Recenze na Bezdotykový držák na telefon se senzorem a bezdrátovým nabíjením z eshopu Naau.cz

08.03.2021 12:30

 

Bezdotykový držák na telefon se senzorem a bezdrátovým nabíjením

 

 

Dnes bych vám ráda představila bezdotykový držák na telefon se senzorem a bezdrátovým nabíjením. Je to věcička velmi praktická a účelná. V dnešní mobilní době už bez telefonu málokdo existuje. Používáme ho hodně často – ať už pro telefonování, psaní zpráv, používání aplikací na všechny možné věci, bankovnictví, a taky jako navigaci. Telefon nám prostě usnadňuje život.

Já si třeba z telefonu ráda pouštím písničky, někdy ho mám na hlasitý odposlech, když mi někdo do auta zavolá, nejčastěji ale používám navigaci. Kdo by se chtěl ztratit, že?

Na to vše je super mít v autě držák na mobil.  A když ten držák ještě telefon bezdrátově dobíjí, je to super. Telefony sice pomáhají a baví – ale používání aplikací taky dost vybíjí baterii. A když už telefon není úplně nový, baterka moc dlouho nevydrží.

Proto jsem si pořídila bezdotykový držák na telefon se senzorem a bezdrátovým nabíjenímeshopu naau.cz.

Držák lze snadno umístit do větrací mřížky. Žádné složité přidělávání není třeba.

Ramena senzoru telefon po stranách uchopí a přizpůsobí se jeho velikosti – telefon drží pevně, nemusíte se bát, že by vypadl. Velikostí se držák přizpůsobí každému telefonu. My jsme zkoušeli 4 typy – úzké i širší a v pohodě jsou v držáku krásně upevněné – ramena se sevřou kolem postranních částí.

Pak už jen stačí připojit držák USB kabelem, a telefon se dobíjí. Nemusíte se tedy bát, že by vám navigace vypadla uprostřed cesty díky špatně nabitému telefonu.

Je to snadné a praktické.

O nabíjení už asi není moc potřeba psát. Snad jen zmíním, že držák by měl mít v autě každý. Používat za jízdy mobil – držet ho v ruce není dobrý nápad. O tom, že se nesmí volat za jízdy, víme všichni, často ale vídám v autě lidi s telefonem u ucha. To je špatně. Moc špatně. Takový řidič si o nehodu přímo koleduje. Chytrý řidič má mobil v držáku s nabíječkou – používá navigaci, nebo hovor nahlas bezpečně, a ještě si mobil dobije.

Na závěr dodám snad už jen, že tuhle super bezdrátovou nabíječku umístěnou v praktickém držáku si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Bezdotykový držák na telefon s bezdrátovým dobíjením

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: eshop naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: