Recenze na bezdrátové venkovní světlo Light Angel s pohybovým čidlem z eshopu Zaparkorun.cz.

09.08.2022 14:32

 

 

Léto nás láká k tomu být déle venku. Často až do tmy. Venku je krásně, tak jsme na čerstvém vzduchu. Když se ale setmí, je fajn vidět si pod nohy, abychom nezakopli.

Já jsem vyzkoušela bezdrátové venkovní světlo s pohybovým čidlemeshopu Zaparkorun.cz. Jsem s ním moc spokojená.

Tohle světýlko samozřejmě nemusí být nutně jen venku, můžete si ho dát i do bytu. Já mám světýlek hned několik.

Jedno je venku, druhé je v chodbě – tam je fajn, když po tmě vejdete do bytu, že nemusíte hned hledat vypínač – světýlko se díky čidlu rozsvítí, takže v klidu odložíte tašky, zujete si boty, a pak teprve můžete rozsvítit větší světlo. Třetí světýlko mám kvůli dětem i sobě před záchodem – když jdou děti v noci na záchod, nemusí rozsvěcet velké světlo, takže se úplně neproberou, a vrací se do postýlky, kde v pohodě usnou. I pro dospělé je ale fajn mít osvícen prostor před záchodem světlem, které je jasné, a přitom vás neoslní a neprobere. Hlavně pro starší lidi je to prima věc.

Světýlko si můžete umístit i do skříně – hlavně vestavné, kde občas je potřeba si prohlédnout uložené oblečení.  Další využití může být třeba ve sklepě, garáži, nebo jako noční světlo v dětském pokoji.

Velmi se mi světýlko osvědčilo při výpadku elektrického proudu – už žádné opatrné šátrání po pokoji a hledání svíčky, nebo baterky. Světýlko se rozsvítí a máte možnost si v klidu náhradní zdroj osvětlení najít.

Možností využití LED světla s pohybovým čidlem je spousta.

Výhodou světla je, že je na baterky – na 4 klasické tužkové. Pokud si koupíte dobíjecí baterie, ušetříte peníze za elektřinu v místech, kde není nutné velké osvětlení. Pohybové čidlo má poměrně velký dosah – až 10 metrů – sepne tedy opravdu dobře. Výhodou je, že se samo po jedné minutě vypne.

Na světle je 7 LED žárovek. Svítí celkem dost jasně, takže osvětlí i tmavý prostor dostatečně na to, abyste viděli, kam šlapete, a vnímali prostor před sebou.

 Výdrž žárovek je až 100 tisíc hodin – to ale nemám šanci vyzkoušet, nezbývá, než věřit výrobci. Je ale fakt, že LED žárovky nepraskají, takže vydrží dlouho.

Další výhodou světla je i to, že ho můžete kdykoliv kamkoliv přemístit. Vyberete si místo, kde chcete světlo mít, a přesunete ho. Je na každém, jestli si světlo přidělá na zeď, nebo jestli ho postaví na stolek, nebo třeba komodu.

Tohle světýlko není horké na dotek, nemusíte se tedy bát, že na něj někdo sáhne, a popálí se. To u tohoto světýlka naprosto nehrozí.

Jak už jsem říkala, pro mě je největší výhodou to, že má světlo pohybové čidlo, samo se zapne a samo se po 60 vteřinách vypne, když projdu kolem něj - pokud ho tedy přímo nevypnete sami – přes den ho mám vypnuté, zapínám ho večer, nebo když ho potřebuji. Oceňuji to pohodlí, kdy přecházíte po místnosti, a bez hledání vypínače a rychlého oslnění krásně vidíte na cestu.

Díky provozu na baterky nejsou ke světlu žádné kabely.

 Super je, že světýlko je vhodné i pro venkovní použití. Za mě vynález na jedničku. Jak napovídá název eshopu – tohle světlo koupíte za pár korun. Opravdu není drahé. Vyplatí se. A ještě ušetří drahou elektřinu.

Parametry venkovního LED světla Light Angel

  • 7 LED žárovek, které vydrží až 100 000 hodin   
  • detekuje pohyby až 10 metrů daleko
  • odolný proti povětrnostním vlivům
  • naklonění dopředu a dozadu a natáčí o 360 stupňů
  • automaticky se vypne po 60 sekundách
  • pohybem aktivovaná Easy peel-a-stick
  • napájení: 4x AA baterie (nejsou součástí balení)
  • barva: bílá
  • rozměry: cca 125 x 145 mm (šířka x výška)

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit tohle prima světýlko, klikněte zde: Bezdrátové venkovní světlo Light Angel s pohybovým čidlem

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: eshop Zaparkorun.cz.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: