Recenze na dámské nazouváky Juno Rose - pantofle, které jsou krásné, a hlavně vás v nich nebudou bolet nohy.

30.11.2023 13:19

 

 

Blíží se vánoce. V obchodech na nás začíná vánoční výzdoba vykukovat ze všech koutů. Všichni začínáme uvažovat o vánočních dárcích a hledáme tipy, co pěkného svým milovaným nadělíme pod stromeček.

 Já mám ráda dárky osobní – takové, které udělají obdarovanému radost, protože vím, co má rád, nebo co si přeje. Snažím se naslouchat vysloveným přáním.  Často se ale také snažím dávat dárky praktické, takové, o kterých vím, že je obdarovaný potřebuje.

Protože nejlepší investice je vždycky do zdraví, vybrala jsem letos pod stromeček pro maminku a pro dceru pantofle, ve kterých je nebudou bolet nohy.

Vybrala jsem pantofle – nazouváky – Juno Rose z eshopu Dobrytextil.cz.

Nazouváky – já budu říkat pantofle – jsou velmi povedené.

Na první pohled mě zaujaly vzhledem.  Mají totiž květinový potisk. Vypadají nádherně – jsou prostě takové fajn holčičí.

Potisk je jemný a příjemný, tak trochu mi připomíná léto. Já mám léto a rozkvetlé louky moc ráda, proto jsem pantofle vybrala i pro sebe.

Budu je nosit jako domácí pantofle.

Nejsou to ale nazouváky jen na doma, samozřejmě je můžete nosit i ven. Já trávím celé dny na nohách, mám proto ráda v práci i doma kvalitní boty, ze kterých nebolí nohy.

Pokud nosíte v práci pantofle, vsaďte na tyhle Juno Rose, protože jsou neskutečně pohodlné, a ani po celodenním nošení mě v nich nebolí nohy.  

Nazouváky Juno Rose jsou korkové, a jak už jsem zmínila, chodit v nich je příjemné.

Jsou tak vytvarované, že do nich noha vklouzne, a je jí příjemně.

 Žádné otlaky, žádná bolest chodidel. Pantofle je anatomicky vytvarovaná podle nohy, takže je to opravdu fajn pocit při obutí.

Důležité při nákupu obuvi je změřit si správně nohu. Během života se nám velikost nohy a tím i obuvi trochu mění, je tedy dobře si nohu obkreslit na papír a změřit. Je to jen chvilka, a máte jistotu, že pokud si vyberete podle velikostní tabulky, bota vám bude sedět dobře. Na stránkách eshopu Dobrytextil.cz je u zboží vždycky přehledná tabulka velikostí. Já například mám některé boty 36, některé 37 velikost. Tady mi stačí velikost 36 a bota na noze sedí přesně tak, jak má.

Pokud bych měla něco vyzdvihnout, je to patní část pantofle. Já jsem vždycky nosila rovnou podrážku u většiny bot. Nemám ráda podpatky a moc v nich neumím chodit. I když vím, že nízký podpatek leckdy nohám uleví.

Tyhle pantofle nemají podpatek, ale mají plynule zvýšenou patní část, a tvoří ji korek v kombinaci s Eva pěnou pro příjemnou chůzi.

Jako byste šlápli do peřinky, nebo na mechový koberec v lese bosou nohou. Je to neskutečně příjemné a pohodlné

Naprosto jsem nečekala, jak velmi příjemné to bude.

Ono to vyvýšení patní části není moc velké, ale i ten kousek, o který se pata zvýší je velmi znát.

 Najednou mne přestaly „tahat“ šlachy a achilovka. Obvykle, když mám pantofle delší dobu, bolí mě šlachy. Teď se pata mírně nadzvedla a je po problému. Ani po celodenním nošení mě achilovky nezlobí – a jak málo k tomu stačilo.

Navíc došlap je díky Eva pěně opravdu změkčený.

Já našlapuji už od dětství na paty. Můj muž se tomu směje, protože prý takhle kulantně sděluji, že prostě dupu jako ježek. Ať se snažím, jak chci, jakmile si nedávám pozor, je problém – dupu. A když na paty našlapujete celý den tvrdě, prostě to někdy bolí. A další den taky, a další a další… věčný problém s bolavými patami. Teď jsem ho ale zřejmě vyřešila. Měkčí došlap je velmi příjemný, a tím, že je pata trošku vyvýšená, prostě nedupu! Paráda!

Pantofle jsou velmi zajímavé tvarem – jednoduché, a elegantní. Vhodné jsou na nošení doma i venku.

Pantofle jsou velmi pohodlné, proto je doporučuji klidně i na celodenní nošení. Ta podrážka dělá divy.

Materiál pantoflí je korek a Eva pěna, svršek je z kůže, ta je pro snadnou údržbu povrstvená PU. Stačí vzít vlhký hadřík a otřít, a všechna špína je pryč.

Pokud by moje nohy mohly mluvit, za výběr těchto pantoflí by mi poděkovaly. Jsou totiž k nohám přívětivé – tedy pohodlné. A navíc krásně vypadají.

Pokud si chcete tyto boty prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: nazouváky Juno Rose.

 

A na závěr opět třešnička na dortu v podobě slevy 10% na nákup na eshopu. Stačí zadat kód JANA10 a do 18.12.2023 můžete nakupovat s touhle fajn slevou. Jen malé upozornění – kód neplatí na akční zboží, zboží ve slevě a nedá se kombinovat s jinými slevami a kódy.

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: