Recenze na Beauty Collagen Altevita z eshopu Day-Spa-Shop.cz - elixír mládí v krabičce.

06.04.2022 13:47

Beauty Collagen Altevita

 

Musím se pochlubit radostnou událostí, která mne v létě čeká. Bude se mi vdávat dcera. Na svatbu se těšíme, ale je kolem ní spoustu připravování a zařizování. Svatba musí být krásná. Nevěsta musí být samozřejmě okouzlující, a já také budu ráda, když mi to bude slušet.

Proto jsme s dcerou začaly obě užívat pravidelně Beauty Collagen Altevita z eshopu Day-spa-shop.cz – elixír krásy v krabičce.

Dcera chce mít krásné vlasy a nehty, se mnou má kolagen mnohem víc práce. Kromě vlasů a nehtů už bojuji s menší pružností a pevností pokožky a celulitidou. Proto je mi jasné, že kolagen musím užívat pravidelně.

Kolagen je potřeba užívat pravidelně a delší dobu. Samozřejmě nemůžeme čekat zázrak po dvou lžičkách. Účinky se ukazují postupně a pomalu – ale o to jsou pak viditelnější.

Kolagen s dcerou užíváme zhruba jeden měsíc. Tedy jeden a kousek, ale protože dcera měla po dvou týdnech užívání kolagenu  kovid, na týden jsme kolagen vysadily. Přesto ta pauza nevadila, v těle se asi tvořily ty „přínosné věci“ i dál. Prostě se vytvořila nějaká hladina a ta se udržela i při přerušení.

Beauty Collagen Altevita má kromě kolagenu vysoký obsah vlákniny a bílkovin – vaše střeva tedy budou mít po dobu užívání radost – zlepší se vám trávení. U nás efekt lepšího trávení začal už zhruba po týdnu. Hlavně já trpím často bolestmi břicha, a ty se teď velmi zmírnily, a doufám, že efekt bude pokračovat a bolest zmizí.

Kolagen má příchuť kakaa a skořice (skořice zrychluje spalování tuků, a snižuje hladinu cukru v krvi). Kolagen se užívá snadno – 2 čajové lžičky zalijete teplou nebo studenou vodou, nebo mlékem a rozmícháte. Tady opravdu dodržte to, že se kolagen zalije tekutinou – nedělejte to obráceně. Když jsem kolagen nasypala do vody, šel špatně rozmíchat a tvořily se hrudky, co mi pak moc nechutnaly. Já se přiznávám, že pití kolagenu mi moc nechutná. Protože ale vidím, že účinkuje, tak ho jako hrdinka piju dál – stojí to za to.

 Ještě jsem objevila jednu vychytávku – kolagen si přimíchávám do ovesné, jáhlové, nebo rýžové kaše, chutná mi i přimíchaný do pudinku. V kaších a pudinku mi ta zvláštní chuť nevadí, protože ji necítím. Doporučuji – zkuste to.

A teď samotné užívání.

Dcera – asi proto, že je mladší ucítila příznivé účinky kolagenu už asi po 10 dnech. Já až po skoro třech týdnech. Tady se potvrdilo to, že je třeba prostě vytrvat a počkat.

Dcera si pochvaluje kvalitu vlasů, a také to, že se jí přestaly lámat nehty, na svatbě tedy bude mít krásné ruce, a nemusí si nechat dělat gelové nehty.

U mě měl kolagen účinků mnohem víc. Především oceňuji, že se mi přestaly dělat záděry. Záděry nesnáším – vždycky si je utrhnu a pak se mi zanítí a bolí mě celý prst.  Teď už záděry nemám – i kdyby tohle byl jediný příznivý účinek kolagenu – hurá za něj.

Další moje dlouhodobé trápení jsou prasklé koutky. Prostě se ráno probudím, a jde mi špatně otevřít pusa, koutky jsou popraskané a bolavé, pak se špatně jí i mluví (a nepěkně to i vypadá). Tenhle problém mi taky vymizel. Celou dobu, co užívám kolagen, nemám popraskané koutky, ani pusu. Super pocit, to vám řeknu.

Vlasy se mi po měsíci začínají lesknout a doufám, že se přestanou i lámat, a budou pevnější. Na to ale bude třeba delší doba, proto jsem začala s užíváním kolagenu dostatečně dlouho před svatbou.

Pevnost pleti nedokážu posoudit. Mám pocit, že je jemnější a pružnější, nevím ale, jestli to není jen pocit. To se asi pozná taky až po delší době.

Super efekt, který kolagen má je samozřejmě zlepšení pohybu. Kolagen je součástí chrupavek, takže jeho doplnění starším lidem i sportovcům přináší úlevu při pohybu. I když tento kolagen je z kategorie beauty –tedy krásy, samozřejmě ovlivňuje i klouby.

Nechci tvrdit, že skáču jako laňka, ale po ježdění na kole mě kolena bolí mnohem méně, jezdí se mi lépe, vnuka po hřišti honím bez potíží, a na klouzačku ho vysadím mockrát za sebou bez pocitu, že mi prasknou záda.

Prostě a stručně – cítím se lépe a hýbu se lépe.

Pokud máte po zimě pocit, že vaše pokožka, vlasy a nehty potřebují vzpruhu, vyzkoušejte Beauty Collagen Altevita.

Já i dcera jsme moc spokojené. Je to takový elixír mládí v krabičce. 

Všechny ženy se chtějí líbit, tenhle beauty Collagen je k tomu super pomocník.

 Chutná po kakau a skořici a je účinný – určitě ho také vyzkoušejte. Jen počítejte s tím, že je opravdu potřeba užívat ho delší dobu, aby mohl účinkovat tak, jak má.

Pokud si chcete tento kolagen prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Beauty Superfood Collagen Altevita.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Day-spa-shop.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: