležitý - podporuje správné trávení, snižuje pocit únavy a vyčerpání, pomáhá nám znovu načerpat energii – je v těle velmi důležitý a potřebný. Hlavně pokud jste často nemocní, nebo jste po prodělání nemoci oslabení, určitě tenhle komplex vitamínu B12 vyzkoušejte. Uleví se vám.

Kde vitamín B12 pomáhá?

  • nálada - vitamín B12 je potřebný pro tvorbu hormonu štěstí v těle
  • energie - vitamín B12 je zásadní pro metabolismus potravy na teplo, pohyb a sílu
  • mysl - vitamín B12 je nezbytný pro syntézu DNA myelinové vrstvy, která obaluje nervové výběžky
  • srdce - vitamín B12 hraje klíčovou úlohu při přeměně homocysteinu na metionin, a tak zabraňuje jeho kumulaci v tepnách
  • imunita - imunitní buňky potřebují kyslík a pokud je zásoba červených krvinek nízká, imunita trpí
  • vitamín B12 sice nevypadá na první pohled jako nějaký důležitý vitamín, ale ve skutečnosti hraje klíčovou úlohu v různých systémech našeho těla a je zásadní pro naše každodenní zdraví a pohodu
  • jak stárneme, schopnost našeho těla vstřebávat vitamín B12 přirozeně klesá - proto je důležité najít dobře vstřebatelnou alternativu, která je schopna udržet vyšší hladinu tohoto vitamínu v organismu. Vitamín B12 Zooki používá k překonání konvenční absorpční metody lipidy.

Pokud si chcete tenhle vitamín koupit, můžete přímo zde: Zooki Vitamín B12

Na závěr musím říct, že jsem velmi potěšená tím, že jsem objevila tyhle malé sáčky plné tekutého zdraví. 

Doplňky stravy jsou pro naše tělo důležité. Žijeme v rychlé době, plné techniky a tlaku na výkon, a naše těla jsou někdy unavená a potřebují pomoct. Nápad na tekutou formu doplňků stravy je bezva.

Snadno se užívají, a hlavně – nebolí po nich žaludek, jako po tabletách.

Já jsem vyzkoušela supersilný kolagen Zooki s višňovou příchutí, a Zooki jahodový vitamín B12.

Po dvou měsících zkoušení přecházím na slabší kolagen, protože moje klouby jsou už v mnohem lepší formě. Jsem šťastná, že díky tomuto kolagenu mám menší celulitidu – nebudu se stydět v létě v plavkách.

Vitamín B12 mi ulevil také – nejsem už tolik unavená, a velmi mi pomohl s kvalitou pokožky a rtů –nemám rozpraskané rty, nedělají se mi opary a nepraskají koutky. Také nemám tolik záděr kolem nehtů.

Jsem velmi ráda, že oba přípravky jsou bez cukru – jsou vhodné i pro diabetiky.

Já jsem vám teď ukázala jen dva z řady Zooki doplňků stravy – vitamínů a minerálů. Na eshopu Medicol.cz jich ale prodávají mnohem víc.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Medicol.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: