Recenze na dámský náramek Cristian Lay z eshopu Naau.cz.

21.01.2021 16:08

 

Dámský náramek Cristian Lay

 

Znáte takový ten pocit, kdy procházíte stránky eshopu, hledáte tip na dárek pro někoho blízkého a přitom vám padne do oka něco, co byste moc chtěli pro sebe? Pořád se pak k tomu výrobku vracíte a prohlížíte si ho tak dlouho, až si ho prostě koupíte pro radost. Přesně tohle se mi stalo při procházení stránek eshopu naau.cz.  Miluji náramky, a tak na každé stránce jen tak ze zvědavosti projíždím i náramky „kochám se“.  Tentokrát jsem hned na první pohled mezi náramky padla na bižuterní dámský náramek od Cristiana Laye. Zaujal mne okamžitě, a i když jsem projížděla jiné kategorie produktů – k náramku jsem se vracela, a pořád se mi líbil.

Náramek je jedinečný, krásný, precizně a důkladně zpracovaný, a co je důležité – zaujme na první pohled. To je u šperku celkem důležité – musí se líbit, musí zaujmout. Mne upoutal okamžitě. Na fotce náramek vypadá báječně, když mi ale přišel domů, byla jsem velmi mile překvapena. Je něžný, krásný a je ještě mnohem hezčí než na fotce.

Náramek vyrábí značka Cristian Lay, ta je považována za jednoho z nejlepších výrobců módních šperků, hodinek a psacích prostředků. Jejich šperky už jsou prodávány ve více, než 15 zemích světa, a jsou synonymem kvality a precizního krásného zpracování.

Náramek je svou univerzální délkou vhodný na každé zápěstí, zapínání je pevné – když ho zaklapnete, naprosto nehrozí, že byste náramek ztratily. Drží dobře, i když jsem zkoušela rukou mávat, náramek se neuvolnil.

Náramek je ve stříbrné barvě, šířku má cca 2,5 cm – uprostřed stříbrného pásku jsou vkusvě vloženy štrasové kamínky.

Zkoušela jsem si náramek hned k několika typům outfitů – vypadá skvěle k letním šatům, perfektně bude vypadat i ke společenským šatům na ples (tam je výraznější šperk na ruce moc fajn, mám raději výraznější náramky, než náhrdelníky). Náramek není ale jen jako doplněk ke společenskému oblečení, vypadá moc hezky i k džínům a bílému tričku.

Když se šperk povede, je univerzální – můžete ho nosit kamkoliv, záleží jen na vašem vkusu. Já si rozhodně tenhle náramek užiji.

Škoda, že letos jsou všechny plesy, divadla a společenské akce zrušeny, snad příští rok se s náramkem pochlubím na nějakém plese. Zatím ho budu nosit a chlubit se jím třeba v létě, kdy se nenosí dlouhé rukávy – aby byl náramek hodně vidět.

Pokud si chcete náramek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Dámský náramek Cristian Lay

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: