Recenze dámského náramku s umělými perlami z eshopu Naau.cz

04.08.2020 14:08

 

Dámský náramek s umělými perlami - Antonio Miró

 

Mám moc ráda náramky. Léto je ideální období pro nošení náramků. K šatům, sukním, nebo i k džínům a halence – náramek se hodí ke spoustě outfitů. V létě je náramky lépe vidět – neschováváme ruce do rukávů svetrů a bund. Náramky dokáží upoutat pozornost, a když jsou vhodně zvolené, povýší váš letní outfit až k dokonalosti.

U náramků mne baví i to, že nemusí být z drahých kovů, a přesto vypadají dobře. Ve velké oblibě jsou v současnosti bižuterní náramky, které udělají spoustu radosti za cenu, která vaši peněženku nezruinuje. Jsem ráda, že náramky jsou dnes dostupné v tolika variantách – z polodrahokamů (ty jsou asi nejrozšířenější), z korálků, šňůrkové, nebo z chirurgické oceli. Záleží jen na vašem vkusu, jaký náramek si vyberete. Fajn jsou samozřejmě i náramky stříbrné, nebo ze zlata. Na ty je ale třeba dávat pozor. Už se mi stalo, že jsem náramek ztratila a bylo mi to hodně líto. Proto k letním šatům nosím bižuterní náramky – vypadají dobře, a mohu si klidně koupit ke každým šatům jiný náramek, protože jsou cenově dostupné všem.

Objevila jsem prima náramek na eshopu Naau.cz .

Vždycky se mi líbily perly, takže náramek s umělými perlami od Antonia Miró mi padl do oka na první pohled.

Náramek je výrazný – kombinuje bižuterní kov s umělými perlami. Náramek vyrábí španělská značka v čele s Antoniem Miró, jehož kolekce vyvolaly rozruch na přehlídkových molech a staly se vyhledávanými a oblíbenými.

Náramek je vkusný a výrazný, všimnete si ho na první pohled. Zapínání má bezpečné, takže náramek nepadá z ruky, ani se nerozepíná – neztratíte ho.

Náramek působí masivně, nemusíte se ale bát – díky bižuternímu kovu je lehký, ruku vůbec netíží.

Náramek jsem nosila i ve velkých vedrech, ruka se pod ním nepotí, a co je hlavní – kov s potem nereaguje a zůstává stále lesklý a stříbrný (nečerná a netmavne), perly jsou také lesklé. Pokud se vám budou zdát perly matné, stačí je přeleštit hadříkem a zase se krásně lesknou.

Náramek je dostatečně volný, ruku nijak neškrtí a neomezuje.

Díky své univerzálnosti vypadá náramek dobře k rozevlátým letním šatům, i k šatům slavnostnějším. Můžete ho nosit do města i na nějakou zahradní párty, nebo třeba i do divadel hraných v létě venku – příležitostí je v létě mnoho.

 Náramek je dodáván v praktickém sáčku, pokud ho tedy zrovna nemáte na ruce, je v sáčku dobře chráněn proti odření a poškrábání.

Pokud se vám náramek líbí, stejně jako mě, můžete si ho prohlédnout, anebo koupit po kliknutí zde: Dámský náramek s umělými perlami Antonio Miró.

 

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: naau.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: