Recenze na Bezbolestný holící strojek s technologií Sensa-Light z eshopu Naau.cz

25.08.2020 15:23

 

 

 

Recenze na bezbolestný holící strojek s technologií Sensa- Lighteshopu www.naau.cz.

Tenhle malý pomocník do kapsy se hodí hlavně teď – v létě.

V létě nosíme víc šaty a sukně, chodíme na plovárny a proto na holení dbáme s větší pečlivostí, než v zimě ( pod kalhotami se delší chloupek přeci jen lépe schová).

 Nevím jak vy, ale já od doby, co nosím brýle, mám trochu problém s holením. Do sprchy v brýlích chodit nejde, a bez brýlí zase snadno nějaký chloupek přehlédne. Proto jsem byla zvědavá, jak si s těmito problémovými chloupky poradí bezbolestný holící strojek, s pro mne doposud naprosto neznámou technologií Sensa-Light. Pokud alespoň trochu zamezí podráždění pokožky po holení, bude to super.

Co o strojku říká výrobce? „Nejpokročilejší depilace není ani břitva, ani laser - mikrotechnologie odstraňuje chloupky bezbolestně - snižuje nárazy nebo popálení a zanechá jen hedvábně hladkou pokožku.“ – Na to jsem zvědavá, nové technologie jsou posunem vpřed, takže snad nám ženám usnadní život i tato technologie, a holení už pro nás nebude utrpení.

Když jsem strojek rozbalila, byla jsem trošku na rozpacích – je tak malý.. Myslím tedy holící planžeta je malá. Jsem zvědavá, jak si poradí s chloupky na těle. ( po vyzkoušení musím říct, že na to jak je planžeta malá, je super a oholí co je třeba, a a samotná velikost strojku je prima, protože se vejde do kabelky a nezabere téměř žádné místo.)

Po rozbalení je třeba strojek pořádně nabít, aby fungoval tak, jak má. Nabíjí se snadno – přes USB. Já ho nabíjím přes USB v počítači (lze třeba i v autě), kdo nemá možnost USB nabíjení, může si pořídit adaptér – ten není součástí balení.

Když jsem viděla typ planžety, měla jsem trochu obavy. Žádná žiletka, žádný břit - opravdu může planžeta holit? Byla jsem zpočátku nedůvěřivá. Přišlo překvapení – opravdu to funguje, a hlavně necítila jsem vůbec žádný tlak, ani žádné nepříjemné pocity jsem neměla. 

Planžeta je pružná- tedy na pružině, vibruje, jen když se s ní dotýkáte kůže. Jakmile jsem povolila, přestal strojek pracovat, po znovu přiložení ke kůži se opět zapnul Tento systém je fajn na šetření baterie - strojek vydrží déle v provozu.

K holicímu strojku jsou dva nástavce – jeden holící nástavec na holení hrubších chlupů, nebo na větší plochy holení, ten druhý je spíš na takové to doholení. Hlavně ten holící s těmi zoubky vezme opravdu všechno . chtěla jsem oholit synovi nohu, abych vám to ukázala a nebylo mi to dovoleno ( nemá smysl pro humor a oholený pruh na noze fakt nechce) – ale u mne na ruce jsem zkusila a jde to – jen to není možné vyfotit, protože světlé chlupy se ztrácí na mém nekvalitním foťáku. Jsem ale velmi mile překvapena tím, že strojek opravdu dobře holí.

Přiznávám, že s jejich výměnou jsem měla v začátku trochu potíže. Měla jsem obavy, aby nástavce nepraskly, protože je třeba na ně trochu při výměně zatlačit. Doufám, že se trošku „ochodí“ a jejich výměna půjde snáz – to byla asi jediná drobnost, která mne potrápila - doma se ale smáli, že to není strojkem, ale nešikovnými prsty. Jinak jak praví klasik: „jen samé klady a pozitiva“ .

Tenhle strojek je fajn i na doholení neposlušných chloupků na obličeji, na zakončovací úpravy po stříhání vlasů, pro muže na dokončení holení-třeba úpravu kotlet, a dalších míst.

Strojek je malý, plochý – dobře sedí v ruce, a vejde se snadno do kabelky (nezabere příliš místa). Díky dobíjení přes USB není třeba myslet na koupi baterek, stačí dobít a pracuje skvěle.

Pokud se planžeta nedotýká kůže po dobu 6 sekund, strojek se sám vypne. Zapne se zase po přiložení ke kůži. Že je strojek připravený k použití, poznáte podle zeleně svítící diody.

S bezbolestným holícím strojkem Sensa – Light už vás žádné nežádoucí chloupky nepřekvapí. Já jsem teď mnohem spokojenější – pokud si všimnu nějakého zapomenutého, špatně oholeného místa, nebo neposlušného chloupku, mám strojek stále po ruce. Není potřeba žádný gel, ani vosk, jen jemné oholení planžetou. Jsem ráda, že jsem tenhle strojek vyzkoušela.

Pokud si chcete strojek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: bezbolestný holicí strojek s technologií Sensa- Light

Pokud si chcete prohlédnout videoukázku, klikněte zde: video bezbolestný holicí strojek s technologií Sensa- Light

 

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu Naau.cz, klikněte zde: naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: